Canım işte o yüzden seninde olduğuna inanıyorum salı öğleden sonra sıfır olan test perşembe sabahı yükselmeye başlamış o yüzden moralini yüksek tut 1 günde Bile çok şey değişebiliyorİnşallah gün geçtikçe çok çok daha iyi olur canım darısı bizlere insallah
Dinlen canım bol bol kalkma ayağa ben kalktim ve bugün lavoboya gittim kabizda değilim zorlanmadmda pectede kan vardı suan çok korkyrm[/QUOTE
yatiom canim cok sukur bugun iyiyim fitilin geri gelmesinden oluo dr a sordum onemli deil dedi cok sukur bugun iyiyim ama dun baya agrilarim oldu
İnşallah öyle olur kuzum eşim pzrtsiye kadar uzun vermyr yaptrmama uzulyrm die beklcm mecbrenCanım işte o yüzden seninde olduğuna inanıyorum salı öğleden sonra sıfır olan test perşembe sabahı yükselmeye başlamış o yüzden moralini yüksek tut 1 günde Bile çok şey değişebiliyor
Benim eşim de sabah çok tepki verdi üzülüyorsun sonra diye aslında bende vermezdim idrarda gördüğüm için verdim en iyisi beklemek tabi kiİnşallah öyle olur kuzum eşim pzrtsiye kadar uzun vermyr yaptrmama uzulyrm die beklcm mecbren
Bu Arada senin ilk denemenmiydi nerde yaptırdınBenim eşim de sabah çok tepki verdi üzülüyorsun sonra diye aslında bende vermezdim idrarda gördüğüm için verdim en iyisi beklemek tabi ki
Evet canım ilk denememiz Adana da yaptrdimBu Arada senin ilk denemenmiydi nerde yaptırdın
Canm ne iğnesi olduğunu bilmyrm bi Dr na sor istersen net bilgiyi o verebilir sanaKızlar yardım lütfen ben bugun yanlışlıkla neupogen iğne 2 çizgi yaptım hergün tek çizgi vurulacagim igneyi bugün 2 çizgi yaptım bişey olurmu
Canim bana bisey olmaz demisti hemsire.. merak etme yine de 8cin rahat olsun yarin sor. Ben ilacun prospektusune de bakmistim hormon degil o bildigim. Bagisiklik sistemini uyaran bir ilac. Sadece pahali bir ilac oldugu icin maddi olarak sorun olur size demisti.Kızlar yardım lütfen ben bugun yanlışlıkla neupogen iğne 2 çizgi yaptım hergün tek çizgi vurulacagim igneyi bugün 2 çizgi yaptım bişey olurmu
Saol canim sordum dr bişey olmaz dedi bişey soracam canım ben transfer olalı 5 gün oldu 2 embriyo 5 gün luk embriyo su koydular ben 7 sinde kan test yapsam beli olurmu bi soruyum dedimCanim bana bisey olmaz demisti hemsire.. merak etme yine de 8cin rahat olsun yarin sor. Ben ilacun prospektusune de bakmistim hormon degil o bildigim. Bagisiklik sistemini uyaran bir ilac. Sadece pahali bir ilac oldugu icin maddi olarak sorun olur size demisti.
Transfer gununu saymadan kacinci gunun yani? Benim ilk idrarda 9. Gunde cikti transfer gunu haric senin 7. Gunune tekabul eder. Ama herkesin bunyesi farkli olabilir. Ben tesadufen dayanamayip yaptim. Biraz kendimdeki degisikliklerde oyle hissetmistim. Bi de negatif gorup uzulmek var. Hem once kanda yukseliyor idrarda hemen cikmiyor biliyorsun... sans meselesi biraz. Allah gonlune gore versinSaol canim sordum dr bişey olmaz dedi bişey soracam canım ben transfer olalı 5 gün oldu 2 embriyo 5 gün luk embriyo su koydular ben 7 sinde kan test yapsam beli olurmu bi soruyum dedim
Saol canim transfer gününü niye sayılıyor ki canim 4 gün oluyo transfer gününü saymak sak bide canım sen sürekli yatinmi Kaç gün yatınTransfer gununu saymadan kacinci gunun yani? Benim ilk idrarda 9. Gunde cikti transfer gunu haric senin 7. Gunune tekabul eder. Ama herkesin bunyesi farkli olabilir. Ben tesadufen dayanamayip yaptim. Biraz kendimdeki degisikliklerde oyle hissetmistim. Bi de negatif gorup uzulmek var. Hem once kanda yukseliyor idrarda hemen cikmiyor biliyorsun... sans meselesi biraz. Allah gonlune gore versin
Ben surekli evdeydim ama hep yatmadim. Agir is yapmadim, esim vardi. Egilmedim uzanmadim. 3. Gun embriyosu oldugunda 15. Gune tekabul eden test gunu transfer sonrasi 12. Gun oluyor. Bilmiyorum operasyon ve islem gunleri sayilmiyor genelde bildigim kadariyla. 9. Gunumde yapmistim idrar testimi ben, senin 7. Gunune denk gelir...Saol canim transfer gününü niye sayılıyor ki canim 4 gün oluyo transfer gününü saymak sak bide canım sen sürekli yatinmi Kaç gün yatın
Canım ben tedavi olduğum merkeze 12 haftam dolana kadar devam ettim. İğneler devam ettiği için başka dr a güvenemedim. Benimkide 300 yada 350 ydi.Kızlar Günaydınnnnn,
Herkese hayırlı cumalar. Merak ettiğim bi konu var. Hamile kaldıktan sonra ki muayeneleri işlem yaptırdığınız yerde mi yaptıracaksınız yoksa baska hastanede kadın doğum doktoruna mı? Ben Acıbadem de Bülent Tıras a yaptırdım muayene ücreti 440 tl yatarak özel sigortadan dolayı 330 ödüyorum ama çokkk pahalı.. Anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı?
Bence de riske atma bu kadar sıkıntıyla elde edildi biraz daha maddi olarak zorluk olsada sabret en azından iğnelerin kesilip normal sürece geçene kadar devam etCnm teşekkür ederim . Bende aslında ilaçlar nedeniyle tereddütte kalmıştım. Çünkü gebelik testleri sonrası merkezle görüştüm tüm ilaçlara devam dediler. Ayın 15 inde ilk muayane olacak. Dediğin gibi yine ilaçlara devam derse bende oraya gitmek zorundayım..
Canim bugunde test yapcktn naptn son durumun nedir merakBu Arada senin ilk denemenmiydi nerde yaptırdın
Ay gözün aydın canım daha önce yapmsmiydin test benimde 3.gün embryo 2 tane transfer edildi ben 6 gün sonra test yaptım 1.20 çıkmıştı bidaha yapmdm test gününe kadar yapamcm sanrm sen yapmsnydn ve kaç çıktı Rabbim devamını getirsin inşallah canım sürekli yükselir ve bebslerin seninledir insallahSelam arkadaslar.. bu arada bgn kan testine gittim pozitif cikti. 3 gunluk 2 embriyo transferimin 10. Gunuydu... cumartesi bir daha var testim, artisa bakacagiz. Insallah devami gelir. Allah isteyen herkese nasip etsin, bnm durumumda olanlarin da devami gelsin insallah.. cok mutluyum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?