Trambolin ile zayıflama

Zor muydu Zaman mı ayıramadın acaba? Genel olarak sıkılaşma amaçlı daha çok öyle değil mi?
Hem zor hem zaman canım şöyle vücudu öyle aman aman hırpalamaya hiç gerek yok ben çok zorladım kendimi İnsanıty daha ne çok video yaptım.Benim vücuduma Barre bar methodu pilates işe yarıyo.Hem sıkılaşma hem kilo verme açısından iyi ama beynim yeter kendini paraladığın sinyali gönderiyo artık.

Anladım senin için öyle de ben yapsam Nasıl olur acaba, by akşam yeni program yapıcam eklesem mi eklesem mi bilemedim. Benimki daha çok kilo verme amaçlı çünkü. Toplamda ne kadar sürüyor acaba bir saati geçiyor mu her gün?

Tabiki yapabilirsin herkesin bünyesi farklı vücudu iyi tanımak lazım.1 saati buluyo ama zamanın varsa gün içine bölüyosun benim zamanım kısıtlıydı hepsini üst üste yaptım zorladı.Görmüşsündür öncesi sonrası fotoları ordaki ne kadar kısa sürede hızlı sonuç alanlar var.

Bi kız gördüm sadece, bu arada yeni program başlatmış blog sahibi ama ilk gün eklemiş diğerleri yok ya da ben mi bulamadım acaba

Bi kız gördüm sadece, bu arada yeni program başlatmış blog sahibi ama ilk gün eklemiş diğerleri yok ya da ben mi bulamadım acaba
Blogda fazla eklememiş ama instagram hesabında vardı istersen google görsele meltfat maratonu öncesi sonrası yaz bikaç kişi daha çıkıyo ben araştırdıydım iyice hızlı sonuç alanlar vardı bende başlamıştım.Yeni program evet başladı ama takip edemedim bende.

Arkadaşlar merhaba benımde bugun gelıyor trambolınım :)
Evimdede eliptik bisiklet ve plates aletlerım var.
Sizler ne kadar zamanda kac kg verdınız trambolın ıle

açıkcası hiç :) bi hevesle aldım ama henüz kullanmaya başlayamadm ama bi kaç denememle ilgili sunu söyleyebilirim çok yorucu

Bende trambolin siparişi verdim arkadaşlar umarım kilo veririm. Benim bacaklarım çok kalın ve bacaklara etkisi çok büyükmüş buyuzden düzenli olarak spor+diyet yapacağım. Birde instagramda fitolalımkızlar adlı arkadaş trambolin ve pilates çemberi ile müthiş bir şekilde zayıflamış ve hala daha zayıflamaya devam ediyor. Bacakları inanılmaz incelmiş before after fotografları motive olmama yetti ve buyüzden trambolin siparişi verdim. Daha önce hiç spor yapmadan 1 ayda 5 kilo vermiştim glisemik indeks diyeti ile ama spor yapmadıgımdanmıdır nedir sadece belim incelmişti bacaklarımdan çok muzdaribim.
Boy:1.57
Şuan kilom:61
Hedef:47

İnşallah trambolinin hayrını görürüm

Trambolinin geldiğinde burda da paylaşımlar da bulunursan güzel olur.

Super eger sende etkili olursa bende sipariş verecegim yakın zamanda ilk izlenimlerini merak ediyorum :)))

Bu arada bugün trambolinim geldi. Delta sayaçlı 92 cm olanı aldım. Ay kurulumu çok zor annemle kurcaz diye canımız çıktı resmen kullanma klavuzu hiç açıklayıcı degill. Amaaa trambolin bir harikaaa Tabiki hemen denedim ve 7 dakika kadar zıpladım pestilim çıktı ölüyordum inanılmaz terletiyor kıpkırmızı oldum bacaklarım kollarım heryerim agrıyor şuanda. 7 dakikada 125 kalori yakabilmişim ne kadar doğrudur bilmiyorum. Birde dayanıklılık konusunda pek güvenemedim ama onun dışında ciddi anlamda zayıflatacagına inanıyorum

Bugünde dinlene dinlene yapmaya çalıştım çnkü dün bi anda kendimi zorlayınca herhalde hala heryerimde agrı hissediyorum etlerim kırılmış

Bugünde dinlene dinlene yapmaya çalıştım çnkü dün bi anda kendimi zorlayınca herhalde hala heryerimde agrı hissediyorum etlerim kırılmış
Kendini yorma yavaş yavaş attır bence. Mesela kaç kete zıplıyorsun. Senin sayaçlı trambolin değil mi? Bir şey istesem 100 kere zıpladığında kaç kalori yaptığını gösteriyor mu? Gösteriyorsa 100 zıplama kaç kalori

Trambolin aldım ben de, ama başlayamadım henüz..
Faydasını gören var mı?

hu hu trambolinciler nerdesiniz

internetim olmadığı için videolardan çalışamadım buraya da yazamadım.bugün başlıyorum ama haftada 3-4 gün zıplamayı planlıyorum

Merhaba bayanlar trambolinim bugün geldi. 102 cm olanından aldım. sanki dünyanın en büyük trambolini gibi geldi ilk fakat sonradan ideal olduğu kanısına vardım. Bugün 15 dk mola vere vere zıpladım ve muhteşem hissettiriyor:) Hem stres atmaya ayrıyor hem de spor.66,5 kiloyum. Her gün 15 dk yapmayı planlıyorum. zaman ne gösterir bilemem. Bacaklar feci çalışıyor. Karşıdan klay gibi geliyor ama değil :) özellikle ben 1 senelerdir spor yapmadım. İşe giderken eve dönerken meriden çıkmak dışında. Bugünün trambolin özetine gelirsek dediğim gibi ilk günümdü. İş stresimi ve üstümdeki ataleti atıp gitti :) Kesinlikle tavsiye ederim. Aradan bir süre geçsin de gelip gelişmeleri yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…