- 21 Kasım 2013
- 497
- 612
- 103
- Konu Sahibi kittybetty
-
Gamsız değil aslında, sağlıkla ilgili vs. bir durum olduğunda çok ilgili.ama benim çok pimpirikli olduğumu düşünüyor. Napıyım bende elimde değil.Bence siz çok haklısınız..Yine sakin davranmissiniz. Abiniz çok gamsız sanırım.hic anlamıyor bişey olurmu olmazmi diye
soramadım ki hemen kapattı telefonuYa senin davranışın aşırı mı bilemicem de o 6yaşındaki çocuğun annesi babası yok mu bi sorsaydın abine. Yani bi zahmet kendinden küçük çocuklara karışmasın diye uyaracak biri olsun başında ya da abin uyarsın. Tepki verilmesi gereken bir hareket çünkü.
Elimde olmadan hep bir yıl öncesiyle kıyaslama yapıyorum. eski eşimle büyük sorunlarımız vardı ama oğlumun bakımıyla hep tek başıma ilgilendim. belki anneme ve babama haksızlık olacak ama daha iyiydi sanki diye düşünüyorum. Eskidende pimpirikliydim ama şimdi velayeti bende olduğu için en ufak bişeyde karşı taraf koz olarak kullanırsa diye ödüm kopuyor açıkçası. Ama bunu bizimkilere anlatamıyorum.Çocuğunuzu kendi bildiğiniz gibi büyütmeniz en doğal hakkınız. Ama ortak bakım yürüttüğünüz kişiler varsa bu tarz olaylar hep yaşanıyor. Aslında sorun müdahale eden diğer çocuğu uyarmaması bence.
Tramboline gelince, evet riski varmış, ben de okudum haberi. Ama etrafı çevrili olanda çok sakınca görmüyorum, kızım 1 yaşından beri trambolin sevdalısı. Benimkine bir şey olmadı diye hiç birine bir şey olmayacak değil tabi. Yaygın bir tehlike değil. Biraz içiniz rahatlasın diye söylüyorum :)
Çocuk bu, düz yolda yürürken düşüp kafasını yarabilir. Ben içimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum hep. Anlıyorum sizi.Elimde olmadan hep bir yıl öncesiyle kıyaslama yapıyorum. eski eşimle büyük sorunlarımız vardı ama oğlumun bakımıyla hep tek başıma ilgilendim. belki anneme ve babama haksızlık olacak ama daha iyiydi sanki diye düşünüyorum. Eskidende pimpirikliydim ama şimdi velayeti bende olduğu için en ufak bişeyde karşı taraf koz olarak kullanırsa diye ödüm kopuyor açıkçası. Ama bunu bizimkilere anlatamıyorum.
Haklısınız bekar olduğu için bazen beni anlamıyor. ama söyleyince ya da uyarınca hemen alınganlık yapıyor. beşte eve gidicem mesela herkeste bi karış surat olacak. E sussam da olmuyor. Napıcam bilemedim.Uyarmışsnız, uzatmayın daha fazla. Bilseydi zararlı olduğunu sizce böyle bişey yapar mıydı ? Çocuğu yok sonuçta bekar adam, riskli olan şeyleri güzelce anlatın bir daha yapmaz diye düşünüyorum... kızılacak bişey fakat herkes bizim evladımızı biz kadar düşünemiyor...
Yapar çünkü onun kötülüğünü istemiyor hata yapınca da üzülüyor... Daha tatlı dille uyarın bence :)Haklısınız bekar olduğu için bazen beni anlamıyor. ama söyleyince ya da uyarınca hemen alınganlık yapıyor. beşte eve gidicem mesela herkeste bi karış surat olacak. E sussam da olmuyor. Napıcam bilemedim.
O konudaki riski bilmiyorum ama açıkçası pimpirikli insanların çocuğuyla vakit geçirirken çok geriliyor insan.
Tabii ki sizin fikrinize saygı duyulmalı da onu yapmasınlar şunu size sorunlar derken eziyete döner.[/QUOTbunu da düşünüyorum, çok sesimi çıkarmayım diyorum. çoğu zamanda bişey demiyorum zaten. ama işte buna sessiz kalamadım.
o kadar zor ki inanın. bi tarafta annelik hassasiyeti bi tarafta ailem ve yaptıkları bütün fedakarlıklar. bi taraftan yüreğim pır pır bi şey olurda babası velayeti alırsa diye. off engel olamıyorumYapar çünkü onun kötülüğünü istemiyor hata yapınca da üzülüyor... Daha tatlı dille uyarın bence :)
Bakın mesela bunu söyleyin. Kötü bişey olursa babası benden alabilir diye... İlk vukuatı mı yoksa sürekli böyle düşüncesz mı davranıyor?o kadar zor ki inanın. bi tarafta annelik hassasiyeti bi tarafta ailem ve yaptıkları bütün fedakarlıklar. bi taraftan yüreğim pır pır bi şey olurda babası velayeti alırsa diye. off engel olamıyorum(
+1Uyarmışsnız, uzatmayın daha fazla. Bilseydi zararlı olduğunu sizce böyle bişey yapar mıydı ? Çocuğu yok sonuçta bekar adam, riskli olan şeyleri güzelce anlatın bir daha yapmaz diye düşünüyorum... kızılacak bişey fakat herkes bizim evladımızı biz kadar düşünemiyor...
evet bunu mutlaka söylicem eve gidince, gitmemiş olursa. (ki büyük ihtimal kızıp gitmiştir.) mesela abur cubur nerdeyse hiç vermem oğluma. belki küçük bir parça çikolata o kadar. ama dayısının elinde bisküvi vs. görünce istiyor. o da kıramıyor veriyor. bende "abi yanında yeme lütfen" deyince kırılıyor hemen.Bakın mesela bunu söyleyin. Kötü bişey olursa babası benden alabilir diye... İlk vukuatı mı yoksa sürekli böyle düşüncesz mı davranıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?