Haklısın ama mecbur olunca inanın parayı çokta düşünemiyorsun 50 de deseler vermek zorundasın. Mecbur olduğumuzu bildikleri için ne koparsak kâr hesabı yapıyorlar ama dediğim gibi insan mecbur kalınca para hesabı çokta yapamıyor. Emeklerimizin karşılığını hepimiz hayırlısıyla alırız inşallahArkadaşlar baya bi yorum okudum ama yanlış anlamayın biraz para tuzağı gibi geldi embriyo glue 4500 eurofertıl da yaptırdım bende çok şükür ilk denemem taze transfer oldum 3. Gün transfer yapıldı şuan gebeyim. Hocam inanılmaz iyi daha ilk olmasına rağmen erkek faktörümüzde olduğu için genetik istemişti. Burda süreçleri okuyunca çok üzüldüm..Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın
Tabiki bende düşünmeden her şeyi yaptırmıştım. Ama şimdi aradaki fiyat farkı bu kadar yüksek olduğunu okuyunca yazmak istedim çok üzüldüm. Resmen ticarete dökmüşler çok üzücüHaklısın ama mecbur olunca inanın parayı çokta düşünemiyorsun 50 de deseler vermek zorundasın. Mecbur olduğumuzu bildikleri için ne koparsak kâr hesabı yapıyorlar ama dediğim gibi insan mecbur kalınca para hesabı çokta yapamıyor. Emeklerimizin karşılığını hepimiz hayırlısıyla alırız inşallah
Aminnn inşallah. Sizede hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahTabiki bende düşünmeden her şeyi yaptırmıştım. Ama şimdi aradaki fiyat farkı bu kadar yüksek olduğunu okuyunca yazmak istedim çok üzüldüm. Resmen ticarete dökmüşler çok üzücü. İlk demem olmasına rağmen dr her şeyi önerdi genetik incelemeye kadar hepsini istedi.Burda okuduğum kadarıyla araştırmalar vs. İlk önce talep edilmemiş o süreç zaten çok yıpratıcı o yüzden gerçekten okudukça üzüldüm. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızı Allah yüzünüzü güldürsün
Merhaba Bnm üçüncü gün emriyo dokuzuncu gün bugün idrarda yokCanım maptın kan sonucun
Bende 7. Gun yaptım bugun ıdrar Hıcbıse cıkmadı morelım bpzuldu senın 9. Gun sılık cıkınca belkı benımkıde oyledır dıye umut baglıyorum Rahım agrısı hıssedıyoruk Batma tek belırtım bu
Olmayabilir idrarda ..geç yerleşme bile olabilir lütfen umudunuzu kaybetmeyin .Merhaba Bnm üçüncü gün emriyo dokuzuncu gün bugün idrarda yok
Rabbime her sabah ezanında dua ediyorum inş ümidimizi kaybetmek istemiyorum bel ağrım var birde bişey sormak istiyorum göğüs ucu kararması oldu bırınde diğeri de az belirti olur muOlmayabilir idrarda ..geç yerleşme bile olabilir lütfen umudunuzu kaybetmeyin .
Benim sadece bel ağrım oldu şuan 6.hafta sanırım hala başka belirti yokRabbime her sabah ezanında dua ediyorum inş ümidimizi kaybetmek istemiyorum bel ağrım var birde bişey sormak istiyorum göğüs ucu kararması oldu bırınde diğeri de az belirti olur mu
Onuncu gün kanda negatif ili gün sonra tekrarBenim sadece bel ağrım oldu şuan 6.hafta sanırım hala başka belirti yok
Cnm senin de 3.gun embriyosuydu değilmi? Kaçıncı gün de belli oldu tam olarak. Benim transfer hariç 12. Günde 0.1 çıkmış bu saatten sonra yükselmez herhalde ilaclari bıraktımBenim sadece bel ağrım oldu şuan 6.hafta sanırım hala başka belirti yok
Hımmm kötü olmuş bir dahakine olur inşallahCnm senin de 3.gun embriyosuydu değilmi? Kaçıncı gün de belli oldu tam olarak. Benim transfer hariç 12. Günde 0.1 çıkmış bu saatten sonra yükselmez herhalde ilaclari bıraktım
İnşallah cnm ya kısmet artık arkamda başka embriyom yok o yüzden azcik tedirginim yeniden sil baştan zor maddi manevi. Bide ücretli hastayım yaştan dolayıHımmm kötü olmuş bir dahakine olur inşallahbizim 3.de oldu düşünün ki