Transfer sonrası 9.gün erken gebelik testi

9.günüm 6.günde 0.85 di bugün 7,92 çıktı beta yine gri bir değer sma belki yükselir
13. Ü test günündü öyle demiştin kız niye sabretmiyorsun tutunur inşallah benim test günümde 2.87 çıkmıştı hiç tutmamıştı seninki tutunmuş gibi yükselir inşallah doktoruna yazsaydın grupta bu gibi durumlarda iğne ilaç veriyormuş doktor tutunması için öyle mesajlar görmüştüm tam hatırlamıyorum hangi grup olduğunu bir doktorunla görüş istersen duamdasın inşallah güzel sonuçlar alacaksın

Merhaba benim de test günüm cumartesi ama 6.günden beri test yapıyorum hep çift çizgi görüyorum aslında tecrübe ettiğinizden dolayı sormak istedim benimde korkum kanda negatif görmek . Kan testine kadar hep pozitif miydi sizinde testlerini ?

Hımm hemşireye söyledim böyle bi ilaçtan bahsetmedi .bekleyin dedi

4.günden beri hep silikti .6gün beta 0.85 çıktı ertesi gün silik dahi çıkmadı bugün yine silik çıktı kam 7.92 ama beynim sulandı hemşireye sordum beklemekten başka çare yok dedi 3 gün sonra kan verin %100 artış olması lazım dedi 10 altını beğenmedi anladığım kadarı ile

Çok yeni tutunmaya başlıyor olabilir siz sakın ilaçları kesmeyin ne olacağı belli mi olur bi bakarsınız yavaş ama güzel artış gösterir Allah büyüktür

Çok yeni tutunmaya başlıyor olabilir siz sakın ilaçları kesmeyin ne olacağı belli mi olur bi bakarsınız yavaş ama güzel artış gösterir Allah büyüktür
Buradaki Dr um (tüp bebek harici ) oda öyle dedi ama beni motive etmek için mi çok bilemedim .umarım çünkü artık yoruldum .karnım delik deşik .aynaya bakmak istemiyorum bu ara depresifim

Buradaki Dr um (tüp bebek harici ) oda öyle dedi ama beni motive etmek için mi çok bilemedim .umarım çünkü artık yoruldum .karnım delik deşik .aynaya bakmak istemiyorum bu ara depresifim
Yani doktorlar umut vermek yerine genelde daha realist oluyorlar o yüzden motive etmek için söylediğini sanmıyorum e daha tecrübeli ve daha çok bu yollardan geçen hasta tanıdıkları için böyle başlayıp pozitif biten hikayesi mutlaka vardır Kendinize hiçbir anı zehir etmeyin transfer aşamasına gelebilmek bile bir şans,embriyonuz gelişmiş şu an sizinle ve motive olup bol bol dua edin Bize imkansız gelen Rabbim için çok kolay

Aynen 2 deneme yapmıştık öncesinde hiç biri döllenmemişti ..ilk kez 2 tane güzel döllendi ..mucize dedik ..bir oğlum var doğal yolla olan o yüzden tutunma ile ilgili aslında hiç kaygım yoktu ama işte çok ara verince olma ihtimali de geliyor şuan ..hakkımızda hayırlısı olsun

Kuzu ben 2 test yaptım 7.ve 9. Gün ikiside pozitif çıktı kan testimde de negatif gördüm sanırı ilaçlardan kaynaklı test pozitif çıkıyordu başka bir açıklama bulamadılar çünkü koyu renk mi çıkıyor sizin ikinci çizgi eğer koyu renkse tutmuştur benim açık kırmızıydı ve bende belirtide yoktu sadece ara ara kasıklarıma ağrı giriyordu. Tuttuğuna inanıp öyle bekleyin test gününüzü Rabbim nasip etsin inşallah

Ben pazartesi gününden beri sürekli yapıyorum şimdi de böyle bir korkum oldu hiç sormayın bugün 9.günüm sabah testimi atayım bir bakın siz de . Ama beta artıracak bir ilaç kullanmıyoruz ki aslında nasıl yalancı pozitif yapıyor anlamış değilim

Eklentiler

• 102135EC-16C1-4063-BA9A-DD05C619654A.jpeg
    25,5 KB · Görüntüleme: 30

Ama benimde öyle keskin belirtilerim yok o kadar korkuyorum ki cmt kanda negatif ile yüzleşirim diye .. Allahım en kısa zamanda kolaylıkla en güzelini nasip etsin size de bu yolda emek veren hepimize inşallah
Hiç korkma silik değil çünkü bayağa net …beta 150 üstü

Bu süreçte belirti olarak göğüs ucu kaşıntısı yaşayan oldu mu ?bende ki tek değişiklik bu ilaçlar mı yapıyor acep ?google a ne sorsam hamilesin diyor o yüzden tecrübelere güveniyorum

Senin bayağı bayağı koyu çizgi sağlıkla dünyaya gelir inşallah benim silik çıkıyordu bununla alakası yok tutmuş kuzu senin ki

Bu süreçte belirti olarak göğüs ucu kaşıntısı yaşayan oldu mu ?bende ki tek değişiklik bu ilaçlar mı yapıyor acep ?google

Senin bayağı bayağı koyu çizgi sağlıkla dünyaya gelir inşallah benim silik çıkıyordu bununla alakası yok tutmuş kuzu senin ki
Yaaa çokkk teşekkür ederim inşallah Allahım hepimize herkese en hayırlı zamanda kolaylıkla pozitif haberleri aldırsın inşallah

Yaaa çokkk teşekkür ederim inşallah Allahım hepimize herkese en hayırlı zamanda kolaylıkla pozitif haberleri aldırsın inşallah
Aminnnn inşallah hayırlı sonuçlar vermek hepimize kısa zamanda nasip olsun inşallah o çift çizgiyi görmek çok heyecan verici değil mi tarifsiz bir mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…