• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trambolin

Kendinizce haklısınız.Ama bu kadar evhamlı olmayın.Sizin gerginliğiniz çocuğunuza da yansır.Bir süre sonra da "çocuğum çok hırçın,sözümü dinlemiyor" demeye başlarsınız.Olacağı varsa gözünüzün önünde de istemediğiniz kazalar yaşayabilirsiniz.Allah hepimizin yavrularını korusun.
amin bütün yavruları korusun rabbim.

evet bunu mutlaka söylicem eve gidince, gitmemiş olursa. (ki büyük ihtimal kızıp gitmiştir.) mesela abur cubur nerdeyse hiç vermem oğluma. belki küçük bir parça çikolata o kadar. ama dayısının elinde bisküvi vs. görünce istiyor. o da kıramıyor veriyor. bende "abi yanında yeme lütfen" deyince kırılıyor hemen.
Hiç kötü niyet sezmedim abinizde. Dediğim gibi sadece biz anneler gibi düşünemiyor. Eğrisi doğrusu ile anlatın eminim dikkat edecektir.

Önce bir şey olursa babası alır kaygınızı bırakın

Sıkıntınızın kaynağı bu

Sonra evde çıcuğu seven bir erkek yetişkin rol model var ne güzel diye sevinin

Benim eşim de pimpirikli

Çocuğu tek başına avm trenine bile bindirmezdi kendi de binerdi

Bir gün görümcem ve eşi ile gittik

Görümcemin eşi oğlumu trene bindirmiş ve kendi binmemiş çocuk çok Mutlu olmuş geldi babasına anlattı eşim içten içe kızdı ama bir şey demedi

Oğlunuz büyümüş her şeyden uzak tutarsanız çekingen korkak vs olur

Trambolinde Nasıl oynanacağını bilenmemiş sadece

haklısınız sıkıntının sebebi bu. kaybetme korkusu :(( biraz relax olmam lazım. umarım başarabilirim.

İş çıkışı eve geldim Abim gitmemiş konuştuk kaygımın sebebini anlattım. Bundan sonra daha dikkatli davranırım dedi fikir ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hanımlar :KK15:

Haklısınız bekar olduğu için bazen beni anlamıyor. ama söyleyince ya da uyarınca hemen alınganlık yapıyor. beşte eve gidicem mesela herkeste bi karış surat olacak. E sussam da olmuyor. Napıcam bilemedim.

Kaygılarınizı, kötü bir dönemden geçtiğinizi paylaşın abinizle.
Alinganlik etmemesini zaten çok Üzgün olduğunuzu anlayış beklediğinizi belirtin.

Anlayacaktır diye düşünüyorum.

Sizde çok evham yapıyormuşsunuz gibi geldi bana. Sadece onun dikkat etmesi ile olmaz, sizde dikkat edin çocuğunuz ile ilgilenen insanlara karşı gösterdiğiniz tutuma, sarf ettiğiniz sözlere. İnsanları gerim gerim germeye gerek yok. Onlar ister mi bişey olsun, tabiki istemez. O yuzden sözleriniz kırar yani.

Sizde çok evham yapıyormuşsunuz gibi geldi bana. Sadece onun dikkat etmesi ile olmaz, sizde dikkat edin çocuğunuz ile ilgilenen insanlara karşı gösterdiğiniz tutuma, sarf ettiğiniz sözlere. İnsanları gerim gerim germeye gerek yok. Onlar ister mi bişey olsun, tabiki istemez. O yuzden sözleriniz kırar yani.
Evham konusunda haklısınız sanırım abartıyorum biraz. Ama sarf ettiğim sözlerde hiç bir zaman kırıcı olmadım bu zamana kadar. Elimden geldiği kadarda alttan almaya çalışırım hep. Sadece aileme karşı değil çevremdeki herkese karşı. Bağırıp çağıramam ya da kötü söz söyleyemem yapım böyle. Dediğim gibi Abim biraz fazla alıngan.

Back