Transfer sonrası bekleyenler

Canım ama erken olmasın 9.gun doktorun ne gün geldi genelde 5.gun embriyo su 10.gun çıkıyo sonuç ama 3.gun embriyo su 12.gun çıkıyo bence 12.gunu bekle
nette cok okudum bayanlar 6.gunden basliyorlar test yapmaya 9 gun hazir testlerde bile cikan oldu sansimi denicem belki hayalllrimi gerceklestirebilirim benim doktor ankarada ben karabuk doktor hicbirsey demedi gel diye sadece 12.gun test

nette cok okudum bayanlar 6.gunden basliyorlar test yapmaya 9 gun hazir testlerde bile cikan oldu sansimi denicem belki hayalllrimi gerceklestirebilirim benim doktor ankarada ben karabuk doktor hicbirsey demedi gel diye sadece 12.gun test
Evet bak 12.gun test demiş ama sen bilirsin tabi ki erken idrar testi var ozaman sabah ilk idrarda onu yap canik 9.gun

ben küçüklüğümden beri çok kötü olaylar yaşadım galiba ondan kaynaklanıyo babamı kaybetmiştim 12 yaşında ve hep bizi bırakmayacağına inanmıştım kaybedince iyi olan herşeye inancım kırıldı halada öyleyim atamıyorum bi türlü bunu

kızlar bu arada aile hekimi de yazıyor bu ilaçları ben şimdi yazdırmaya gidicem devlet karşılıyo hepsini bilginiz olsun

3.cü gün transferinden sonra rahimde olan gelişmeler
yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir Embriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor
Iki Morula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor
Üç Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Dört Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar
Beş Blastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır
Altı Yerleşme işlemi devam eder
Yedi Implantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar.
Sekiz Anne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Dokuz Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
On Fetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder
On bir HCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince belirgin hale gelmiştir.

basinsaolsun canim cok uzuldum soyle dusun guzel seyler dusununce guzel seylerin olacagini kotu olumsuz susununcede hep birseylerin olumsuz gidecegini yani hayatina iyiyide kotuyude sen cagiriyorsun hamile oldugunu dusun anne oldugunu dusun hayatina iyi seyleri cek bebegini cek

sağol canım inşallah bebeğim mucizeelere inanma sebebim olacak hepimizin mucizelere ihtiyacı var çünkü

bugun bebislerim rahim zarinin icine yerlesmeye calisiyor ayyyy heycanlandim

sağol canım inşallah bebeğim mucizeelere inanma sebebim olacak hepimizin mucizelere ihtiyacı var çünkü
Canım basın sağolsun ve bu acı yaşadığın son acı olsun inşallah bundan sonra yüzün hep güler bu arada 5.gun embriyo sunun da varsa anne karnındaki gelişimi atarsan sevinirm onu da

Ayyy sen söyleyince farkettim benim de 4 gün kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…