• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

bugün transferden sonraki 8. günüm ve bu ilaç hakkında hiç iyi şeyler okumadım bana gebelik 10 hafta olana kadar kullanacaksın dedi doktor ama bebeğin gelişimini etkiliyomuş ne yapıcam ben

arkadaşlar birşey sorucam transferden sonra kullanmaya devam ettiğiniz ilaçlar neler bu prednol kullanımına devam ettiniz mi
Prednol ben opu dan sonra 4 gün içtim sonra vermedi doktorum şuan progestan iğne ve vajinal clexane kan sulandırıcı folbiol ve estrofem kullanıyorum Prednol kullanma çünkü o ameliyat sonrası için veriliyor transfer sonra si degil

Çok ilginç doktorun neden verdi bilemedim prednol kortizon lu bi ilaç opu da anestezi aldığımız için veriliyor ve transfer gününden önce kesiliyor bence doktorunu ara sor bakalım burda kimse transfer sonrası prednol içmiyor ben iki iğne ve üç ilaç kullanıyorum

aynen bende o ilaçları kullanıyorum kan sulandırıcı estrofem proluton depot amp pregesteron kapsül ama bu ilacı niye verdiler ki en iyisi kullanmamak ilk başlarda vücudun bebeği red etmemesi için kullanmamı söylediler ama zaten tutunduyda tutundu artık

aynen bende o ilaçları kullanıyorum kan sulandırıcı estrofem proluton depot amp pregesteron kapsül ama bu ilacı niye verdiler ki en iyisi kullanmamak ilk başlarda vücudun bebeği red etmemesi için kullanmamı söylediler ama zaten tutunduyda tutundu artık
Canım bak dedim ya prednol 5 günden fazla kullanılmaması gereken kortizon lu bi ilaç anestezi sonrası verilir sen bence doktorunu ara bebeğin tutunmasi yla prednol un ilgisi yok

pregoston igne ve yumusak kapsulu cipro ve prednol 5 gun kullandim estrofem hibor ve birde neupogen diye bir ignem var hucre yenileyici birde transferin 3 gunu bir igne vuruldum

Canım bak dedim ya prednol 5 günden fazla kullanılmaması gereken kortizon lu bi ilaç anestezi sonrası verilir sen bence doktorunu ara bebeğin tutunmasi yla prednol un ilgisi yok
transfer gunu ve sonrasi kullandim bende evet kortizon

bende atmıycam artık doktora kalsa kullan diyo anlamadım ki. neyse sonuç mu bekliyosun sende

Canım benim cuma günü belli olucak kan testi için çağırdı doktorum bakalım nolcak

bi belirtin var mı ?
Transfer gecesi kasiklarim çok ağrıdı sonra hiç belirti yaşamadım hatta üzüldüm kesin tutmadı diye ama 4.gun bişeyler oldu sol kasigima bıçak gibi kesi girdi bikaç saniye sürdü ve ogun bugündür karın ağrısı çekiyorum bakalım sende varmı bişeyler kaç tane transfer ettiler sana benim 2 tane 1.kalite embriyo koyuldu

Transfer gecesi kasiklarim çok ağrıdı sonra hiç belirti yaşamadım hatta üzüldüm kesin tutmadı diye ama 4.gun bişeyler oldu sol kasigima bıçak gibi kesi girdi bikaç saniye sürdü ve ogun bugündür karın ağrısı çekiyorum bakalım sende varmı bişeyler kaç tane transfer ettiler sana benim 2 tane 1.kalite embriyo koyuldu
1 kalite dedin ya canim bunu hucreye goremi belirliyorlar kac hucreliydi

Back