Bende merak ediyorum onuHamile arkadaşlar cizergeyi nasıl yaptınız bana söylermisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak ediyorum onuHamile arkadaşlar cizergeyi nasıl yaptınız bana söylermisiniz
Ayyy yapamıyorum biri tarıf etseBende merak ediyorum onu
Arkadaşım bu görüntüyü nasıl yaparızEvet 5. Gün hiç bi belirtim yoktu adet olacakmışım gibi agrılarım vardı 7. Günü sabahı test yaptım evde vardı bukadar erken çıkacagını tahmin etmiyordum ertesi gün bidaha yaptım daha koyu çizgi ogün kan verdim çok şükür
Hamile arkadaşlar cizergeyi nasıl yaptınız bana söylermisiniz
sag ustte adimiz nickimiz yaziyor ya.ordan kisisel bilgilere girin..ortalarda bi yerde hamilelik takvimi yaziyo.tahmini dogum tarihini girin.en assagi inin degisiklikleri kaydedin.iste bu kadar..bu arada hayirli olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinBende merak ediyorum onu
sanirim seninle ayni gidicek gebeligimiz..rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.Teşekkür ederim
Evet amin inşallah arkadaşımsanirim seninle ayni gidicek gebeligimiz..rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Cuma sabah gitcem kismetse kan testine sabah erkenden giderim heyecandan :)
Merve merhaba, verdin mi kan? Umarım yüzün gülmüştür ??[/QUOTcesaret edemedim pazrtesi gitcem :)
Evet geçenhafta aldım sonucu pozitif çok şükürMerve merhaba, verdin mi kan? Umarım yüzün gülmüştür ??
Yok canım benim de 7.günde çıkmıştı silik pozitif korkmaYa kizlarr bugun transferimi 6. Gunu predictor hassas testlerden yaptim 2. Cizgi cikti silik.. 5. Gun embriyisu.. kimyasal olmaz dimi cok korkuyorum
Cnm benim tutmadi histereskopi yaptirmayi dusunuyoruminşallah olmuştur canım ama gereği yok zaten bi kere tutmuş tutmayanlara yapılıyo genelde
Insallahhh kimyasal degildir dimiiYok canım benim de 7.günde çıkmıştı silik pozitif korkma
Hayirli olsun, tebrikler. Benim transferim yarin ,once sinde tavsiyeleriniz var mi?coookkkk heyecanliyimEvet geçenhafta aldım sonucu pozitif çok şükür
Evet geçenhafta aldım sonucu pozitif çok şükür
Duaa et transferini olurken dahi dua oku pozitif ol tutacak de embriyona gulumse olumlu ol :)Hayirli olsun, tebrikler. Benim transferim yarin ,once sinde tavsiyeleriniz var mi?coookkkk heyecanliyim
Cok teskkurlerDuaa et transferini olurken dahi dua oku pozitif ol tutacak de embriyona gulumse olumlu ol :)