Trambolin ile zayıflama

aynen öyle canım,
mesela yemeği akşam 5 te yediysem,7de yürüyorum..yemek sorası su içmeyi pek sevmiyorm..sanırım o da etkili oldu.
evet pirinç için ben de öyle düşünüyorum japonnlar,çinliler şişman değiller genelde.
dengeli yemek gerek doğru aslında bi istediğim kgya geleyim inşallah bn de öyle yapıcam..
bi de böbrek rahatsızlıklarından bahsetmişsin ben hep ev yapımı yoğurt yiyorum.suyu böbrekler için çok yararlıymış.
offf sağlık çok önemli..
:nazar:maşallah pasta böreğe rağmen kg vermen çok iyi..valla ben yemiyrm.
bi de ing kaynaklara bakabiliysn:nazar: ya çok özeniyrm var ya sen ve senin gibilere...
fırsatım olsa da kursa gtisem...

Canım böbreklerdeki etkisi şöyle, sürekli artan proteini böbrekler süzerken böbrek bir süre sonra artık yorulup hasar görüyormuş, böbrek sağlığı için denge çok önemli.. mesela suyun azı da çoğu da zararlı... proteinin çoğu da.. demişsin ya yarım kilo et yiyebiliyorum diye bir kerede diye.. hem kolona hem böbreğe gerçekten zararlı.. bir de gut tehlikesi var :KK43: .. bunları türkçe kaynaklarda da bulursun canım aslında.. bence en fazla bir iki aya biraz eti azalt derim, kimi hekim ayda en fazla 100-200 gr kırmızı et yiyin diyor.. her biri farklı konuşuyor, bu kafa karıştırıcı ama en iyisi dengeli beslenmek yine de bence ... bak ben herşeyi yiyerek kilo verebiliyorum, sadece boş atıştırmaları bıraktım ve vitaminle omega 3 alıyorum.. inşallah sen de biran önce ideal kilona kavuşursun canım :nazar:
ingilizcede de ben araştırıp öğrendiğim her şeyi yazıyorum buraya canım.. sen de bir kurs falan halledersin elbet.. hiç birini yapamazsan "tell me more" eğitim cdleri var, dil öğreniminde çok faydalı, hemen her dilin eğitim cdsi var, kursa gidene kadar pc başında epey ilerlersin, benim bir arkadaşım ingilizcesini baya ilerletti onla, tavsiye ederim cnm :KK34:

Canım böbreklerdeki etkisi şöyle, sürekli artan proteini böbrekler süzerken böbrek bir süre sonra artık yorulup hasar görüyormuş, böbrek sağlığı için denge çok önemli.. mesela suyun azı da çoğu da zararlı... proteinin çoğu da.. demişsin ya yarım kilo et yiyebiliyorum diye bir kerede diye.. hem kolona hem böbreğe gerçekten zararlı.. bir de gut tehlikesi var :KK43: .. bunları türkçe kaynaklarda da bulursun canım aslında.. bence en fazla bir iki aya biraz eti azalt derim, kimi hekim ayda en fazla 100-200 gr kırmızı et yiyin diyor.. her biri farklı konuşuyor, bu kafa karıştırıcı ama en iyisi dengeli beslenmek yine de bence ... bak ben herşeyi yiyerek kilo verebiliyorum, sadece boş atıştırmaları bıraktım ve vitaminle omega 3 alıyorum.. inşallah sen de biran önce ideal kilona kavuşursun canım :nazar:
ingilizcede de ben araştırıp öğrendiğim her şeyi yazıyorum buraya canım.. sen de bir kurs falan halledersin elbet.. hiç birini yapamazsan "tell me more" eğitim cdleri var, dil öğreniminde çok faydalı, hemen her dilin eğitim cdsi var, kursa gidene kadar pc başında epey ilerlersin, benim bir arkadaşım ingilizcesini baya ilerletti onla, tavsiye ederim cnm :KK34:

evet gerçekten bunu ben de duydum..gut hastalığına neden oluyrmuş aşırı protein.yaptığım doğru değil.hem kendi açımdan, hem de burayı okuyanlar açısından kötü örnek bu...
her zaman böyle yemesem de(ayda 1 defa en fazla) zarar veriyorum vücuduma bilmeden belki de...
daha dengeli besleneceğim bundan sonra.
çok teşekkürler canım...

benim ing.düz lise düzeyinde.çeviri yapacak kadar olamam gibi gelio ama..bi bakalım..sağolasın canım
bu arada sen cla dan bahsetmiştin ya..şuan Ayşegül Çoruhlunun alkali diyeti kitabını okuyorum.o da doktor olarak önermiş cla yı..zaten yediğimiz besinlerde de varmış cla

buraya bi şey yazarken korkuyorum artık valla.
içimde kötü niyet yok ama farkında olmadan yanlış bi şey yazmayalım.:KK1:ülke çapında bi site çünkü sesimiz heryere ulaşıyor

neyse ben erkenciyim bugün bebişten dolayı..günaydınlar herkese..

..ama zararlı mı yararlı mı onu bilmiyorum..ilaç değilmiş omega 3 gibi bi şeymiş.

demek doktor da önermiş... cla aslında otlakta doğal beslenen hayvanların etinden alınan bir yağ asidi sanırım, ama günümüzde doğal et olmadığından pek alınamıyormuş doğal yollardan.. bir de etkinliği tam kanıtlanamamış. kimi araştırmalar olumlu sonuç verirken kimi etkisiz diyo... bu yüzden emin olamıyorum, zararlı değil de işe yaramaz diye açıkçası... ama mesela her yolu deneyip kilo veremeyenler deneyebilir doktora danışarak belki, bir de l-karnitin varmış mesela... o da bir tür protein enzimi ama kalp sağlığı için de önerilirmiş. ama karnitin için spor şartmış... yine de bu da kanıtlanmamış.. bir de ben bir doktor kişisel olarak değerlerimi görüp tavsiyede bulunmadıkça, genel önerilere uymaktan, omega 3 ve vitaminlerden öteye geçmekten çekiniyorum açıkçası canım :26:..

benim ing.düz lise düzeyinde.çeviri yapacak kadar olamam gibi gelio ama..bi bakalım..sağolasın canım
bu arada sen cla dan bahsetmiştin ya..şuan Ayşegül Çoruhlunun alkali diyeti kitabını okuyorum.o da doktor olarak önermiş cla yı..zaten yediğimiz besinlerde de varmış cla

çeviri farklı birşey belki canım ama iyi ingilizce ile okuduğunu anlarsın elbet canım, azmedersen olur neden olmasın o kadar zor değil inan.. sadece dil işi nankör , her gün eğilmek gerekiyor, istedikten sonra biraz emekle herşey olur gözün hiç korkmasın canım:KK34:

buraya bi şey yazarken korkuyorum artık valla.
içimde kötü niyet yok ama farkında olmadan yanlış bi şey yazmayalım.:KK1:ülke çapında bi site çünkü sesimiz heryere ulaşıyor

neyse ben erkenciyim bugün bebişten dolayı..günaydınlar herkese..

günaydın canım :KK34: ben de daha uyumadım işten güçten, sabahladım pc başında yine :26:
ama kötü niyet olur mu hiç, sağlıklı beslenmeye çalışıyorsun sen hepimiz biliyoruz, hem merak etme herkes kendi aklıyla karar vermeli zaten.. sen ille de şunu yapın da demiyorsun, karatay doktor olarak kitap yazıyor, sen de onu paylaşıyorsun... hem forumun amacı bilgi alışverişi değil mi, herkes kendi doğrusunu yazıyor neticede :KK34:
bu arada bebişi de öp yerimize olur mu :KK16::KK16:

Merhaba kızlar aranıza yeni katldım negüzel bilgiler veriyorsunuz teşekkür ederim :) Bugün trambolin siparişi verdim 92 cm aldım gittiğim salonda da 92 cm vardı yeterli geliyodu. Bide yer kaplamıyo ayakları kapanıyo diye tercih ettim umarım pişman olmam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar bende 2 marka arasında kaldım trimilin yada voit trambolin ..hangisini alsam yardımcı olursanız ...delta marka aldım 72 kilo olduğum halde yaylarından koptu:KK43:birdaha o markayı düşünmüyorum...

günaydın canım :KK34: ben de daha uyumadım işten güçten, sabahladım pc başında yine :26:
ama kötü niyet olur mu hiç, sağlıklı beslenmeye çalışıyorsun sen hepimiz biliyoruz, hem merak etme herkes kendi aklıyla karar vermeli zaten.. sen ille de şunu yapın da demiyorsun, karatay doktor olarak kitap yazıyor, sen de onu paylaşıyorsun... hem forumun amacı bilgi alışverişi değil mi, herkes kendi doğrusunu yazıyor neticede :KK34:
bu arada bebişi de öp yerimize olur mu :KK16::KK16:

tabii ki canım,
bu arada bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı geçen hafta pazar akşamı.hastanede sabahladık..nefrolojiye falan götürdk çocuklara tahlil yaptırmak ne zor ya..böbrek taşından şüpheleniyor drlar ama çok küçük çapı 3 mm gördü radyoloji dr uinşallah bi şey çıkmaz..şimdi iyi her zaman ki gibi herkese gülücükler saçıyor..tahlil sonuçları temzi çıkar inşallah.

evet karatay hocanın tarzı çok itici gelmeye başladı bana yaa..

Merhaba kızlar aranıza yeni katldım negüzel bilgiler veriyorsunuz teşekkür ederim :) Bugün trambolin siparişi verdim 92 cm aldım gittiğim salonda da 92 cm vardı yeterli geliyodu. Bide yer kaplamıyo ayakları kapanıyo diye tercih ettim umarım pişman olmam :)

merhaba hoşgeldin,
bence çok iyi 92 cm lik bile yeter ev tipi trambolin için..
Kızlar avessa mi toysmar mi acil cvp

2 markayı da bilmiyorum
arkadaşlar bende 2 marka arasında kaldım trimilin yada voit trambolin ..hangisini alsam yardımcı olursanız ...delta marka aldım 72 kilo olduğum halde yaylarından koptu:KK43:birdaha o markayı düşünmüyorum...

deltanın gıcırdadığını ben de çok duydum o yüzden almadım delta.
benimki busso şimdilik memnunum...ama voit almadığıma pişman gibiyim..voit 92 cm başka yok ev tipi zaten..

tabii ki canım,
bu arada bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı geçen hafta pazar akşamı.hastanede sabahladık..nefrolojiye falan götürdk çocuklara tahlil yaptırmak ne zor ya..böbrek taşından şüpheleniyor drlar ama çok küçük çapı 3 mm gördü radyoloji dr uinşallah bi şey çıkmaz..şimdi iyi her zaman ki gibi herkese gülücükler saçıyor..tahlil sonuçları temzi çıkar inşallah.

canım çoook geçmiş olsun.. maşallah yine de gülücükler saçıyormuş :nazar::nazar:
Acil şifalar dilerim canım, haberdar et durumunu olur mu :KK34:

Canım ben de bilmiyorum markaları, ama voiti kullanan baya da var, onu biliyorum.. bende delta var, gıcırdamayı hallettim yağlayarak, pek kopacak gibi durmuyor şimdilik, bakalım... sana da kötü denk gelmiş :KK43:
çoğu yayın malzemesi güzel esneyebildiği için nikel oluyor, iskelet de çelik ... delta da öyle, aslında nikel olmasını ben iyi bilirdim esnediğinden, şimdi acaba çelik yay daha mı iyi olur diye düşündüm sen delta koptu deyince, bence en güzeli fitness salonlarına sormak ne kullandıklarını, onların kullandıkları markalardan almak, salonlarda bunları erkekler de kullandığına göre onlardaki markalar sağlamdır..
Buarada deltayı aldığın yere iade edebildin mi... bu kadarcık kiloya kopmaması lazım, 90 kiloya kadar taşıdığını söylüyorlardı markanın..

Son düzenleme:
Kızlar avessa mi toysmar mi acil cvp

malesef canım ben de bilmiyorum..
fitness salonlarını arayabilirsin bence marka için, trambolin olan yerlerle yazılacakmış gibi konuşup, kullandıkları markayı boyutu vs sorabilirsin.. sağlamını kullanıyordur onlar muhakkak.

hayırlı olsun canım... umarım sen de faydasını görür güzelce incelirsin :nazar:
bir de ayaklarının kapanması inan ki büyük avantaj.. ben 102 cm'i evde nereye sokacaımı şaşırıyorum vallahi :KK9: benimkilerin ayakları da neyse ki biraz uğraştırsa da çıkartılabiliyor...

tabii ki canım,

duruberilciğim bu arada ben voonka omega 3 1200mg almaya karar verdim :KK34:
Ben çok beğendim oranları, ilave bir madde de içermiyor :KK34:

Omega 3 – 1200mg
Yüksek oranda EPA ve DHA isteyenlere

(1 Yumuşak Kapsülde): Yüksek oranlı balık yağı (Omega 3 – 1200 mg total %90) Jelatin (Gelatin – Sığır kaynaklı / BSE Free (TSE HALAL Certified)), NEM VERİCİ: Glycerol (Gliserol – Bitkisel ), Saf su

Balık Yağı (Konsantre, balık gövde yağı) 1200,00 mg *
Balık yağından alınan
EPA (Eicosapentaenoic acid) 700, 00 mg
DHA (Docosahexaenoic acid) 400,00 mg

tabii ki canım,

canım voonka'dan vazgeçtim ben :KK43: sadece eczanelerde satılıyormuş ama tüm ürünlerin hammaddesi yurtdışından geliyormş, hammade alınan ülkeler arasında Çin ve Japonya'da var, bunu da bir röportajlarında okudum, ayrı bilgi olarak sitede bulamadım... omega 3'te balığın kaynağı yazmıyor.. tesis türkiye'deymiş ama menşei ile ilgili bilgilere ile çok zor ulaştım. sitelerinde bile yazmıyor. ürünlerin menşei de yazmıyor .. bir sürü ürünleri var, hangisi nereden, hangi besinlerden elde ediliyor, sitelerinde bile yazmıyor :44:

X