Cnm benimde aynıydı. Hemşire zeytin yağı ile ovala dedi...ben her akşam ovuyorum çok işe yaradı. Sanada tavsiye ederim[/QUO
sağolasın canımm :)
Sicak havlu koy canim hafifletiyo ben oyle yapiyorum oturamiyordum bile ama yaptigimdan beri rahatim utu ile isit ama cok sicakta olmasinkızlar bu progesteron iğnelerinin yapıldığı yerler resmen kas katı olmuş napıcam bilmiyorum sizin nasıl oldu bi çaresi varmı bunun çok acıyo artık iğneyi yaparken
Yagli igne ya birde her gun yapilinca haliyle beze oluyor icinde ve morariyorsağolun arkadaşlar deniycem hepsini sorma bende oturamıyorum çok acıtıyo sanki iğne kaldı içinde
Kızlar banada bi akıl verin lütfen üçimden bişeyin kopup gittiğini hissettim bugün 5. Günüm hiç bişi hissetmiyom umutsuz bir şekilde bekliyorumYagli igne ya birde her gun yapilinca haliyle beze oluyor icinde ve morariyor
iyi düşün iyi olsun boş yere stres yapma sakın ola idrar testi de yapma moralin bozulur idrarda geç çıkar perşembe yada cuma günü istersen kan testi ver kafan rahat olsun stres yok en büyük düşmanımız lütfen dikkat et bebeğini de kendini de üzme..Kızlar banada bi akıl verin lütfen üçimden bişeyin kopup gittiğini hissettim bugün 5. Günüm hiç bişi hissetmiyom umutsuz bir şekilde bekliyorum
iyi düşün iyi olsun boş yere stres yapma sakın ola idrar testi de yapma moralin bozulur idrarda geç çıkar perşembe yada cuma günü istersen kan testi ver kafan rahat olsun stres yok en büyük düşmanımız lütfen dikkat et bebeğini de kendini de üzme..Kızlar banada bi akıl verin lütfen üçimden bişeyin kopup gittiğini hissettim bugün 5. Günüm hiç bişi hissetmiyom umutsuz bir şekilde bekliyorum
Şu içimden düştüğünü hissettiğim şey olmasa tamm diycemde sizde de öle şeyler oldumu hiççiyi düşün iyi olsun boş yere stres yapma sakın ola idrar testi de yapma moralin bozulur idrarda geç çıkar perşembe yada cuma günü istersen kan testi ver kafan rahat olsun stres yok en büyük düşmanımız lütfen dikkat et bebeğini de kendini de üzme..
inş tutmuştur bu 3. denemem çok korkuyorum bişide hissetmiyorum gerçi daha belirti olmaz diolar ama inş öyledir benim embriyolara bide embriyoskop yapıldıAllahım inş hepimizin yüzünü güldürsün inşHtcilk bende senden 1 gün sonra tranfer oldum. 5. Gün embriyosu 2 tane . Bu sabah idrar testi yaptım silik bi çizgi çıktı .. Dayanamadım kan testi yaptırdım . Bence sabah ilk idrarınla yap testini .
canım benim bebeğim tutundu ama kalbi durdu yani senin dediğin gibi bişey olmadı bende bilmiyorum ama kötü düşünme iyi düşün iyi olsun canını sıkma üzme kendini hayırlısı dua et bol bol hayırlıysa sizden yiyecek lokması varsa rabbim sizlere bağışlasın ve sana sıkı sıkı tutunsun..Şu içimden düştüğünü hissettiğim şey olmasa tamm diycemde sizde de öle şeyler oldumu hiçç
canım üzme kendini elini karnına koy bi ayetel kürsü oku rabbim bebeğini korusun inşallahŞu içimden düştüğünü hissettiğim şey olmasa tamm diycemde sizde de öle şeyler oldumu hiçç
inşallah güzel haberler alırsın canım benimBende dayanamayıp kan testi verdim..sonuç 15:30 da çıkıcak... Bana dua edin.... Kalbim pır pır o kadar heyecanlıyım ki.. Elim ayağım buz kesti... İnşallah hepimiz hayırlısı ile evlat sahibi oluruz..
Canım bende 9.gunkan verin verebilirsinKızlarrrrr günaydınnnn...
Bugün 9. Günüm az önce idrar testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı teste... Sizce kan testine gideyim mi? Çok heyecanlandım...
İğneler birer tane günde estrofem 3 tane gündeiğneyle estrofem günde kaç tane ?
Allahım inşallah positif sonuç almayı nasip edr haber ver mutlakaBende dayanamayıp kan testi verdim..sonuç 15:30 da çıkıcak... Bana dua edin.... Kalbim pır pır o kadar heyecanlıyım ki.. Elim ayağım buz kesti... İnşallah hepimiz hayırlısı ile evlat sahibi oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?