Transfer sonrası 9.gün erken gebelik testi

Aminnnn inşallah hayırlı sonuçlar vermek hepimize kısa zamanda nasip olsun inşallah o çift çizgiyi görmek çok heyecan verici değil mi tarifsiz bir mutluluk
Vallahi o kadar güzel bir duyguymuş ki 2.5 yıldır ilk kez görebildim ve hiç umudum da yoktu. Hala inanamıyorum gerçek olduğuna sanki bana ait değilmiş gibi Biz sanırım hep tetikte olacağız bebekleri kucağımıza alana kadar

İçinde bulunduğumuz süreç başından sonuna kadar setresli iyi dayanıyoruz vallahi Bende senin gibiyim hiç o çizgiyi göremeyecekmişim gibi hissediyorum ama birgün olacağına da inanıyorum bakalım nasıl olacak sen ilk aşamayı geçtin kese kalp atışı heyecanın başlar artık

Bal damlıyor ağzınızdan Allahım büyüktür hepimiz bu emeklerin karşılığını alacağız inşallah bende eminim

Pgt de saniyorum o zaman guvenilir bisey degil pek acaba doğal siklus mu arastirsaniz ben ona biraz kafam yatiyor bu aralar pgt siz ilk trasnferim kimyasal ikinci de negatif oldu katil hicre panelini bende duydum o da aklimda

Öncelikle tebrik ederim.Bende bir hafta önce transfer oldum test yaptım sonuç pozitif acaba var mı yok mu merak ediyorum böyle bi durum başına gelen var mı

Merhaba haber vermek istedim 10.gün betam 10.05 çıktı .bugün 12.gün test günüm 26 çıktı
Dr artış çok iyi ama değer düşük olduğu için gri alandasın 3gün sonra ki artış önemli dedi .selmlar ..dua ile

Merhaba tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Bende dün kan testinde pozitifi öğrendim ama benim belirtim hiçbir şeyim yok yarın yeniden kan vereceğim artış için sizde durumlar nasıl kasık ağrısı vs yaşıyor musunuz?

Kaç çıktı sizin ilk beta ?benim transferin ilk gününden beri bel ağrım müthiş birde ara ara kasıkta batma hissi var

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah endişe etme senin gibi düşük değer görüp 2 gün sonra olması gerektiği gibi yükselenler çok oldu içini ferah tut yükselir inşallah

Maşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı bizlere

Merhaba tekrarlanan test sonucum 200
Umut olsun diye yazıyorum
10.gün 10
12.gün 26
15.gün 200
Umarım artarak devam eder
Maşallah gün geçtikçe katlanarak artsın inşallah umutsuz olmamak lazım sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah dualarında bizi de eksik etme kuzu

Maşallah gün geçtikçe katlanarak artsın inşallah umutsuz olmamak lazım sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah dualarında bizi de eksik etme kuzu
Etmez miyim umut oldu buradaki yorumlar bende umut olmak için paylaştım dualarım sizinle tabi şimdi stres kese görmek için başlıyor ahhh ki ah ne zormuş halbuki oğlum hiç düşünmediğim zamanda kendiliğinden gelmişti

Nasipten öte yol yok bu yolları yürümemiz gerekiyor demekki hem belli mi olur bundan sonraki de belki kendiliğinden olur. Doğuma kadar stres bitmez bizde inşallah bu aşamalara gelebiliriz. Sen zor aşamayı başardın gerisi kolaylıkla gelir içini ferah tut

Arkadaşlar baya bi yorum okudum ama yanlış anlamayın biraz para tuzağı gibi geldi embriyo glue 4500 eurofertıl da yaptırdım bende çok şükür ilk denemem taze transfer oldum 3. Gün transfer yapıldı şuan gebeyim. Hocam inanılmaz iyi daha ilk olmasına rağmen erkek faktörümüzde olduğu için genetik istemişti. Burda süreçleri okuyunca çok üzüldüm..Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…