- 6 Ekim 2015
- 725
- 282
- 103
- 37
Ilk miydi bu?Bilmiyorum ki ne cikacaksa kabul..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk miydi bu?Bilmiyorum ki ne cikacaksa kabul..
Ilk miydi bu?
Ne guzel ya hamilesin ALlah bizim de yuzumuzu guldursun3.tedavi..
Ne guzel ya hamilesin ALlah bizim de yuzumuzu guldursun
Evet canim , zaten baya yuksek cikmis yaa dusmez artikInsallah tez vakitte.. du bakalim, daha bitmedi,ikinci testte ne cikacak.. kimsenin emegi bosa gitmesin, sen izmirdesin sanirim?
Bu son ve başarılı olsun cnm!3.tedavi..
Evet canim , zaten baya yuksek cikmis yaa dusmez artik
Tebrikler ne guzel haberler darisi basimiza ugh bekleyemiycem haftaya saliyi ctesi Idrar testi yapicam11.günüm transferin ardindan.. 649 cikti hcg. Hepimize umut olmasi icin paylasiyorum, sevgiler...
canım inaşallah hamilesindirCuma sabah gitcem kismetse kan testine sabah erkenden giderim heyecandan :)
Ugh bugun Idrar testi yaptim evde negative erkenmi degisirmi ctesi transferim olduInsallah kizlar, Allah isteyen herkese nasip etsin. Temkin o kadar icime islemis ki, hakkinca sevinemiyorum. Annem bile soylemedim. Ikinci testi yaptirayimda bir.. bi doktor biliyor, bi esim.. zor gunler yasadik, bahar mujdesiyle gelecek diye bekliyordum, cok şükür..
biraz erkenUgh bugun Idrar testi yaptim evde negative erkenmi degisirmi ctesi transferim oldu
Ugh bugun Idrar testi yaptim evde negative erkenmi degisirmi ctesi transferim oldu
11.günüm transferin ardindan.. 649 cikti hcg. Hepimize umut olmasi icin paylasiyorum, sevgiler...
kesin. Tebriklerrrrrrrrr!!!13.gün de 2317 Cikti... Oldu Artik sanirim
Yuppiiiiiiiiii cok guzel tebrikler13.gün de 2317 Cikti... Oldu Artik sanirim
Amin canım inşallah20. Şubat ta 2 tane 5. Gün embiryosu transfer yapıldı.ilk 3 gün bel ağrısı kaşık ağrısı oldu göğüsleri sisti.sonraki günler hic bir belirti yok.gogusumdeki şişlik bile geçti.umutsuzluk başladı..çok kötüyüm. Bizi bizden başka kimse anlamıyor.bu arada 38 yaşındayım.bu benim 5 . denemem.sorunum pko var.Rabbim bu son olur inşallah.bebeklerin tutunsun.mucize olsun istiyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldür sun. Bebislerimize kavustursun bizi....
Maşallah canım kesin ikiz hayırlısı olsun13.gün de 2317 Cikti... Oldu Artik sanirim