• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

Evet canim , zaten baya yuksek cikmis yaa dusmez artik

Insallah kizlar, Allah isteyen herkese nasip etsin. Temkin o kadar icime islemis ki, hakkinca sevinemiyorum. Annem bile soylemedim. Ikinci testi yaptirayimda bir.. bi doktor biliyor, bi esim.. zor gunler yasadik, bahar mujdesiyle gelecek diye bekliyordum, cok şükür..

Insallah kizlar, Allah isteyen herkese nasip etsin. Temkin o kadar icime islemis ki, hakkinca sevinemiyorum. Annem bile soylemedim. Ikinci testi yaptirayimda bir.. bi doktor biliyor, bi esim.. zor gunler yasadik, bahar mujdesiyle gelecek diye bekliyordum, cok şükür..
Ugh bugun Idrar testi yaptim evde negative erkenmi degisirmi ctesi transferim oldu

Kızlar özellikle çatlama iğnesi yaptıysanız erken gebelik testleri Predictor gibi tevsiye etmiyorum. Çatlama iğne etkisini yakalar yalancı pozitf gösterir.

Duyurulara yazdım ama belki buradan birinizin ilgisini çeker..

Merhaba arkadaşlar,
Ta geçen ay İstanbul Kağıthane Sadabad Sahnesinde, İstanbul Efendisi müzikaline bilet almıştım internetten iki kişilik. Ama bir sebepten gidemeyeceğiz. Evi yakın olan , gidebilecek olan ya da gitmek isteyen varsa bana özelden yazarsa bilet takip numarasını vereyim, koltuklar boş kalmasın. Malum sanat, sanatçı yerlerde günümüzde..

Oyun bu akşam.

20. Şubat ta 2 tane 5. Gün embiryosu transfer yapıldı.ilk 3 gün bel ağrısı kaşık ağrısı oldu göğüsleri sisti.sonraki günler hic bir belirti yok.gogusumdeki şişlik bile geçti.umutsuzluk başladı..çok kötüyüm. Bizi bizden başka kimse anlamıyor.bu arada 38 yaşındayım.bu benim 5 . denemem.sorunum pko var.Rabbim bu son olur inşallah.bebeklerin tutunsun.mucize olsun istiyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldür sun. Bebislerimize kavustursun bizi....
Amin canım inşallah

Back