Evlendık 1.5 ay sonra eşimin doğumgünü vardı hemen çocuk istiyorduk hiç korunmadık adetim gecikti o ay hiç bi hazırlık yapmadım test yapıp eline tutustıracaktım. Testi yaptım negatif sonra her ay yenilendi bu testler hepsi çöpe tabi... rabbim inşallah sana nasip eder bu güzel sürprizi yapmayı. İnşallah bebeklerımıze kavuşuruz hepimiz...bende 9. gunu dusunuyorum esimin dogum gunu yillardir hep hayalimdir ona dogumgununde bu suprizi yapmak ins.hayallerimi gercekteklestirirm
Canım dua et iğne vermemişler ben günde iki tane de iğne vurundumCrınone jel, folıdoce, estrofem sabah akşam günde 2 defa jel bitsin artık
insallah bende hersene bunun hayalkirikligini yasadim bu sefer bu suprizi yapip onun yuzundeki ifadeyi sevinci saskinligi okadar cok gormek istiyorumki insallah bizlerde annelik duygusunu tadar bebeklerimizin kokusunu taaa cigerlerimize cekerizzEvlendık 1.5 ay sonra eşimin doğumgünü vardı hemen çocuk istiyorduk hiç korunmadık adetim gecikti o ay hiç bi hazırlık yapmadım test yapıp eline tutustıracaktım. Testi yaptım negatif sonra her ay yenilendi bu testler hepsi çöpe tabi... rabbim inşallah sana nasip eder bu güzel sürprizi yapmayı. İnşallah bebeklerımıze kavuşuruz hepimiz...
Canım ben zaten ilk hamileligim de eşime surpriz yaptım doğum günüydü pasta yaptırdım üstüne bebek resmi bastirdim 9 ay sonra kucaginizdayim yazdırdım eşim bayılıyo du heycan danEvlendık 1.5 ay sonra eşimin doğumgünü vardı hemen çocuk istiyorduk hiç korunmadık adetim gecikti o ay hiç bi hazırlık yapmadım test yapıp eline tutustıracaktım. Testi yaptım negatif sonra her ay yenilendi bu testler hepsi çöpe tabi... rabbim inşallah sana nasip eder bu güzel sürprizi yapmayı. İnşallah bebeklerımıze kavuşuruz hepimiz...
İnşallah birbirimize dua edelım...insallah bende hersene bunun hayalkirikligini yasadim bu sefer bu suprizi yapip onun yuzundeki ifadeyi sevinci saskinligi okadar cok gormek istiyorumki insallah bizlerde annelik duygusunu tadar bebeklerimizin kokusunu taaa cigerlerimize cekerizz
Aynen ben de oyle kullandimtoplam 5 gun kullandim ama son ilacimi transfer gununden bir gun sonra ictim biraktim
Canım bukadar detay mühim değil inan çok kasma kendini ben 3.gun yikandim valla oturduğum yerden yikandim kardeşim yikadi benikizlar birsey soracam ben evime bugun gececem klozet yok diye annemlerde kaldim normal tuvalet sorun olurmu bide banyonuzu yaptinizmi
bugun yikanacam bende bana verilen kagitta ayaktan ilik suyla diyordu oyle yaparimCanım bukadar detay mühim değil inan çok kasma kendini ben 3.gun yikandim valla oturduğum yerden yikandim kardeşim yikadi beni
5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlarCanım basın sağolsun ve bu acı yaşadığın son acı olsun inşallah bundan sonra yüzün hep güler bu arada 5.gun embriyo sunun da varsa anne karnındaki gelişimi atarsan sevinirm onu da
Aynen Rabbim sanada hayırlısını nasip etsinAllah sabir versin cook zor bende Sali gunum test
Çok saol canim ya bugün benim 6.gunum yani bebeğim tutunduysa kanımda dolasiyo yani ayyyy5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar
yapılan
transfer sonrası günler Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Iki Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üç Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dört Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beş Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altı Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedi Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
3.günü transferi ben ohss olup Ocak ayında dondurmak zorunda kaldık donmuş embriyo 1.kalitede 2 tane transfer edildi bugun idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı çarşamba tahlil çok endişeliyimCanım inşallah hayırlı bi sonuç alırsın bizede haber ver mutlaka kaçıncı gün transferi senin
Benim var transfer gününden beriarkadaşlar adet olacakmış gibi kasıklarından rahatsız olan varmı ?
ne demek canım inşallah bebişin seninledir ve seninle kalır :)Çok saol canim ya bugün benim 6.gunum yani bebeğim tutunduysa kanımda dolasiyo yani ayyyy
ayy benimde böyle ayağıma kadar iniyo ağrı ara ara devam ediyoBenim var transfer gününden beri
Evet canim karnım ağrıyor benim de sivilcelendim inanılmazarkadaşlar adet olacakmış gibi kasıklarından rahatsız olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?