- 20 Mart 2025
- 11
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi blackandwhte
-
Yükselir canım. 3.gün embriyosu geç yükseliyor diye biliyorumKızlar merhaba. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün transferin 7. Günü 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. 6. Gün dayanamayıp kan verdim 0.200 çıktı sizce sonradan yükselir mi yoksa sonuç negatif mi? Cevaplarsanız çok sevinirim
Ayy inşallah lütfen yaaa Allahım lütfen. Bi karaları bağladım sormaYükselir canım. 3.gün embriyosu geç yükseliyor diye biliyorum
Ben de 14 martta transfer oldum. 5.gün embriyosu ben de bekliyorum işte umarım pozitifleri görürüz canımAyy inşallah lütfen yaaa Allahım lütfen. Bi karaları bağladım sorma
Ben de 14 martta transfer oldum. 5.gün embriyosu ben de bekliyorum işte umarım pozitifleri görürüz canım
Bende 13 martta transfer oldum aramızda 1 gün var. Bence sakın erkenden test yapıp kan falan verme ben çok pişman oldum karaları bağladım inşallah rabbim bunun ardına sevindirir. Sana da oh çok şükür oldu sevincini yaşatsın AllahımBen de 14 martta transfer oldum. 5.gün embriyosu ben de bekliyorum işte umarım pozitifleri görürüz canım
Amin canım isteyen herkesi bu şekilde sevindirsin RabbimBende 13 martta transfer oldum aramızda 1 gün var. Bence sakın erkenden test yapıp kan falan verme ben çok pişman oldum karaları bağladım inşallah rabbim bunun ardına sevindirir. Sana da oh çok şükür oldu sevincini yaşatsın Allahım
Bizde de durumlar aynıAmin canım isteyen herkesi bu şekilde sevindirsin Rabbimbeklemek çok zor ben zor dayanıyorum eşim benden de sabırsız test almış gelmiş bir sürü
Bende 7.8.gün test yaptım negatif çıktı bugün 9.günüm kan verdim varsa zaten azda olsa çıkar yoksa ilaçları bırakırımKızlar merhaba. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün transferin 7. Günü 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. 6. Gün dayanamayıp kan verdim 0.200 çıktı sizce sonradan yükselir mi yoksa sonuç negatif mi? Cevaplarsanız çok sevinirim
Kaçıncı günBen de bugün kan verdim idrar testlerinde çok hafif hayalet çizgi çıkıyor ama kuruma çizgisi sanırım umudum kalmadı sonuç bekliyoruz bakslım
Bekleseydin keşke 12. GünüBende 7.8.gün test yaptım negatif çıktı bugün 9.günüm kan verdim varsa zaten azda olsa çıkar yoksa ilaçları bırakırım
9.gün bugün
Sanmam çıkıyorsa vardır cnm pozitiftir yani bende hiç çıkmadıBöyle hayalet çizgiler çıkıyor ama kuruma çizgisi sanırım
Hemen mi çıkıyor yoksa baya bekleyince mi cikti hayalet çizgi .Böyle hayalet çizgiler çıkıyor ama kuruma çizgisi sanırım
Bende prodoktor yaptım kuruma bile çıkmıyor bende senin pozitiftir yani değerin cnmİlk 10 dakika 15 dakika sonra çıkıyor gölge olarak belli belirsiz saatler sonra koyulaşma oluyor ama başka gebelik testi yaptım onda çıkmadı bu prodoctor
Kaçıncı gün embriyosu peki9.gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?