• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

1 kalite dedin ya canim bunu hucreye goremi belirliyorlar kac hucreliydi
Evet canim en çok hücreli atıyorum 8 e 9 a kadar bölünunce 1.kalite embriyo oluo oyuzden hemen transfer ediliyor 8 ebolunmesi de transfer den sonraki 5.gune denk geliyo oyuzden 4
gün embriyo su deniyor ve en önemli gün 5.gun transferidir

aynı belirtiler bendede oldu gece bi ara kasığıma bişey saplandı sanki sonra geçti benimde iki tane 3. gün embriyosu transfer edildi ama nedense hiç ümidim yok :( ilk denemem olduğu için pek kendimi iyiye hazırlamak istemiyorum

Yanlış yazmışım transfer den sonraki 5.
Güne denk geliyo bölünme canim mesela bi çok kişinin embriyo su 5.gune kadar gitmiyo oyuzden 3.gun veya 2
Gun transfer olan insanlar var ve doktorum bana buyuz den çok şanslı olduğumu soyluyo

aynı belirtiler bendede oldu gece bi ara kasığıma bişey saplandı sanki sonra geçti benimde iki tane 3. gün embriyosu transfer edildi ama nedense hiç ümidim yok :KK43: ilk denemem olduğu için pek kendimi iyiye hazırlamak istemiyorum
Olumlu olumsuz olumlu düşün ki sonucun da olumlu olsun forumu gez ilk denemede hamile kalan çok kişi var

Evet canim en çok hücreli atıyorum 8 e 9 a kadar bölünunce 1.kalite embriyo oluo oyuzden hemen transfer ediliyor 8 ebolunmesi de transfer den sonraki 5.gune denk geliyo oyuzden 4
gün embriyo su deniyor ve en önemli gün 5.gun transferidir
bana 3.gun 8 hucreli 2 tane embriyo transfer wdildi 5.gun de edilmesi daha mi iyi benimki nasil sence

ben çarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum 10. güne denk geliyo acaba çıkar mı ki ? eğer pozitif çıkarsa cuma testi tekrarlarım diye düşündüm

aynı belirtiler bendede oldu gece bi ara kasığıma bişey saplandı sanki sonra geçti benimde iki tane 3. gün embriyosu transfer edildi ama nedense hiç ümidim yok :KK43: ilk denemem olduğu için pek kendimi iyiye hazırlamak istemiyorum
alenar ilk olarak bu sekil dusunursen kaybedersin bak hep pozitif olacaksin olumlu dusunceler olumlu seylwri ceker hep bebeginin seninle oldugunu dusun bizim gibi guclu olduklarini bize tutunduklarini dusun kendini Allaha birak ve guven ve kesinlikle olumsuz birsey soylemeyi gec aklina bile getirme benimde ilk denemem dusunce gucu uyguluyorum hep telkinleride yazarim buraya

bana 3.gun 8 hucreli 2 tane embriyo transfer wdildi 5.gun de edilmesi daha mi iyi benimki nasil sence
Gayet iyi canım 5.gun embriyo su neden daha önemli biliyomusun hala bölünme devam ediyor ve bunu takip edebiliyorlar ama 3.gun transfer edildiğinde içinde bölünme devam ediyo mu bilinmiyor oyuzden doktorlar şanslı gördükleri embriyo yu özellikle çok embriyo su varsa kişinin 5.gune kadar bekliyorlar ve ogun transfer ediyolar senin kaç embriyon var

ben çarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum 10. güne denk geliyo acaba çıkar mı ki ? eğer pozitif çıkarsa cuma testi tekrarlarım diye düşündüm
bende 9. gunu dusunuyorum esimin dogum gunu yillardir hep hayalimdir ona dogumgununde bu suprizi yapmak ins.hayallerimi gercekteklestirirm

Gayet iyi canım 5.gun embriyo su neden daha önemli biliyomusun hala bölünme devam ediyor ve bunu takip edebiliyorlar ama 3.gun transfer edildiğinde içinde bölünme devam ediyo mu bilinmiyor oyuzden doktorlar şanslı gördükleri embriyo yu özellikle çok embriyo su varsa kişinin 5.gune kadar bekliyorlar ve ogun transfer ediyolar senin kaç embriyon var
2 tane canim ins.iyidir guzeldir hepimizinkide

Beni doktorum transfer gününden sonraki 10.gun çağırdı test için benimde ilk denemem ve 2 embriyo transfer olan arkadaşlarda şans yüzde 60 yüzde 70 iken tek transfer de şans yüzde 50 Kizlar ben oyuzden iki transfer istedim

En azından birinden biri tutar düşüncesiyle ki inşallah ikiside tutunur cumlemizin sonunu güzel olsun kızlar benim daha 5 tane dondurulmus embriyom var insallah gerek kalmaz ilk seferde tutar bebegim

bende 9. gunu dusunuyorum esimin dogum gunu yillardir hep hayalimdir ona dogumgununde bu suprizi yapmak ins.hayallerimi gercekteklestirirm
Canım ama erken olmasın 9.gun doktorun ne gün geldi genelde 5.gun embriyo su 10.gun çıkıyo sonuç ama 3.gun embriyo su 12.gun çıkıyo bence 12.gunu bekle

Beni doktorum transfer gününden sonraki 10.gun çağırdı test için benimde ilk denemem ve 2 embriyo transfer olan arkadaşlarda şans yüzde 60 yüzde 70 iken tek transfer de şans yüzde 50 Kizlar ben oyuzden iki transfer istedim
yas kac canim senin herrsey nasip tek embriyodan 4uz bile oluyor 2 ebriyodanda tutmadigi oyuzden biz elimizden gelwni yapoyoruz artik Rabbim ne derse o olacak

doktorum bhcg sonucunu alana kadar kullanacaksın dedi bu ilacı kafam iyice karıştı şimdi

yas kac canim senin herrsey nasip tek embriyodan 4uz bile oluyor 2 ebriyodanda tutmadigi oyuzden biz elimizden gelwni yapoyoruz artik Rabbim ne derse o olacak
Canım 26 yaşım bitti benim kesinlikle öyle orası ama ben yine de 2 embriyo olduğu için daha bi mutluyum ne hikayeler duyuyorum tabi haklısın

Back