Transfer sonrası 9.gün erken gebelik testi

Arkadaşlar baya bi yorum okudum ama yanlış anlamayın biraz para tuzağı gibi geldi embriyo glue 4500 eurofertıl da yaptırdım bende çok şükür ilk denemem taze transfer oldum 3. Gün transfer yapıldı şuan gebeyim. Hocam inanılmaz iyi daha ilk olmasına rağmen erkek faktörümüzde olduğu için genetik istemişti. Burda süreçleri okuyunca çok üzüldüm..Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın 🙏🏻
Haklısın ama mecbur olunca inanın parayı çokta düşünemiyorsun 50 de deseler vermek zorundasın. Mecbur olduğumuzu bildikleri için ne koparsak kâr hesabı yapıyorlar ama dediğim gibi insan mecbur kalınca para hesabı çokta yapamıyor. Emeklerimizin karşılığını hepimiz hayırlısıyla alırız inşallah 🙏

Haklısın ama mecbur olunca inanın parayı çokta düşünemiyorsun 50 de deseler vermek zorundasın. Mecbur olduğumuzu bildikleri için ne koparsak kâr hesabı yapıyorlar ama dediğim gibi insan mecbur kalınca para hesabı çokta yapamıyor. Emeklerimizin karşılığını hepimiz hayırlısıyla alırız inşallah 🙏
Tabiki bende düşünmeden her şeyi yaptırmıştım. Ama şimdi aradaki fiyat farkı bu kadar yüksek olduğunu okuyunca yazmak istedim çok üzüldüm. Resmen ticarete dökmüşler çok üzücü 😓 . İlk demem olmasına rağmen dr her şeyi önerdi genetik incelemeye kadar hepsini istedi.Burda okuduğum kadarıyla araştırmalar vs. İlk önce talep edilmemiş o süreç zaten çok yıpratıcı o yüzden gerçekten okudukça üzüldüm. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızı Allah yüzünüzü güldürsün 🤲🏻

Tabiki bende düşünmeden her şeyi yaptırmıştım. Ama şimdi aradaki fiyat farkı bu kadar yüksek olduğunu okuyunca yazmak istedim çok üzüldüm. Resmen ticarete dökmüşler çok üzücü 😓 . İlk demem olmasına rağmen dr her şeyi önerdi genetik incelemeye kadar hepsini istedi.Burda okuduğum kadarıyla araştırmalar vs. İlk önce talep edilmemiş o süreç zaten çok yıpratıcı o yüzden gerçekten okudukça üzüldüm. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızı Allah yüzünüzü güldürsün 🤲🏻
Aminnn inşallah. Sizede hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 o kadar haklısınız ki iyiye denk gelmek çok zor bu zamanda çok araştırmıştım doktorumu öyle gitmiştim ilk denemede hiçbir şey denemedi önermedi de haliyle doktor ne derse bende uyuyordum söylediklerine kesin tuttu öyle düşün diyerek umutlandırdı sonra negatif sonuç alınca ikinci denemede her yöntemi önerdi tabi doktor ücreti de dahil 2 katına çıkmış haliyle önerdi mecbur olduğum için kabul ettim. Allah vicdan versin hepsine eşim hep şey der tüp bebek süreci ehliyet sınavı gibi ilk denemede önce bırakıyorlar ikinci denemeye mecbur gelecek nasılsa dedikleri için ikinci transferde de geçiriyorlar der o kadar hak veriyorum ki ona ☺️ umarım ikinci de nasip olur isteyen herkese

Arkadaşlar merhaba ben bugün kese görmeye gittim biri 4 mm göründü ama Dr bir tane belli belirsiz gördüğüm bişey var dedi haftaya netlik kazanır dedi usg yi göndereyim bi bakın ya lütfen anlayan var mı

Eklentiler

• 6CDC86DD-127B-4717-9A53-8052E914BB50.jpeg
    6CDC86DD-127B-4717-9A53-8052E914BB50.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 32
Canım maptın kan sonucun
Bende 7. Gun yaptım bugun ıdrar Hıcbıse cıkmadı morelım bpzuldu senın 9. Gun sılık cıkınca belkı benımkıde oyledır dıye umut baglıyorum Rahım agrısı hıssedıyoruk Batma tek belırtım bu
Merhaba Bnm üçüncü gün emriyo dokuzuncu gün bugün idrarda yok 😥

Bende Perşembe günü 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 3. Gün ağzımın içinde acı tat var ne yesem geçmiyor. Başta ilaçlara bağladım ama daha önce hiç hamilelik geçirmediğimden bilmiyorum belirti mi ?

Benim sadece bel ağrım oldu şuan 6.hafta sanırım hala başka belirti yok
Cnm senin de 3.gun embriyosuydu değilmi? Kaçıncı gün de belli oldu tam olarak. Benim transfer hariç 12. Günde 0.1 çıkmış bu saatten sonra yükselmez herhalde ilaclari bıraktım

Cnm senin de 3.gun embriyosuydu değilmi? Kaçıncı gün de belli oldu tam olarak. Benim transfer hariç 12. Günde 0.1 çıkmış bu saatten sonra yükselmez herhalde ilaclari bıraktım
Hımmm kötü olmuş bir dahakine olur inşallah 🙏 bizim 3.de oldu düşünün ki

Güncel durum bildireyim ☺️
Bugün Dr kontrolü vardı ikinci bir keseden şüphelenmişti Dr öncesinde şimdi tek kese olduğu teyidlendi 😊(çok şükür çünkü stres olmuştum )kese 9.mm normal dedi 10 gün sonra artık duyarız sanırım kalp atışlarını umarım sizlerde güzel haberlere uyanırsınız
Sevgiler

X