Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet günüm normalde 16 sıydı. Acaba ilaçları bıraksam mı herkes 6.7.8.9 günlerde pozitif görüyor bide belirtimde yok sanırım olmadıMerhaba canim, adet gününe kadar ümit var.
Ben 11. Gün pozitif görmüştüm.
İnşallah tutunmuştur bebişin
6. Gün embriyosu ile 6. Günde idrar ve kan vererek pozitifligi gördüm. Belirti olmaz zaten daha çok erken. Hadi hayırlı sağlıklı olsunKızlar Merhaba,
5.gün embriyosu 8 Mayısta transfer oldum . Bugün 10.günüm idrar testi negatif . Böyle olup 12.günde kanda pozitif gören var mı ? Belirtim yok…
İdrar testi mi 11.gün pozitifti kan mıMerhaba canim, adet gününe kadar ümit var.
Ben 11. Gün pozitif görmüştüm.
İnşallah tutunmuştur bebişin
Maşallah canım benim negatif o zaman 10.gün bugün negatif çıktı6. Gün embriyosu ile 6. Günde idrar ve kan vererek pozitifligi gördüm. Belirti olmaz zaten daha çok erken. Hadi hayırlı sağlıklı olsun
Asla üzmek istemem ama benim 9.gün idrar testim negatifti. Kan verdim o da negatif çıktı ve doktorum ilaçları bırakabilirsin dedi. Kafanız rahat etsin kan verin duruma göre doktorunuz sizi yönlendirirKızlar Merhaba,
5.gün embriyosu 8 Mayısta transfer oldum . Bugün 10.günüm idrar testi negatif . Böyle olup 12.günde kanda pozitif gören var mı ? Belirtim yok…
Tamam çok teşekkür ederimAa ben pozitif gördünüz zannettim. Ama bi arkadasim vardi geç çıktı onunkin de bekleyin bırakmayın ilaçları
Sağol canım kan günüm pazartesi inan şu an progestan iğneyi yapmayı düşünmüyorum ..Asla üzmek istemem ama benim 9.gün idrar testim negatifti. Kan verdim o da negatif çıktı ve doktorum ilaçları bırakabilirsin dedi. Kafanız rahat etsin kan verin duruma göre doktorunuz sizi yönlendirir
İnsanın içine o negatiflik girdiğinde o ilaçların hepsi göze batıyor ben de kafam rahat olsun bıraktığımda diye sırf kan verip bıraktım iğneleri yapmaya 1 gün bile mecalim kalmamıştı. 3.gün embriyosu değilse kan testi verip gönlünüz rahat olsun benim test günün 10gün sonraydı ilk negatifle dünyan yıkılıyor ama zamanla yine ayağa kalkıyor insan umarım hakkınızda hayırlısı olurSağol canım kan günüm pazartesi inan şu an progestan iğneyi yapmayı düşünmüyorum ..
Sürekli test yapip durmayın kendinizi yıpratıyorsunuz kan testi vermeden kesinlikle bırakma. Olmadigindan emin ol sonra çok pisman olursunSağol canım kan günüm pazartesi inan şu an progestan iğneyi yapmayı düşünmüyorum ..
Aminnn inşallah sorun da yoktu aslında 5.gün embriyosu kalitesi de iyiydi rahim de de sorun yoktuİnsanın içine o negatiflik girdiğinde o ilaçların hepsi göze batıyor ben de kafam rahat olsun bıraktığımda diye sırf kan verip bıraktım iğneleri yapmaya 1 gün bile mecalim kalmamıştı. 3.gün embriyosu değilse kan testi verip gönlünüz rahat olsun benim test günün 10gün sonraydı ilk negatifle dünyan yıkılıyor ama zamanla yine ayağa kalkıyor insan umarım hakkınızda hayırlısı olur
İdrar testi mi 11.gün pozitifti kan mı
Dayanamıyorum canım herkesin sabrı herkesin imtihanı bir değil maalesef sen yapmayıp kendini yıpratmadın ne mutlu sana . Ama benim durumum farklı üzgünüm…Sürekli test yapip durmayın kendinizi yıpratıyorsunuz kan testi vermeden kesinlikle bırakma. Olmadigindan emin ol sonra çok pisman olursun
Bu insanı daha çok üzüyor benim de embriyom 5aa’ydı ve doktorum ve embriyolog harika ama bu saatten sonra tutup tutmaması tamamen nasip dediler. En iyi kalite bile %100 tutmuyor malesefAminnn inşallah sorun da yoktu aslında 5.gün embriyosu kalitesi de iyiydi rahim de de sorun yoktu
Ayyy bi umut oldu belirtiniz var mıydı peki ?Idrar canim.
Almanyada mecbur adet gününü bekleyip kan veriyoruz. Ondan öncesi merkez yapmiyor.
14. Gün kanda çıkmıştı bende
Sağol canım kan günüm pazartesi inan şu an progestan iğneyi yapmayı düşünmüyorum ..
Evet canım Allahım sabırlar versin cidden çok zor hem maddi hem manevi zorluk Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınBu insanı daha çok üzüyor benim de embriyom 5aa’ydı ve doktorum ve embriyolog harika ama bu saatten sonra tutup tutmaması tamamen nasip dediler. En iyi kalite bile %100 tutmuyor malesef
Bırakmayacağım inşallah benimde idrar da çıkmamıştırSakin birakma iğneni. Son güne kadar dayan lütfen