Trambolin ile zayıflama

Bugün ya 10 dk yada daha az bir zıplama serüvenim oldu ama hareketli bir gündü yek tesellim o:-)

merhaba arkadaşlar,
nasıl gidiyor zıplayabiliyor musunuz. akşamları 10 dak. zıplayabilsem ona bile razıyım ama ne vaktim oluyor ne de halim... kilo verme durumum iyi aslında. hedefime de ulaştım sayılır ama sadece kondisyon kazanmak istiyorum. sürekli oturarak çalıştığım için çok hareketsiz kalıyorum. sonra en ufak bi harekette pert oluyorum. nasıl yapalım, takip ettiğiniz bir program var mı, destek olalım birbirimize...

evet kızlar benimde evde gariban bi trambolinim var yarından itibaren başlıyorum bende hadi beraber başlayalım:KK76::KK76::KK76:

Bende bi heves aldım ama kalabalıktan başka bişey yapmıyor bi turlu istikrarli olupta devamini getiremedim.
Aslinda 20dk bile yapılsa nefes nefese bırakıyor insani.
Baslarsaniz bende katilirim devam edenlere ve motivasyona çok ihtiyacım var özellikle bayramda yaklasıyorken:-)

Bende bi heves aldım ama kalabalıktan başka bişey yapmıyor bi turlu istikrarli olupta devamini getiremedim.
Aslinda 20dk bile yapılsa nefes nefese bırakıyor insani.
Baslarsaniz bende katilirim devam edenlere ve motivasyona çok ihtiyacım var özellikle bayramda yaklasıyorken:-)

ooff off başlamasına başlıyorum da devamı gelmiyor :KK23:

Gizem gel el ele verelim başlayalim bitirelim şu işi ya 20 dk 10 dk 30 dk fark etmez.yeterki hareket olsun su kilolar gitsin
Yazalım yazmazsak etiketleyelim birbirimizi bayrama az kaldı gram versek kardir :-)

aynen ya başlayalım artık ama havalar da felaket sıcak trambolinin üzerinde bayılmayalım sonra :KK70:

İ:KK70: sık molalarla devam ederiz.ben trambolini geri kurayım ozaman.:-)
Emekliye ayrılmıştı da.

ya ben bişey sormak istiyorum ama çekiniyorum da :KK70: trambolinde zıplarken neden çok çişim geliyor benim sorun bende mi yoksa normal mi böyle olması? :KK70: hayır bide zıpladığım yerde tutmakta da zorlanıyorum :KK70:

ya ben bişey sormak istiyorum ama çekiniyorum da :KK70: trambolinde zıplarken neden çok çişim geliyor benim sorun bende mi yoksa normal mi böyle olması? :KK70: hayır bide zıpladığım yerde tutmakta da zorlanıyorum :KK70:

İlahi sen ya belki öncesinde çok su içiyorsan ondan olabilir bende olmuyor :KK70:

Hem eğlenip hem spor yapmış olmak harika bir duygu! Sporu bu alet sayesinde sevmeye başladım. 15 dk zıplayacağım diye başlıyorum; ama doymuyorum. Bi beş dk daha, on dk daha derken bir de bakıyorum 1 saat olmuş. :KK70:

Doğum yaptın mı? Çok ağırlık kaldırdın mı ya da doğuştan olabilir. O bölgede ki pelvik kasları güçüsüzleşmiş olabilir ve idrar kesesi aşağı inebiliyor. Bir dr.a görün derim.

hayır doğum yapmadım evli değilim ama dediğin gibi olabilir gerçekten de bi doktora görünsem iyi olur çünkü tutmakta da zorlanıyorum normalde değil tabi sadece trambolinde zıplarken oluyor

X