Transfer Oncesinde Sıkısık Olmanız....

ben de 11 eylülde transferim olmuştu.ben merkeze 3 saat uzakta oturuyorum.ben arabada başladım yudum yudum içmeye.1,5 litre yolun yarısında bitti.iyi dedim daha içmiyim.merkeze vardığımda deli gibi sıkışıktım.yerimde duramıyodum oturamıyodum.kaçtı kaçacak...yarısını yapıyim dedim.o da zor bişey ya.o yoğunlukta yarısını tutmak...neyse biraz rahatlamıştım.ama bu seferde 1 saat kadar orda beklemez miyim.allahım eskisinden de sıkışık oldum.ha geldiler beni almaya ha gelicekler yapıyım mi tutayım mı derken dayanamadım yine birazını yaptım tam o anda hemşire geldi.aaa naptın gitti mi hepsi dedi.yok dedim duruyo...ama hala çok fenayım...masaya yattım karnım davul...b,de bacağını açınca alalh allah imkansız durmıyacak bu dedim.dr a olcak olan.üstüne yapıvericem diye korkuruyorum dedim şaka yollu.spekulum takılınca rahim yukarı kalkar ve mesanedeki baskı azalırmış.cidden öyle oldu.ama karnımdan usg yi bastırınca baya basınç hissettim.neyse şlem bitti.bana bebek sondası taktılar.ama boşaldıkça allahım nasıl bir rahatlık ne güzel bir his...1500lük şişe doldu ama hala bitmedi bendeki sıvı.sıkışık değildim artık en azından.2 saat yattım ve kalkınca gittim wc ye.dakikalarca.......
sonuçtada tutmuştu kızlar.ama kalbi atmadı ve kaybettim malesef.anestezi işi güzel bence.ben zaten muayeneden geriliyorum.öyle daha ahat olur galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…