- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düz mü zıplıyorsunuz yoksa videodan mı çalışıyorsunuzBugün 3. günümdü. Kendimi daha iyi hissediyorum. Cidden endorfin salgılıyor ve bütün vücut çalışıyor. Bacaklarım ve alt karnım deli gibi ağrıyor:) İşe yarıyor. Zayıflamak ve sıkılamak bir yana. Sonunda severek her gün yapabileceğim bir spor buldum kendime. Uzun saatler spor yapmayı seven bir insan değilim. Hiç olamadım. Üstelik işe gidiyorum ve eve gelince apmak istediğim tek şey üstümdekileri bir kenara fırlatıp dinlenmek. Artık öyle değil ama :) eve gelince yapmk istediğim ilk şey trambolinimde zıp zıp zıplamak :) Bu trambolin bir harika dostum.
Not: Trambolin ses çıkartıyormuş diye korkan varsa çok korkmasın. Öyle dehşet verici bir ses değil. Evde birisi uyurken ve gecenin bir vakti yapamazsınız o kadar. Ayrıca zıplamaktan göğsüm oram buram sarkarmı korkusunu yaşayan varsa lütfen bu tarz düşünceleri bir kenarıya bıraksın. Bahaneleri bırakalım artık. :) Haydi spor yapalım.
Düz mü zıplıyorsunuz yoksa videodan mı çalışıyorsunuz
Bende trambolin aldım sırf nette yazan gızel yorumlardan dolayı ve pişman degil fakat düzenli kullanamıyorum.eglencesine diyecek yok acayıp zevklı vebbırazcık yorucu ama spora üşendiğim yürüyüş denyeterli yapamadıgım için en iyisi trambolin.haftada 4 kez 1,saatlık zıplamalar yapacağım ve günlük unutmazsam buraya yazarım.sizde yazın lütfen gelişmeleri
Hayır bazen gün içerisinde 15 dklık parçalar halinde bazen 30 dklık.daha tam olarak baslamadım.istersen birlikte başlayalım yazın gelmesine bişey kalmadı 6-7 kilo vermem lazım ?ya ben de bi heves aldım ama duruyor öylece kullanamıyorum ama zayıflamam gerek. başlamak istiyorum bi an önce ama faaliyet sıfır malesef.. 1 saatlik zıplama aralıksız olmuyor değil mi?
Hayır bazen gün içerisinde 15 dklık parçalar halinde bazen 30 dklık.daha tam olarak baslamadım.istersen birlikte başlayalım yazın gelmesine bişey kalmadı 6-7 kilo vermem lazım ?
Her diyet spor pazartesi başlar bizde öyle yapalım mıhiç yok demem valla belki böylelikle faaliyete geçmiş olurum hangi gün başlıyoruz :)
Her diyet spor pazartesi başlar bizde öyle yapalım mı
aynen öyle yapalım ama diyetsiz sadece trambolin olacak değil mi
aynen öyle yapalım ama diyetsiz sadece trambolin olacak değil mi
kenarına oturun kızlar ayaklar havada popo üstünde zıplayın çok etkisi var karın kasına..
kesinlikle diyet yapmayın vücudunuzun panikler yağ depolar sadece yumruğunu kadar yemeye Alisin yavaş yavaş mide küçülüyor normale döner bilinçaltı kodlama ile zayıflama tekniklerini araştırın. Ben bilinçaltı düşüncelerimi değiştirerek 18 kilo vermiştim spor yapmadan önemli olan düşüncelerin degismesi.siz spor yapınca kilo verilir düşünerek yaparsanız sporu zayiflarsinir bırakınca malesef alırsın. Ama düşünceyi değiştirip yeme alışkanlığınızi değiştirirseniz hersey değişir siz degisirsiniz sporuda vücudun kasların için yaparsın. .mesela kalori artık benim için yok hiç hesaplaman herseyden yedim ideal bedene gelirken karnımu çikolata ekmekle doyurdugumda oldu önemli olan fazla yeyip bedene zarar vermemek .doyunca bırakın ben boğazıma kadar yerken şimdi midem dolunca bırakıyorum yemek yemeyi .en az 2 litre su için şu bedeni temizler içerken olumlu niyet besleyin mesela derseniz örn. Şu icsem yarıyor.. bilinçaltı siz şu ictikce suyun kilo yapacağını bilir ne niyet ederseniz karşınıza çıkıyor yani....Sağlıklı huzurlu günlerBaşka önerileri varsa bekleriz canım teşekkür ederim
Canım o kadar güzel şeyler yazmışsın ki çok teşekkür ediyorum ❤kesinlikle diyet yapmayın vücudunuzun panikler yağ depolar sadece yumruğunu kadar yemeye Alisin yavaş yavaş mide küçülüyor normale döner bilinçaltı kodlama ile zayıflama tekniklerini araştırın. Ben bilinçaltı düşüncelerimi değiştirerek 18 kilo vermiştim spor yapmadan önemli olan düşüncelerin degismesi.siz spor yapınca kilo verilir düşünerek yaparsanız sporu zayiflarsinir bırakınca malesef alırsın. Ama düşünceyi değiştirip yeme alışkanlığınızi değiştirirseniz hersey değişir siz degisirsiniz sporuda vücudun kasların için yaparsın. .mesela kalori artık benim için yok hiç hesaplaman herseyden yedim ideal bedene gelirken karnımu çikolata ekmekle doyurdugumda oldu önemli olan fazla yeyip bedene zarar vermemek .doyunca bırakın ben boğazıma kadar yerken şimdi midem dolunca bırakıyorum yemek yemeyi .en az 2 litre su için şu bedeni temizler içerken olumlu niyet besleyin mesela derseniz örn. Şu icsem yarıyor.. bilinçaltı siz şu ictikce suyun kilo yapacağını bilir ne niyet ederseniz karşınıza çıkıyor yani....Sağlıklı huzurlu günler
rica ederim canım ne demekCanım o kadar güzel şeyler yazmışsın ki çok teşekkür ediyorum ❤
Kesinlikle araştıracağım özellikle onumde senin gibi 18 kilo vermiş biri varken hemde deneyeceğim.
Bence diyet olsa daha iyi olur hem daha trambolini diyetle desteklemiş oluruz.birde ben zor kilo veriyorum onun için diyet şart.ama sen kolay verebiliyorsan yapma istersen bence diyetle daha hızlı gider