Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sabir versin cook zor bende Sali gunum testArkadaşlar Benimde 9. Günüm çarşamba günü test yapıcam 2,denemem Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin beklemek çok zorrrrrr
slm arkadaslar beimde 16 sinda transferim oldu bugun 4.gunum tabiki evdeyim gun bekliyorum 28.de belli olacak duygularinizi vee duygularimi paylasmak icin burdayimAllah sabir versin cook zor bende Sali gunum test
transferden sonra ananas iyi geliyor dediler bende yiyorum devamli birde sut iciyorum protein agirlikli beslenmek iyiymis sizdede karinda cok siskinlik varmi arkadaslarKızlar transferden sonra ananas ne için? İlk kez duyuyorum böyle bişey. Neye etkilir?Belki bana da gerekli olacak 2 denemimde
Bende forumda duydum ve ilk dört gün yedim birer tane posalı olduğu için kabızlığı engelliyomus vede bebeğin tutunmasi için faydalıymis bende denemekten zarar gelmez dedim yedim hergunKızlar transferden sonra ananas ne için? İlk kez duyuyorum böyle bişey. Neye etkilir?Belki bana da gerekli olacak 2 denemimde
Evet 52 kilodan 55 e çıkmışım çok üzüldüm iğnelerin etkisiymis herkez de oluyor malesef ufftransferden sonra ananas iyi geliyor dediler bende yiyorum devamli birde sut iciyorum protein agirlikli beslenmek iyiymis sizdede karinda cok siskinlik varmi arkadaslar
Canım inşallah hayırlı bi sonuç alırsın bizede haber ver mutlaka kaçıncı gün transferi seninArkadaşlar Benimde 9. Günüm çarşamba günü test yapıcam 2,denemem Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin beklemek çok zorrrrrr
Rabbim.ins.bebislerinin tutunmasini nasip.eder hangi hastaneye gidiyorsun canim ve kan tahlilimi vereceksin aramizada 1 gun var insallah dualarimiz kabul olurMerhaba arkadaşlar bende ayın 15 inde 5.gun 2 tane 1.kalite embriyo transferim yapıldı bende sizler gibi heycan içinde bekliyorum bugün 5.gunum cuma günü test için çağırdı doktorum hergün hem göbek hem kalcadan iğnem var 5 gece annemde kaldım hep yattım ananas yedim sağlıklı beslendim şuan evimdeyim eşimin de yardımıyla dinleniyorum çarşamba günü iş başı yapıcam dün 4.gunuydu transfer in ve sol kasigima bıçak gibi kesi girdi bikaç saniye sürdü 5 senelik evliyim hiç bi problem olmamasına rağmen hala bebeğimiz yok martin ilk haftası başladık tedaviye herşey hızla ilerledi tokezlemeden Rabbim cumlemizin sonunu ve sonucunu hayırlı eylesin inşaallah bebeklerim Benimle dir bu yolda sizlerle sohbet etmek bana iyi gelicek
ben ilk denememde hiç almadım kilo. verdim bile. kızlar tuz azaltın bu bi tavsiyem. hormonlardan dolayı vücüd su biriktirmeye başlıyo o yuzden kilolar geliyor. tuzsuz beslerken hiç fazala kıloları görmeyeceksiniz bi de tuzlu yemekler kanı koyulaştırır bu da bebeklerin yapışmasına engel oluyor. ben şimdiden bile tuzu atmaya çalışıyorum. yemeklerime hiç kulanmıyorum. bol bol yoğurt taze sebze ve meyve bi de yumurta et balık ne varsa hepsi tuzsuz.Evet 52 kilodan 55 e çıkmışım çok üzüldüm iğnelerin etkisiymis herkez de oluyor malesef uff
Ay tuz benim vazgeçilmez im nasıl azaltılırim tuzsuz yemekte tat olmuyo ki uff bol su içim bariben ilk denememde hiç almadım kilo. verdim bile. kızlar tuz azaltın bu bi tavsiyem. hormonlardan dolayı vücüd su biriktirmeye başlıyo o yuzden kilolar geliyor. tuzsuz beslerken hiç fazala kıloları görmeyeceksiniz bi de tuzlu yemekler kanı koyulaştırır bu da bebeklerin yapışmasına engel oluyor. ben şimdiden bile tuzu atmaya çalışıyorum. yemeklerime hiç kulanmıyorum. bol bol yoğurt taze sebze ve meyve bi de yumurta et balık ne varsa hepsi tuzsuz.
İnşallah canim benim samsunluyum ben Medical park da yapıldı transfer im canim cuma günü kan testi için çağırdı doktorum bakalım nolcak sende mi 2 embriyo transfer ettirdinRabbim.ins.bebislerinin tutunmasini nasip.eder hangi hastaneye gidiyorsun canim ve kan tahlilimi vereceksin aramizada 1 gun var insallah dualarimiz kabul olur
evet şimdi bi hayal et kahvaltı nasıl oluyo )))) domates salatalık yumurta hep tuzsuz. üstüne de tuzsuz lor peynir ve tuzsuz zeytin )Ay tuz benim vazgeçilmez im nasıl azaltılırim tuzsuz yemekte tat olmuyo ki uff bol su içim bari
Uyyyyy çok zor ya of hep fedakarlık hep fedakarlık olmaz ki amaevet şimdi bi hayal et kahvaltı nasıl oluyo )))) domates salatalık yumurta hep tuzsuz. üstünüse de tuzsuz lor peynir ve tuzsuz zeytin )
emin inşallah rabbim herkese yaşatsın bu duyguyuMerhaba arkadaşlar bende ayın 15 inde 5.gun 2 tane 1.kalite embriyo transferim yapıldı bende sizler gibi heycan içinde bekliyorum bugün 5.gunum cuma günü test için çağırdı doktorum hergün hem göbek hem kalcadan iğnem var 5 gece annemde kaldım hep yattım ananas yedim sağlıklı beslendim şuan evimdeyim eşimin de yardımıyla dinleniyorum çarşamba günü iş başı yapıcam dün 4.gunuydu transfer in ve sol kasigima bıçak gibi kesi girdi bikaç saniye sürdü 5 senelik evliyim hiç bi problem olmamasına rağmen hala bebeğimiz yok martin ilk haftası başladık tedaviye herşey hızla ilerledi tokezlemeden Rabbim cumlemizin sonunu ve sonucunu hayırlı eylesin inşaallah bebeklerim Benimle dir bu yolda sizlerle sohbet etmek bana iyi gelicek
evet 2 embriyo transfer edildi 18 senelik evliyim ve 37 yasindayim insallahh ikizlerim olur cokkk ama cokkk istiyorum bunu bu arada maydonoz yemeyin hem idrar sokturucu hem dusuk yaptirirmis sonucunu bildirirsin nette okudum 5.gun den basliyor bayanlar test yapmaya bakalim senin sonuclar nasil cikacakİnşallah canim benim samsunluyum ben Medical park da yapıldı transfer im canim cuma günü kan testi için çağırdı doktorum bakalım nolcak sende mi 2 embriyo transfer ettirdin
Ayy canım inşaallah bebeklerin seninledir yok yemiyorum zaten bol bol ananas yedim ilk günler asitli şeyler tüketmedim test işine gelince kesinlikle idrar testi son ana kadar yapmayı düşünmüyorum zaten az kaldı 3 gün var testeevet 2 embriyo transfer edildi 18 senelik evliyim ve 37 yasindayim insallahh ikizlerim olur cokkk ama cokkk istiyorum bunu bu arada maydonoz yemeyin hem idrar sokturucu hem dusuk yaptirirmis sonucunu bildirirsin nette okudum 5.gun den basliyor bayanlar test yapmaya bakalim senin sonuclar nasil cikacak