çok sevindim adınıza bu operasyon inşallah vesile olsun bebeğinize kavuşmaya yüksek kiloda mısınız ben şuan 92 kiloyum ve insülin direncim var sınırda bu bile sebep olabilir aslındaÇok teşekkür ederim Allah razı olsunişlemden çıktım 2-3 dk sürüyor adet sancısı gibi ağrı hissediyorsunuz işlem esnasında. Regl tarihine kadar kullanmam için iğne yazdı doktorum 1 hafta boyunca gonapepty kullanacağım birde antibiyotik ağrı kesici vitamin ve diyet listesi yazdı şuanlık iyiyim ağrım kalmadı şükür
Merhabalar transfer sonrası 9.günüm 2 gün sonra kan testim var , dayanamadım bugün test yaptım bir dakika içinde böyle çıktı, 5.gün embriyosu normalde daha koyu çıkması gerekmiyormuydu, yanıltıcımı sonuç acaba emin olamadım
Aminnn hepimize hayırlısıyla nasip olsun inşallahçok sevindim adınıza bu operasyon inşallah vesile olsun bebeğinize kavuşmaya yüksek kiloda mısınız ben şuan 92 kiloyum ve insülin direncim var sınırda bu bile sebep olabilir aslında
hımm evet sizin kilonuz çok idealAminnn hepimize hayırlısıyla nasip olsun inşallahyok kilolu değilim sağlıklı beslenme için veriyormuş diyet listesini transfer sürecine kadar sağlıklı beslenmemiz gerekiyormuş öyle dedi doktorum benim boyum 1.73 kilo 58
bu arada ikinci transferiniz ne zamanAminnn hepimize hayırlısıyla nasip olsun inşallahyok kilolu değilim sağlıklı beslenme için veriyormuş diyet listesini transfer sürecine kadar sağlıklı beslenmemiz gerekiyormuş öyle dedi doktorum benim boyum 1.73 kilo 58
Bir sonraki adetimle olacak sanırım henüz netleşmedibu arada ikinci transferiniz ne zaman
Ben bursada Dr mehmet aral atalayHayır yarın öğlen yapılacak bende aşırı korkuyorum nasıl bir işlem olacak hiçbir fikrim yok . Siz hangi doktora tedavi oluyorsunuz
Gonapeptyl çok fena yakıyor bende öyle oldu yani allah yardımcınız olsunÇok teşekkür ederim Allah razı olsunişlemden çıktım 2-3 dk sürüyor adet sancısı gibi ağrı hissediyorsunuz işlem esnasında. Regl tarihine kadar kullanmam için iğne yazdı doktorum 1 hafta boyunca gonapepty kullanacağım birde antibiyotik ağrı kesici vitamin ve diyet listesi yazdı şuanlık iyiyim ağrım kalmadı şükür
Öyle gerçekten bugün 4.cü iğneyi vuracağım fena yakıyor neler yapmadık ki bu acı hiçbir şey sonu hayırlısıyla güzel olsun daGonapeptyl çok fena yakıyor bende öyle oldu yani allah yardımcınız olsun
Sizin ilk deneme mi transfer oldunuz mu ?Gonapeptyl çok fena yakıyor bende öyle oldu yani allah yardımcınız olsun
Evet ilk denemem transferim c tesi gerçekleşti taze transfer oldum 5. Gün embriyosu :)))Sizin ilk deneme mi transfer oldunuz mu ?
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahEvet ilk denemem transferim c tesi gerçekleşti taze transfer oldum 5. Gün embriyosu :)))
Yok yok sakın yitirme umudunu test gününü bekle benim ilk transferim de kaset test çift çizgi çıktı o kadar mutlu oldum ki anlatamam kan verdikten sonra ise negatif çıktı çökmüştüm resmen. Progestan iğne kullanıyordum doktorum 2 gün sonra bi daha test yap belki geç tutunma olur iğneye devam et ikinci test belli olana kadar dedi benim ikinci de negatif çıkınca iğneyi bırakmıştım. Sen çok erken kan vermişsin canım sabırlı ol nasibinde varsa olacak inşallahAhhhh bir ümit …
Merhaba 1 ekimde 3.gün 2 adet kaliteli denilen 2 embriyo transferi oldum .transfer gününü saymazsak 4.gün test yaptım silik çıktı o ümit ile bugün yani 6.gün kan verdim 0.85 betahemşireyi aradım önce tutunmuş sonra gerilemiş olabilir dedi .test gününüzü bekleyin dedi test günü 13 Ekim …öyle umudumu yitirdim ki …
Sizinde mi 3. Gündü?Yok yok sakın yitirme umudunu test gününü bekle benim ilk transferim de kaset test çift çizgi çıktı o kadar mutlu oldum ki anlatamam kan verdikten sonra ise negatif çıktı çökmüştüm resmen. Progestan iğne kullanıyordum doktorum 2 gün sonra bi daha test yap belki geç tutunma olur iğneye devam et ikinci test belli olana kadar dedi benim ikinci de negatif çıkınca iğneyi bırakmıştım. Sen çok erken kan vermişsin canım sabırlı ol nasibinde varsa olacak inşallah
Benim 5. Gün dondurulmuş transfer olacak ilki de 5. Gündü ama tutmadıSizinde mi 3. Gündü?
İniaallah canım dilerim burdaki herkesin gönül muradını versin rabbim bol şans hepimizeGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Benim 5. Gün dondurulmuş transfer olacak ilki de 5. Gündü ama tutmadı
Yok yok sakın yitirme umudunu test gününü bekle benim ilk transferim de kaset test çift çizgi çıktı o kadar mutlu oldum ki anlatamam kan verdikten sonra ise negatif çıktı çökmüştüm resmen. Progestan iğne kullanıyordum doktorum 2 gün sonra bi daha test yap belki geç tutunma olur iğneye devam et ikinci test belli olana kadar dedi benim ikinci de negatif çıkınca iğneyi bırakmıştım. Sen çok erken kan vermişsin canım sabırlı ol nasibinde varsa olacak inşallah
Nasıp herşey dedıgınız gıbı ama çabalamak gerekAhh güzelim çok üzüldüm tutmamasına ama rabbim büyük vardır zamanı onu bekliyordur. Biz seninle mart ayında transfer olanlar grubundaydık benimde ilk transferim tutmadı nasip olursa bu ay bende ikinci transferi olacağım benimde elimde tek embriyom kaldı nasibimde varsa olur inşallah