- 31 Mayıs 2024
- 98
- 53
- 30
Vallahi o kadar güzel bir duyguymuş ki 2.5 yıldır ilk kez görebildim ve hiç umudum da yoktu. Hala inanamıyorum gerçek olduğuna sanki bana ait değilmiş gibiAminnnn inşallah hayırlı sonuçlar vermek hepimize kısa zamanda nasip olsun inşallaho çift çizgiyi görmek çok heyecan verici değil mi tarifsiz bir mutluluk
İçinde bulunduğumuz süreç başından sonuna kadar setresli iyi dayanıyoruz vallahiVallahi o kadar güzel bir duyguymuş ki 2.5 yıldır ilk kez görebildim ve hiç umudum da yoktu. Hala inanamıyorum gerçek olduğuna sanki bana ait değilmiş gibiBiz sanırım hep tetikte olacağız bebekleri kucağımıza alana kadar
Bal damlıyor ağzınızdanİçinde bulunduğumuz süreç başından sonuna kadar setresli iyi dayanıyoruz vallahiBende senin gibiyim hiç o çizgiyi göremeyecekmişim gibi hissediyorum ama birgün olacağına da inanıyorum bakalım nasıl olacak sen ilk aşamayı geçtin kese kalp atışı heyecanın başlar artık
Pgt de saniyorum o zaman guvenilir bisey degil pek acaba doğal siklus mu arastirsaniz ben ona biraz kafam yatiyor bu aralar pgt siz ilk trasnferim kimyasal ikinci de negatif oldu katil hicre panelini bende duydum o da aklimdaYani saçma bi cevap o zaman neden ekstra ücret verip pgt yaptırıyoruz sanırım ben katil hücre var mı yok mu diye test isteyeceğim onlar istemese bile burada çok okudum çünkü bu nedenden dolayı olmayabiliyormuş nerede tedavi oluyorsunuz
Öncelikle tebrik ederim.Bende bir hafta önce transfer oldum test yaptım sonuç pozitif acaba var mı yok mu merak ediyorum böyle bi durum başına gelen var mıMerhabalar transfer sonrası 9.günüm 2 gün sonra kan testim var , dayanamadım bugün test yaptım bir dakika içinde böyle çıktı, 5.gün embriyosu normalde daha koyu çıkması gerekmiyormuydu, yanıltıcımı sonuç acaba emin olamadım
Merhaba tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba haber vermek istedim 10.gün betam 10.05 çıktı .bugün 12.gün test günüm 26 çıktı
Dr artış çok iyi ama değer düşük olduğu için gri alandasın 3gün sonra ki artış önemli dedi .selmlar ..dua ile
Kaç çıktı sizin ilk beta ?benim transferin ilk gününden beri bel ağrım müthiş birde ara ara kasıkta batma hissi varMerhaba tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBende dün kan testinde pozitifi öğrendim ama benim belirtim hiçbir şeyim yok yarın yeniden kan vereceğim artış için sizde durumlar nasıl kasık ağrısı vs yaşıyor musunuz?
Benim birkaç defa bel ağrım olmuştu batma da arada hapşurduğum yada öksürdüğümde oldu o yüzden umutsuzdum 11.gün 612.5 çıktıKaç çıktı sizin ilk beta ?benim transferin ilk gününden beri bel ağrım müthiş birde ara ara kasıkta batma hissi var
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallahMerhaba haber vermek istedim 10.gün betam 10.05 çıktı .bugün 12.gün test günüm 26 çıktı
Dr artış çok iyi ama değer düşük olduğu için gri alandasın 3gün sonra ki artış önemli dedi .selmlar ..dua ile
Maşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı bizlereMerhaba tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBende dün kan testinde pozitifi öğrendim ama benim belirtim hiçbir şeyim yok yarın yeniden kan vereceğim artış için sizde durumlar nasıl kasık ağrısı vs yaşıyor musunuz?
Maşallah sizinki süründürmemişBenim birkaç defa bel ağrım olmuştu batma da arada hapşurduğum yada öksürdüğümde oldu o yüzden umutsuzdum 11.gün 612.5 çıktı
Aminnn çok teşekkür ederimMaşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı bizlere
Çok aminAminnn çok teşekkür ederim❤ İnşallah en kısa zamanda pozitifleri sizden de duyarız
Süründürmedi ama belirtim olmayınca içimde bi korku var vallahi başından sonuna çok stres içindeyiz Allahım emeklerimizin karşılığını kucağımızda bebişlerle versin inşallahMaşallah sizinki süründürmemiş
Maşallah gün geçtikçe katlanarak artsın inşallahMerhaba tekrarlanan test sonucum 200
Umut olsun diye yazıyorum
10.gün 10
12.gün 26
15.gün 200
Umarım artarak devam eder
Etmez miyim umut oldu buradaki yorumlar bende umut olmak için paylaştım dualarım sizinle tabi şimdi stres kese görmek için başlıyor ahhh ki ah ne zormuş halbuki oğlum hiç düşünmediğim zamanda kendiliğinden gelmiştiMaşallah gün geçtikçe katlanarak artsın inşallahumutsuz olmamak lazım sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah dualarında bizi de eksik etme kuzu
Nasipten öte yol yok bu yolları yürümemiz gerekiyor demekkiEtmez miyim umut oldu buradaki yorumlar bende umut olmak için paylaştım dualarım sizinle tabi şimdi stres kese görmek için başlıyor ahhh ki ah ne zormuş halbuki oğlum hiç düşünmediğim zamanda kendiliğinden gelmişti
Arkadaşlar baya bi yorum okudum ama yanlış anlamayın biraz para tuzağı gibi geldi embriyo glue 4500 eurofertıl da yaptırdım bende çok şükür ilk denemem taze transfer oldum 3. Gün transfer yapıldı şuan gebeyim. Hocam inanılmaz iyi daha ilk olmasına rağmen erkek faktörümüzde olduğu için genetik istemişti. Burda süreçleri okuyunca çok üzüldüm..Allah emeklerinizi boşa çıkartmasınRahime çizik işlemi 2 türlüymüş bir anestezi altında hastanede yapılan bir işlem varmış birde anestezi olmadan pipelle yapılan bir işlem var bana pipelle çizik işlemi yapılacak yarın sanırım ücreti 5-10 arası bir şey yarın gittiğimde öğreneceğim embriyo glue en son 8 bindi şuan ki fiyatını bilmiyorum sürekli fiyatlar artıyor maalesefevet Selçuk hoca Acıbadem ile anlaşmalı konuşması çok rahatlatıyor beni güven veriyor inşallah bu defa bende güzel sonuç alırım sizlerde öyle. Embriyo glue ile çok kişi gebe kalmış aslında bir çok doktor da uyguluyor hiçbir tedavi bilimsel olarak kanıtlanmamış sadece şansı arttırdığı için her yöntemi uyguluyor doktorlar mesela tutmadığın da sebebini anlayamıyor onlarda araştırılacak bir yöntemi yok maalesef