• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

Kızlar benim transfer bugün 3 günü 2 günden beri karın ağrısı var bilen varsa bi yardimci olurmusun

Günaydın,

Böyle ağrılar olabiliyor...ama çokk çok rahatsız edici boyuttaysa dr ile irtibata gec bence

Günaydın,

Böyle ağrılar olabiliyor...ama çokk çok rahatsız edici boyuttaysa dr ile irtibata gec bence
Canim saol cvp verdiğin için ilk tedavimde böyle olmadı sağ sol dönüyorum ağrıyor neden olabilir sende olduysa yada duyduysan nasıl ağrı oluyo bendede aynısı oluyomu diye bi sizden ogrene bilirim biyim bana bi yardimci olurmusun

Canim saol cvp verdiğin için ilk tedavimde böyle olmadı sağ sol dönüyorum ağrıyor neden olabilir sende olduysa yada duyduysan nasıl ağrı oluyo bendede aynısı oluyomu diye bi sizden ogrene bilirim biyim bana bi yardimci olurmusun
Cnm bende kasık ağrısı oldu. Aniden kesik kesik giriyordu. Karnımda biraz şişlik vardı ve affedersin gaz sancısı nedeniyle ağrı oldu. Çok şükür sonradan geçti. Ben pko hastası olduğum için aşırı karın ağrın olursa mutlak ara demişlerdi. Çünkü pko hastalarının yumurtalıkların aşırı uyarılması nedenşyle ohss sendromu olma ihtimali var...

Cnm bende kasık ağrısı oldu. Aniden kesik kesik giriyordu. Karnımda biraz şişlik vardı ve affedersin gaz sancısı nedeniyle ağrı oldu. Çok şükür sonradan geçti. Ben pko hastası olduğum için aşırı karın ağrın olursa mutlak ara demişlerdi. Çünkü pko hastalarının yumurtalıkların aşırı uyarılması nedenşyle ohss sendromu olma ihtimali var...
Evet canım benimde karnim da şişlik var gaz da var dediğin gibi afif karnim şiş var nefes alırken ken bile agridigini biliyorum

inş canım ya tam testi yaptım ayagım mermere basıodıo kaydım iki pafnak yüksekten bi anda kaydım belim bi ağrıdı inş bişi olmamıstır ya cok korkuorum gerci biz naparsak yapalım Rabbim dilerse hiç bişi olmaz
Canım naaptın sonuç aldınmı hayırlısıyla

20. Şubat ta 2 tane 5. Gün embiryosu transfer yapıldı.ilk 3 gün bel ağrısı kaşık ağrısı oldu göğüsleri sisti.sonraki günler hic bir belirti yok.gogusumdeki şişlik bile geçti.umutsuzluk başladı..çok kötüyüm. Bizi bizden başka kimse anlamıyor.bu arada 38 yaşındayım.bu benim 5 . denemem.sorunum pko var.Rabbim bu son olur inşallah.bebeklerin tutunsun.mucize olsun istiyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldür sun. Bebislerimize kavustursun bizi....
Canim sonuç lar güzeldir inşallah şimdi nasılsın

Kızlar Merhaba,

Sizlere bi sorum olacak.. Uzandığım yerden kalkarken sürekli gözlerim kararıyo ve kalbim ,nabzım çok hızlı atıyo. Aranızda bu sorunları yaşayan var mı????

kızlarrrr bugün testi yeniledim çok şükür değerler yükselmiş haftaya nasip olursa keseyi görmeye gidicem siz neler yaptınız ?
Canim hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah kaç gün sonra test yaptn

Kizlar slm... Allah herkesin gonlune gore versin. Bana da 2 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi. Bugun 8. Gunumdu, testim 2 nisanda. Cok sabirsizlaniyorum. Karnimda siskinlik var, gece bile uyanip idrara cikiyorum, gaz sancisi gibi kramp gelio arada bir ve kasiklarimda gerilme, cekilme var. Bazen agri gece uyutmuyor. 2 veya 3. Gunumun gecesinde kramptan gozume uyku girmedi. Dr um iyiye osaret olugunu soylemisti. Ben de tekrar sormadim. Ohss durumu mu soz konusu bilemiyorum ama gercekten zor bir surec hem surekli ilac almak hem de ne oldugunu bilmeden beklemek. Gercekten sabir işi.. ben de aranizdayim. Insallah birbirimizin guzel hbrlerini aliriz. Sevgiler

Kizlar nolur yardim.. fotoğraftaki testte cok silik sekilde 2. Cizgi cikti. Bugun 3.gun emb.nun 9.gunu. testim 2nisanda normalde. Geceleri artik uykularim bolunuyor. ben de kalkip bi test yapayim dedim. Fotograftaki gibi cikti sonuç. Yorum yapabilecek olan var mi?:KK17::KK17:

Eklentiler

• 1459307073485.jpg
    1459307073485.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 114
Kizlar nolur yardim.. fotoğraftaki testte cok silik sekilde 2. Cizgi cikti. Bugun 3.gun emb.nun 9.gunu. testim 2nisanda normalde. Geceleri artik uykularim bolunuyor. ben de kalkip bi test yapayim dedim. Fotograftaki gibi cikti sonuç. Yorum yapabilecek olan var mi?:KK17::KK17:
Arkadaşım sanırım 6. Gün transferi ama evet pozitif görünüyor bugün bi kan ver netleşir ama bence hamileyim çünkü kullandığımız ilaçların hcgsalgılaması mümkün değil çatlatmadışında

Back