Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel bir sebebi yok canım. İyiyim şükür ya sen?Neden canım?uzun zamandır karşılaşmadık.mera ediyordum seni.iyi oldu karşılaşmamız.
Iyiyim ben de canımÖzel bir sebebi yok canım. İyiyim şükür ya sen?
kardes kaptan gel yarin itibariyle basliyalim ne dersin.. hem buraya biraz renk katariz.. topik Takip listemde oldugundan bulabildimay kııız benım trambolinim vardı ya dur ben cıkartayım onu hazır spor yapıyoken ona da agırlık vereyim biraz
umarim kaptinn yoldas olur bana... catida duruyor sapa saglim trampolin... hem dizimide bir yandan izlerim özellikle bacak basen bölümü icin faydali... baslarsam ölcülerimide veririm bacak, kalca...böylelikle basari daha iyi gözlemlenirE hadi birileri başlasin artık
Güzel olur benim için aldım ama daha bi hafta bile kullanmak nasip olmadı spor şart.umarim kaptinn yoldas olur bana... catida duruyor sapa saglim trampolin... hem dizimide bir yandan izlerim özellikle bacak basen bölümü icin faydali... baslarsam ölcülerimide veririm bacak, kalca...böylelikle basari daha iyi gözlemlenir
sende katil yarin basliyalim
benim liste hastaligim var hedefde aksama dogru yazar.. 3 kisi bir basliyalim yarin ölcülerinizide alin Kalca en kalin Nokta ve üst bacak en kalin kisim. Hadi bakalim iyi oldu bu bak... benim yaris atesimi körükledinizGüzel olur benim için aldım ama daha bi hafta bile kullanmak nasip olmadı spor şart.
Trambolin bi işe yarasın artık
umarim kaptinn yoldas olur bana... catida duruyor sapa saglim trampolin... hem dizimide bir yandan izlerim özellikle bacak basen bölümü icin faydali... baslarsam ölcülerimide veririm bacak, kalca...böylelikle basari daha iyi gözlemlenir
sende katil yarin basliyalim
kesinlikleeGüzel olur benim için aldım ama daha bi hafta bile kullanmak nasip olmadı spor şart.
Trambolin bi işe yarasın artık
benim liste hastaligim var hedefde aksama dogru yazar.. 3 kisi bir basliyalim yarin ölcülerinizide alin Kalca en kalin Nokta ve üst bacak en kalin kisim. Hadi bakalim iyi oldu bu bak... benim yaris atesimi körüklediniz
Kaptanlik yariyor degilmiay ben yeni gördüm
başlayalım beybisi bende bacaklarıma taktım bu ara 3 5 kilo verdik ya
Aynen süper olur ben zaten dün ölcmüstum benimkiler hazir.... 10 da spor salonh randevum var arkadasla ordan önce yapsam trampolini.. Spordan 12 gibi gelir ögle uykusuna yatarim bir topige katildim 40 gün erken uyanmakkesinliklee
akşam ölcülerimizi alıp başlayabilirz bence
Zaten 3 kisiyiz ölcülerinizi verirsiniz bir tablo hazirlarim favorilere eklerim her ay sonu yenden ölceriz.. Daha takimin tablosunu yayinlamaliyimama ben yeni gördüm bu akşam başlasak olur dimi listeyi im hazırlıcakk
Bu gün basliYcaz cnm zaten.. Yaza fit girelim degilmi..benim problem bölgem bacak ve özellikle kalca.ama ben yeni gördüm bu akşam başlasak olur dimi listeyi im hazırlıcakk
bide spor salonu mu diyosun ben zaten zabaan körü kalktıgımdan sorun yokKaptanlik yariyor degilmi
Aynen süper olur ben zaten dün ölcmüstum benimkiler hazir.... 10 da spor salonh randevum var arkadasla ordan önce yapsam trampolini.. Spordan 12 gibi gelir ögle uykusuna yatarim bir topige katildim 40 gün erken uyanmak
Zaten 3 kisiyiz ölcülerinizi verirsiniz bir tablo hazirlarim favorilere eklerim her ay sonu yenden ölceriz.. Daha takimin tablosunu yayinlamaliyim
Bu gün basliYcaz cnm zaten.. Yaza fit girelim degilmi..benim problem bölgem bacak ve özellikle kalca.