• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

bende 9. gunu dusunuyorum esimin dogum gunu yillardir hep hayalimdir ona dogumgununde bu suprizi yapmak ins.hayallerimi gercekteklestirirm
Evlendık 1.5 ay sonra eşimin doğumgünü vardı hemen çocuk istiyorduk hiç korunmadık adetim gecikti o ay hiç bi hazırlık yapmadım test yapıp eline tutustıracaktım. Testi yaptım negatif sonra her ay yenilendi bu testler hepsi çöpe tabi... rabbim inşallah sana nasip eder bu güzel sürprizi yapmayı. İnşallah bebeklerımıze kavuşuruz hepimiz...

Evlendık 1.5 ay sonra eşimin doğumgünü vardı hemen çocuk istiyorduk hiç korunmadık adetim gecikti o ay hiç bi hazırlık yapmadım test yapıp eline tutustıracaktım. Testi yaptım negatif sonra her ay yenilendi bu testler hepsi çöpe tabi... rabbim inşallah sana nasip eder bu güzel sürprizi yapmayı. İnşallah bebeklerımıze kavuşuruz hepimiz...
insallah bende hersene bunun hayalkirikligini yasadim bu sefer bu suprizi yapip onun yuzundeki ifadeyi sevinci saskinligi okadar cok gormek istiyorumki insallah bizlerde annelik duygusunu tadar bebeklerimizin kokusunu taaa cigerlerimize cekerizz:21::21::21:

Canım ben zaten ilk hamileligim de eşime surpriz yaptım doğum günüydü pasta yaptırdım üstüne bebek resmi bastirdim 9 ay sonra kucaginizdayim yazdırdım eşim bayılıyo du heycan dan

kizlar birsey soracam ben evime bugun gececem klozet yok diye annemlerde kaldim normal tuvalet sorun olurmu bide banyonuzu yaptinizmi

kizlar birsey soracam ben evime bugun gececem klozet yok diye annemlerde kaldim normal tuvalet sorun olurmu bide banyonuzu yaptinizmi
Canım bukadar detay mühim değil inan çok kasma kendini ben 3.gun yikandim valla oturduğum yerden yikandim kardeşim yikadi beni

Screenshot_2016-01-29-01-31-51.png

Canım basın sağolsun ve bu acı yaşadığın son acı olsun inşallah bundan sonra yüzün hep güler bu arada 5.gun embriyo sunun da varsa anne karnındaki gelişimi atarsan sevinirm onu da
5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar
yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Iki Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üç Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dört Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beş Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altı Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedi Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder

5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar
yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Iki Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üç Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dört Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beş Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altı Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedi Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
Çok saol canim ya bugün benim 6.gunum yani bebeğim tutunduysa kanımda dolasiyo yani ayyyy

arkadaşlar adet olacakmış gibi kasıklarından rahatsız olan varmı ?

Canım inşallah hayırlı bi sonuç alırsın bizede haber ver mutlaka kaçıncı gün transferi senin
3.günü transferi ben ohss olup Ocak ayında dondurmak zorunda kaldık donmuş embriyo 1.kalitede 2 tane transfer edildi bugun idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı çarşamba tahlil çok endişeliyim

Back