- 12 Şubat 2016
- 278
- 214
- 23
- 34
Insallah canim oyledir sagolsu ise anestezi gerekmiyo. korkma acısız bi işlem ve kısa sürüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim oyledir sagolsu ise anestezi gerekmiyo. korkma acısız bi işlem ve kısa sürüyor
Canim saol cvp verdiğin için ilk tedavimde böyle olmadı sağ sol dönüyorum ağrıyor neden olabilir sende olduysa yada duyduysan nasıl ağrı oluyo bendede aynısı oluyomu diye bi sizden ogrene bilirim biyim bana bi yardimci olurmusunGünaydın,
Böyle ağrılar olabiliyor...ama çokk çok rahatsız edici boyuttaysa dr ile irtibata gec bence
Cnm bende kasık ağrısı oldu. Aniden kesik kesik giriyordu. Karnımda biraz şişlik vardı ve affedersin gaz sancısı nedeniyle ağrı oldu. Çok şükür sonradan geçti. Ben pko hastası olduğum için aşırı karın ağrın olursa mutlak ara demişlerdi. Çünkü pko hastalarının yumurtalıkların aşırı uyarılması nedenşyle ohss sendromu olma ihtimali var...Canim saol cvp verdiğin için ilk tedavimde böyle olmadı sağ sol dönüyorum ağrıyor neden olabilir sende olduysa yada duyduysan nasıl ağrı oluyo bendede aynısı oluyomu diye bi sizden ogrene bilirim biyim bana bi yardimci olurmusun
Evet canım benimde karnim da şişlik var gaz da var dediğin gibi afif karnim şiş var nefes alırken ken bile agridigini biliyorumCnm bende kasık ağrısı oldu. Aniden kesik kesik giriyordu. Karnımda biraz şişlik vardı ve affedersin gaz sancısı nedeniyle ağrı oldu. Çok şükür sonradan geçti. Ben pko hastası olduğum için aşırı karın ağrın olursa mutlak ara demişlerdi. Çünkü pko hastalarının yumurtalıkların aşırı uyarılması nedenşyle ohss sendromu olma ihtimali var...
Canım naaptın sonuç aldınmı hayırlısıylainş canım ya tam testi yaptım ayagım mermere basıodıo kaydım iki pafnak yüksekten bi anda kaydım belim bi ağrıdı inş bişi olmamıstır ya cok korkuorum gerci biz naparsak yapalım Rabbim dilerse hiç bişi olmaz
yok cnm aksam test yaptircaz yrn oglen cikar herhaldeCanım naaptın sonuç aldınmı hayırlısıyla
Canim sonuç lar güzeldir inşallah şimdi nasılsın20. Şubat ta 2 tane 5. Gün embiryosu transfer yapıldı.ilk 3 gün bel ağrısı kaşık ağrısı oldu göğüsleri sisti.sonraki günler hic bir belirti yok.gogusumdeki şişlik bile geçti.umutsuzluk başladı..çok kötüyüm. Bizi bizden başka kimse anlamıyor.bu arada 38 yaşındayım.bu benim 5 . denemem.sorunum pko var.Rabbim bu son olur inşallah.bebeklerin tutunsun.mucize olsun istiyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldür sun. Bebislerimize kavustursun bizi....
Ben beklemedeyimmm 6.günü bitirdim ama hiç belirti yokkkkızlarrrr bugün testi yeniledim çok şükür değerler yükselmiş haftaya nasip olursa keseyi görmeye gidicem siz neler yaptınız ?
Ay canım benimde 6. Gün bitti bekliyorum var mı biseylerBen beklemedeyimmm 6.günü bitirdim ama hiç belirti yokkk
Canim hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah kaç gün sonra test yaptnkızlarrrr bugün testi yeniledim çok şükür değerler yükselmiş haftaya nasip olursa keseyi görmeye gidicem siz neler yaptınız ?
Arkadaşım sanırım 6. Gün transferi ama evet pozitif görünüyor bugün bi kan ver netleşir ama bence hamileyim çünkü kullandığımız ilaçların hcgsalgılaması mümkün değil çatlatmadışındaKizlar nolur yardim.. fotoğraftaki testte cok silik sekilde 2. Cizgi cikti. Bugun 3.gun emb.nun 9.gunu. testim 2nisanda normalde. Geceleri artik uykularim bolunuyor. ben de kalkip bi test yapayim dedim. Fotograftaki gibi cikti sonuç. Yorum yapabilecek olan var mi?