• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

Ya kizlarr bugun transferimi 6. Gunu predictor hassas testlerden yaptim 2. Cizgi cikti silik.. 5. Gun embriyisu.. kimyasal olmaz dimi cok korkuyorum :KK43:
Catlatma İgnesini en son ne zaman yaptınız
Catlatma ignesinin 14 güne kadar etkisi sürer bu süre içinde çatlama olmadiysaniz büyük ihtimal hamilesiniz

Hamile arkadaslar,lutfen kac embriyo transfer oldunuz kaci tuttu,lutfen yazarmisiniz tesekkurler..

20. Şubat ta 2 tane 5. Gün embiryosu transfer yapıldı.ilk 3 gün bel ağrısı kaşık ağrısı oldu göğüsleri sisti.sonraki günler hic bir belirti yok.gogusumdeki şişlik bile geçti.umutsuzluk başladı..çok kötüyüm. Bizi bizden başka kimse anlamıyor.bu arada 38 yaşındayım.bu benim 5 . denemem.sorunum pko var.Rabbim bu son olur inşallah.bebeklerin tutunsun.mucize olsun istiyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldür sun. Bebislerimize kavustursun bizi....
Canım SElam banada 5.gün transferi yapılmıştı 16 şubat 2015 de. Hiçbir belirtimde yoktu yaşım 36 idi.Şu an 37:-( Kaç yıldır bekliyordum o günü hatırlıyorum test sonuçlarını almaya bile gidememiştim. Sonra eşim aradı hamilesin diye. Şimdi kızım 5 aylık. O kadar çok uğraştım ve o kadar çok ağladımki şimdi gülüyorum. Hani bir laf vardır akıl plan yapar, kader güler diye. Olacaksa olur. Sakın kendinle uğraşma sadece sakin kalmaya çalış ve bekle. Bu öyle birşey ki her kadının belirtisi farklı oluyor. Ağrıdı ağrımadı göğsüm şisti şişmedi bunların hiçbir önemi yok. Sevgiler ve bollll şanşlar...

Dua ettim ve aglamaya basladim tutamadim kendimi
Dua ettiysen gerisi teferruat.. rabbim nasip etsin insallah simdi iyi olma zamani. Enerjin olsun umudun olsun. Yoksa bebisin benim annem cok uzgun ben gelmiyim der:) 313 ayetel kursi oku bide

Ben varım ama henüz kan testi yaptırmadım,korkuyorum..

Korkma canim benim, hep hayirlisini, sagliklisini dilemek lazim. Varsa kucaklamak, yoksa yolumuza bakmak.. uzulecegiz tabi, insaniz.. ama biliyoruz ki tutunmuyorlarsa zaten bi anomali var demek.. bence cikar artik, yaptirabilirsin kan testini, idrara guven olmaz.

Korkma canim benim, hep hayirlisini, sagliklisini dilemek lazim. Varsa kucaklamak, yoksa yolumuza bakmak.. uzulecegiz tabi, insaniz.. ama biliyoruz ki tutunmuyorlarsa zaten bi anomali var demek.. bence cikar artik, yaptirabilirsin kan testini, idrara guven olmaz.
Canim sen yaptin mi ?

11.günüm transferin ardindan.. 649 cikti hcg. Hepimize umut olmasi icin paylasiyorum, sevgiler...

Back