- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.535
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bi heves aldım ama kalabalıktan başka bişey yapmıyor bi turlu istikrarli olupta devamini getiremedim.
Aslinda 20dk bile yapılsa nefes nefese bırakıyor insani.
Baslarsaniz bende katilirim devam edenlere ve motivasyona çok ihtiyacım var özellikle bayramda yaklasıyorken
Gizem gel el ele verelim başlayalim bitirelim şu işi ya 20 dk 10 dk 30 dk fark etmez.yeterki hareket olsun su kilolar gitsinooff off başlamasına başlıyorum da devamı gelmiyor
Gizem gel el ele verelim başlayalim bitirelim şu işi ya 20 dk 10 dk 30 dk fark etmez.yeterki hareket olsun su kilolar gitsin
Yazalım yazmazsak etiketleyelim birbirimizi bayrama az kaldı gram versek kardir
aynen ya başlayalım artık ama havalar da felaket sıcak trambolinin üzerinde bayılmayalım sonra
İ sık molalarla devam ederiz.ben trambolini geri kurayım ozaman.
Emekliye ayrılmıştı da.
ya ben bişey sormak istiyorum ama çekiniyorum da trambolinde zıplarken neden çok çişim geliyor benim sorun bende mi yoksa normal mi böyle olması? hayır bide zıpladığım yerde tutmakta da zorlanıyorum
İlahi sen ya belki öncesinde çok su içiyorsan ondan olabilir bende olmuyor
yok yok su içmekten de değil bi kadın doğuma mı gitsem acaba o zaman bende var bi anormallik
Doğum yaptın mı? Çok ağırlık kaldırdın mı ya da doğuştan olabilir. O bölgede ki pelvik kasları güçüsüzleşmiş olabilir ve idrar kesesi aşağı inebiliyor. Bir dr.a görün derim.yok yok su içmekten de değil bi kadın doğuma mı gitsem acaba o zaman bende var bi anormallik
Nerelerdesin sen yaaaDoğum yaptın mı? Çok ağırlık kaldırdın mı ya da doğuştan olabilir. O bölgede ki pelvik kasları güçüsüzleşmiş olabilir ve idrar kesesi aşağı inebiliyor. Bir dr.a görün derim.
Doğum yaptın mı? Çok ağırlık kaldırdın mı ya da doğuştan olabilir. O bölgede ki pelvik kasları güçüsüzleşmiş olabilir ve idrar kesesi aşağı inebiliyor. Bir dr.a görün derim.
Nerelerdesin sen yaaa
Neden canım?uzun zamandır karşılaşmadık.mera ediyordum seni.iyi oldu karşılaşmamız.11
Buradayım cancan, pek sık girmiyorum artık.