- 18 Şubat 2021
- 80
- 45
- 38
- 23
- Konu Sahibi GulcanKarakayaTurker NZ
-
Test günü ne zaman o önemli.şimdiden yapıp psikolojinizi bozmayın.Merhaba arkadaşlar 17 ocakta dondurulmuş iki embriyo transferi oldum bu gün transfer günüm dahil 9 . Günüm iki adet test yaptım biri kaset test diğeri erken gebelik testi ikisi de negatif çıktı benim gibi olan sonra pozitif gören var mı lütfen bakarmısınız.
Doktor 27 ocakta yap dediTest günü ne zaman o önemli.şimdiden yapıp psikolojinizi bozmayın.
Merhaba benimde bu gün 9. Günüm 8. Günün akşamı test yaptim negatifti sabah teste tekrar baktim silikdi bu gun yeniden test yaptim yine silik çıktı kan verdim sonuç 14 cikti daha cok yeni oldugunu soyledi doktor en kesin sonuc kanda çıkıyor insan heyecanına yenik düşüyor bekleyemiyor allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah pazartesi tekrar kan verecegim sizde gününüz geldiginde kan verin insallah rabbim nasip eder gönlünüzdekiMerhaba arkadaşlar 17 ocakta dondurulmuş iki embriyo transferi oldum bu gün transfer günüm dahil 9 . Günüm iki adet test yaptım biri kaset test diğeri erken gebelik testi ikisi de negatif çıktı benim gibi olan sonra pozitif gören var mı lütfen bakarmısınız.
Ooo çok erken idrarda çıkması için gereksiz sitres yaratmışsınız kendinize kanda çıktıktan kaç gün sonra idrarda ben pozitifi görmüştümMerhaba arkadaşlar 17 ocakta dondurulmuş iki embriyo transferi oldum bu gün transfer günüm dahil 9 . Günüm iki adet test yaptım biri kaset test diğeri erken gebelik testi ikisi de negatif çıktı benim gibi olan sonra pozitif gören var mı lütfen bakarmısınız.
Benim şubat 17 transferim oldu bu gün etken gebelik testi evde yaptım negatif çıktı üçücü denemem çok kötüyüm 29 kana bakılıcak ama hiç umudumu yok
Negatif çıktın demin kan tahlili aldımTest günü önemli canım burada bir arkadaşta senin gibi negatif görüp sonradan pozitifi görmüştü inşaAllah sende onun gibi pozitifi görürsün
Hayırlısı olsun inşaAllah sizinle empati kurabiliyorum ilk tedavimde bende negatifi görmüştüm ama umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin psikolojik bedenen yoruluyoruz ama Cennet annelerin ayağının altına boşuna verilmemişNegatif çıktın demin kan tahlili aldım
İnşallah sonra pozitif çıkar bende aynı durumdayımMerhaba arkadaşlar bende 23 ocakta 2 adet 5.gun embriyosu transferi edildi. Bugün 9. Günüm erken gebelik testi yaptım çıkmadı adet sancilarim var öyle çok korkuyorum ki yine olmadı dedim 2 gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı. Bu 5. Tup bebeğimdi çok yoruldum çok.
İnşallah sizinde pozitif cikar bugünde denedim yine negatif pazartesi test Günüm.İnşallah sonra pozitif çıkar bende aynı durumdayım
Benimde erken gebelik testi aldım da yok yani öyle kanda pozitif olması felan Fasa fiso geliyor gerçekçi olmak lazım malesef bundada olmadıİnşallah sizinde pozitif cikar bugünde denedim yine negatif pazartesi test Günüm.
Benimde erken gebelik testi aldım da yok yani öyle kanda pozitif olması felan Fasa fiso geliyor gerçekçi olmak lazım malesef bundada olmadı
Kan testimi yaptınız idrarmı benimde bugün transfer dahil 9.günüm bana 3.gün embriyo transfer edildiBenimde 9. Günüm negatif ….
Ne güzel yazmışsınız..Hayırlısı olsun inşaAllah sizinle empati kurabiliyorum ilk tedavimde bende negatifi görmüştüm ama umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin psikolojik bedenen yoruluyoruz ama Cennet annelerin ayağının altına boşuna verilmemişeşime tedavi süreçlerimde dediğim şeydi ben anne olmadan anne olmanın ne kadar zor olduğunu öğrendim demiştim…Geçen zamanlarımda çok ağladığım sinirlendiğim yıprandığım tedavi ameliyat ve çevre baskısı sürecim oldu şimdi ikiz gebeyim dönüp geçmişe baktığımda iyi dayanmışım diyorum bir tebessüm oluyor sizin içinde aynısını diliyorum şu an üzgünsünüzdür ama dilerim ki önünüzdeki günlerde hayallerinize kavuşursunuz
İdrardı kanda negatif çıktıKan testimi yaptınız idrarmı benimde bugün transfer dahil 9.günüm bana 3.gün embriyo transfer edildi
Hayırlısı ben 12 şubat transfer oldum sonra 7 günü test yaptım maalesef çıkmadı adet ağrılar var belimde ağrıyor çok korkuyorum tutmadı diyeMerhaba arkadaşlar 17 ocakta dondurulmuş iki embriyo transferi oldum bu gün transfer günüm dahil 9 . Günüm iki adet test yaptım biri kaset test diğeri erken gebelik testi ikisi de negatif çıktı benim gibi olan sonra pozitif gören var mı lütfen bakarmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?