Merhaba canım,
Hafta sonu sürekli dışarıdaydım. Eve yatmaya geldim resmen. Yapamadım ama videoları izledim bol bol, mantığını anladım iyice.
Ama bugün 5 günlük bir diyete başladım hemde hayatımda ilk defa :) bakalım nasıl olacak biraz heyecanlandım açıkçası.
Diyetle birlikte mecburen yapacağım, hatta eşime de söyledim yapmazsam beni uyar hatta zorla yaptır diye :)
Hafta sonunu iple çekiyorum bakalım ne olacak?
bol şans canım, inşallah güzel verimli bir hafta olur
ama diyet olayına girdiysen umarım çok zorlayıcı bir şey değildir, çünkü uzun vadede metabolizmanı gerçekten yavaşlatıp yıpratabilirsin, normal yeme düzenine dönünce daha da kilo alabilirsin, aman dikkat derim..
Sen de "Dr. Ozan Tunçer" diyetsiz kalıcı zayıflama, diye bir bak google'a istersen, adamın blogunda toplamda 45 sayfalık bir özet kitap var... diyetsiz kalıcı zayıflama hakkında, diyetlerin neden uzun vadede kilo aldırabileceğini de anlatıyor, zayıflayıp da bir daha asla kilo almamanın yöntemini açık açık anlatıyor... ben buna başladım 15 gün önce, başladım derken baya baya sofralar kurup istediğimi yemekten bahsediyorum, yani zorlayıcı bir yanı yok.. sadece gerçekten acıkmadan ağzına lokma koymuyorsun, doyunca da kalkıyorsun yemekten. istersen baklavaları götür farketemez, açlığa tokluğa kendini kandırmadan gerçekten uy, yeter
Ki ben baya zayıfken hep adamın önerdiklerini yapardım, 52-54 kilo arasındaydım, yıllarca hiç şaşmadı, hatta bir dönem istemsiz 48 kilolara düşüp, kendimi zorlayıp kilo aldığımı da biliyorum, kalçam 86 cm'e düşmüştü, çok fena çocuk gibi olmuştm :26: ki boyum 1.69 benim, baya sopa gibi olmuştum. ama sigarayı bırakıp da tüm yemek düzenimi alt üst edince, durmadan ara öğün tüketip kilomu kafama taktıkça kilo aldım, 60 kilo oldum (sigarayı bıraktığımda tam kilomu bilmiyorum 52-54 arası birşeydim, sık tartımazdm o zaman)... sen de bir göz at istersen ozan tunçerin bloguna.. Gerçekten ne kastettiğini anlayıp da açlığı tokluğu tam öğrenince çok güzel kilo gidiyor, yorulmadan, kalıcı, kesinlikle aç kalmadan, gerçekten her istediğini yiyerek, hatta iyice doyarak... tabi 3-5 gün sonra şeker krizlerine girmeme garantisi de var, diyetteki tehlikelerin hepsi bertaraf edilmiş
tavsiye ederim