• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

büyük bi heyecanla sonucumu ve sonuçlarınızı bekliyorum canlarım :KK45:inşallah hepimizin yüzü güler ben perşembe yaptırıcam testi pozitif çıkarsa ilk işim burda kocaman hamileyim yazmak olacak negatif çıkarsa herhalde bi kaç gün dünyaya küsmüş olucam ki inşallah pozitiftir :KK73:

3.günü transferi ben ohss olup Ocak ayında dondurmak zorunda kaldık donmuş embriyo 1.kalitede 2 tane transfer edildi bugun idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı çarşamba tahlil çok endişeliyim
Canım uzulme lütfen bugün kaçıncı günün ki test yaptin idrara güvenme ben doktorum a sordum bugün idrar testi yapim mi diye yapma dedi yanıltıcı olabilir kan testini bekle dedi

Canım uzulme lütfen bugün kaçıncı günün ki test yaptin idrara güvenme ben doktorum a sordum bugün idrar testi yapim mi diye yapma dedi yanıltıcı olabilir kan testini bekle dedi
5 ve 7 . Gunde Idrar test yaptim negative cikti yarin kan testi gunu ugh

kızlar beni sorarsanız ben idrar testi hastasıyım. daha eskiden tüp bebek ulaşmadan yani doğal yoldan gebeliği beklerken çok yapıyordum sonra tek çizgiyi görmekten bıktım bıraktım tüp bebek başladık.
ilk transferden sonra kendime sakın yapma dedim psikopat sana)) ama kanamayı görünce dayanamadım yaptım ve tek çizgi çıktı yani yeni bişey görmedim. sonra da tekrar yaptım tekrar negatif gördüm ve sonuçta kan testi sonucunu beklerken çok hem de çok rahattım hiç stres yapmadan negatif sonucumu aldım. Üzüldüm tabii üzülmemek mümkün mü bu durumda ama kendimi sanki biraz hazırladım bu sonucuna. İşte bu testlerde bi hayır var en azından sonucunu hazır ılarak bekliyorsun titremiyorsun tavşan gibi. İkinci kere de yapmayacam diyorum ama emin değilim dayanamayacam herhalde.

kızlar beni sorarsanız ben idrar testi hastasıyım. daha eskiden tüp bebek ulaşmadan yani doğal yoldan gebeliği beklerken çok yapıyordum sonra tek çizgiyi görmekten bıktım bıraktım tüp bebek başladık.
ilk transferden sonra kendime sakın yapma dedim psikopat sana)) ama kanamayı görünce dayanamadım yaptım ve tek çizgi çıktı yani yeni bişey görmedim. sonra da tekrar yaptım tekrar negatif gördüm ve sonuçta kan testi sonucunu beklerken çok hem de çok rahattım hiç stres yapmadan negatif sonucumu aldım. Üzüldüm tabii üzülmemek mümkün mü bu durumda ama kendimi sanki biraz hazırladım bu sonucuna. İşte bu testlerde bi hayır var en azından sonucunu hazır ılarak bekliyorsun titremiyorsun tavşan gibi. İkinci kere de yapmayacam diyorum ama emin değilim dayanamayacam herhalde.
Ben bukez kararlıyım yapmamaya canim ya sonu hüsran oluyo tupden önce heray yapiyodum test ama bukez herşey başka büyü bozulsun istemiyorum oyuzden doktorumun dediği gün gidicem teste

kizlar simdi size soruyorum klozet deilde normal tuvalet kullanmak sakincalimi cvpppp

bugün 9. gün ve acayip bi kasık ağrısı yaşadım karnımda şiş çok rahatsız hissediyorum kendimi:KK43: kızlar transfer gününden başlayarak mı saydınız yoksa o gün sayılmıyo mu

Back