Trambolin ile zayıflama

zeytincim ben sana balık yağı hakkında bişey sorcaktım belki araştırmışsındır.balık yağı oranı en fazla olan hangisi?
araştırdıysan..

İnanmıyorum canım, ben de 1 hafta önce balık yağına başladım baya araştırdıktan sonra :KK9::KK9::KK9:
kesinlikle omega 3 içerenler zayıflamaya da destekmiş, kilo aldırdığı doğru değilmiş zaten, ama omega 3 içerenler... hatta bir ayda sporla anca biraz azalan selulitlerim balık yağıyla bir haftada resmen silinmeye başladı, kalçada kalmıştı asıl, gitmiyordu o bir türlü, bayaderindi, %50si azaldı, çünkü omega 3ler hücrelerdeki yağların kan dolaşımına alınmasında etkinmiş... benim kilo alma nedenim yağı çok azaltmış ve karbonhidrata yüklenmiş olmamdı sanırım. kilo verememe nedenim de kilo aldıkça yemeklerdeki yağı iyice azaltmış olmam, azalttıkça daha da şiştim :KK9::KK9: şimdi öğün esnasında alıyorum hapı. ama aklınızda olsun balığın karaciğer yağını kesinlikle almayın, o hem iştah yapıyorhem de karaciğerde toksik madde olabiliyormuş.

ben çok araştırdım, iyice etkisini gördükten sonra yazacaktım da, gerçekten de iştah falan hiç açılmadı... bu balık yağının güvenilirliğini ölçen bir köpük bardak testi de varmış, gerçek omega 3 köpük bardağı eritiyor. ben en son marincap special'da karar kıldım, nette biri yapmış testini.. en güzeli fiyatı da çok uygun, türk markası, avrupaya da ilaç gönderdiklerinden sık sık teste tabi tutulıuyormuş. koçak firması. 720 g omega 3 içeriyor. en az 380'i epa, 200'ü dha imiş. piyasaya göre çok yüksek değerler gerçkten.. sığır jelatininden.. ama bu marincapin 12 liralık normal balık yağı var, o değil, "special 720 mg" olanı.. 35 lira civarı. bir de bende acayip zihinsel yorgunluk vardı, işe konsantre olamıyordum. kafamı toplayamıyordum, asıl ondan başladım, 1 haftada resmen canlandım. şekere destek, kolesterole destek. özellikle herhangi bir nedenden östrojen, doğum kontrol hapı vs hormon desteği alıyorsanız, mutlaka omega 3 alın çünkü kan dolaşımına etki ediyor, hızlandırıyor. ben zaten hormon tedavisindeyim hala.. resmen selulit basmıştı hormona başladıktan sonra, hormona devam etmeme rağmen selulite böyle güzel etki etmesine çok sevindim, sanırım yaza hiç selulit kalmayacak gerçekten :KK34: Bir de bu forumdan bir doktordan özelden marka rica ettim, sağolsun ilgilenmiş, o da seven seas önerdi ancak balık yağlarını değil değil, yine omega 3lü kapsülleri olacak.
ama açıkçası marincap special da beklentimin çok üzerinde çıktı, bir de türk markası olduğundan sanırım, güvendim.. yanında suda çözünen vitaminler de faydalıymış, özellikle dolaşım sorunları selulit ve cilt için. ben b vitamini alıyordum (b12 içeriği önemli), yanında ester c'ye de başlayacağım. uzun vadede omega 3 de cilde destek zaten kızlar, cilde elastikiyet kazandıırıyormuş.. yani her derde deva..
**UYARI: kan seyreltici ilaç kullanıyorsanız ya da kanınızda pıhtılaşmama sorunu varsa doktora danışmadan kesinlikle almayın, kan seyreltici çünkü... ayrıca bir dokunuşa bir yeriniz morarıyorsa da kan sorununuz olabilir, şüpheleniyorsanız kan pıhtılaşma değerlerinizi ölçtürün, ucuz bir test :KK34:
not: vejetaryenler için ikamesi keten tohumu yağı ama keten tohuunun düzenli kullanımı rahimde kalınlaşma yapıyormuş, dikkat edin, her gün keten tohumu ürünleri tüketmeyin :KK34:

kısacası herkese tavsiye ederim, ben çok memnunum şimdiden :KK16::KK16:

günaydın sana da canım,iyi gidiyor yürüyüşler..yürüyüşte sorun yok.belimin ağrısı da geçti.ama trambolin yapamıyorum.eşim biraz söyleniyor.yakında ing sınavı var çalışmam lazım diye.nisanın 15indeymiş sınav..

bir de bizim yürüyüş alanı dar biraz..site yokuşlu olunca..geçen gün and.yakasına gittik..orda üsküdarda deniz kenarında yürümek çok güzeldi :KK5:
ama bana çok uzak yaa...burda da Küçükçekmece gölünün kenarındaki yürüyüş yolu ve florya sahili güzel ama uzak sırf yürümek için de oaralara gidemem..zaman kıymetli benim için...

Canım inşallah sık sık deniz kenarına kaçabilirsin :KK9: bilirim ben, izmirdeyim ya, sahile yakın saılırım allahtan, deniz havasına yürümek başka bir motivasyon :KK66: ama yokuşlu ise site, yürüyüşün etkisini çok arttırıyordur, temponun arada artması kilo vermeyi kolaylaştırıyor ya, o yokuşlarda baya kalori yakıyorsundur :nazar:
Ama inşalllah sınavdan sonra daha da rahat edersin :KK34:

Slm arkadaslar bende trambolin almayı düşünüyorum 92 cm avessa var gittigidiyorda sizce yeterlimi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 102 var ama 92 olanlar da memnun, ben araştırırken denk gelmiştim birkaç yoruma.. hatta salonlarda 92 ve 102 kullanılıyormuş genelde. ama bacak boyun normalin baya üzerindeyse yetmeyebilir.. boyun 1.70'e kadarsa bence rahat kullanırsın canım :KK34:

bence şu zayıflama ilaçlarının reklamları yasaklanmalı.balık yağı diyince aklıma zayıflama ilaçları geldi..bir sürü insan öldü ama hala reklamları yapılıyor..zayıflamak isteyen, zayıflama ilacı niyetine balık yağı içsin bence antioksidanla..
geçenlerde tv da çıkan ünlü bi dr da reklam yapıyordu..para için işte hepsi:KK19:

kesinlikle çok haklısın.. ünlüleri geçtim, doktorlar, hatta mehmet öz bile.. çok güvenim sarsıldı hepsine, özellikle kendi programını yapan hekimlere hiç güvenim kalmadı.. ama suç bizde arkadaşım, bir hapla zayıflanabileceğine inanıyoruz kadınlar olarak her şeye atlıyoruz..
mesela şu yeşil kahve örneği.. mehmet özün tavsiyesiyle patlamıştuı satışlar. danimarkada toz halindeki hazır paketlerin içeriğine bir bakılmış, yasaklanan zayıflatıcı bir madde çıkmış, yan etkileri içinde ölüm de var!!! ama içeriğe yazmıyorlarmış... hemen satışı yasaklanmış tabi ama internetten temin edenler olabilir diye bildiri yayınlamışlar resmi sayfalardan, ingilizcesi de vardı geçen gün araştırırken denk geldim de öğrendim.. şimdi o markanın sitesi falan kapanmış ama yeni bir marka var türkiye'de toz halinde, bir ünlüyle yine reklamı yapılıyor. kim bilir ne zehirler var içinde.. yazan içeriklere sakın aldanmayın kızlar, avrupa'ya bile girebiliyorlar, içerikler aldatmaca..
yani o yeşil kahve de aslında reklam, mehmet öz de insanların sağlığıyla oynuyor demek...
asıl yeşil kahve denilen şey kavrulmamış kahve, şekere falan iyi gelir diye kullanılır, daha etkin kavrulmuş olanından, kafeini de daha yüksek, geçici metabolizma hızı için, ama neticede bildiğimiz kahve... ama içine zayıflatıcı yasak madde kattıklarına göre gerçek yeşil kahve de mucize değil :KK34:
aman dikkat :KK20::KK20:

bende 102 var ama 92 olanlar da memnun, ben araştırırken denk gelmiştim birkaç yoruma.. hatta salonlarda 92 ve 102 kullanılıyormuş genelde. ama bacak boyun normalin baya üzerindeyse yetmeyebilir.. boyun 1.70'e kadarsa bence rahat kullanırsın canım :KK34:

Cok tesekkur ederim kimisi küçük geliyor falan yazmış korktum ama bende yeteceğini düşünüyorum hem evde fazla yer kaplamaz.faydasini görüyorsunuz memnunsunuz değilmi?

İnanmıyorum canım, ben de 1 hafta önce balık yağına başladım baya araştırdıktan sonra :KK9::KK9::KK9:
kesinlikle omega 3 içerenler zayıflamaya da destekmiş, kilo aldırdığı doğru değilmiş zaten, ama omega 3 içerenler... hatta bir ayda sporla anca biraz azalan selulitlerim balık yağıyla bir haftada resmen silinmeye başladı, kalçada kalmıştı asıl, gitmiyordu o bir türlü, bayaderindi, %50si azaldı, çünkü omega 3ler hücrelerdeki yağların kan dolaşımına alınmasında etkinmiş... benim kilo alma nedenim yağı çok azaltmış ve karbonhidrata yüklenmiş olmamdı sanırım. kilo verememe nedenim de kilo aldıkça yemeklerdeki yağı iyice azaltmış olmam, azalttıkça daha da şiştim :KK9::KK9: şimdi öğün esnasında alıyorum hapı. ama aklınızda olsun balığın karaciğer yağını kesinlikle almayın, o hem iştah yapıyorhem de karaciğerde toksik madde olabiliyormuş.

ben çok araştırdım, iyice etkisini gördükten sonra yazacaktım da, gerçekten de iştah falan hiç açılmadı... bu balık yağının güvenilirliğini ölçen bir köpük bardak testi de varmış, gerçek omega 3 köpük bardağı eritiyor. ben en son marincap special'da karar kıldım, nette biri yapmış testini.. en güzeli fiyatı da çok uygun, türk markası, avrupaya da ilaç gönderdiklerinden sık sık teste tabi tutulıuyormuş. koçak firması. 720 g omega 3 içeriyor. en az 380'i epa, 200'ü dha imiş. piyasaya göre çok yüksek değerler gerçkten.. sığır jelatininden.. ama bu marincapin 12 liralık normal balık yağı var, o değil, "special 720 mg" olanı.. 35 lira civarı. bir de bende acayip zihinsel yorgunluk vardı, işe konsantre olamıyordum. kafamı toplayamıyordum, asıl ondan başladım, 1 haftada resmen canlandım. şekere destek, kolesterole destek. özellikle herhangi bir nedenden östrojen, doğum kontrol hapı vs hormon desteği alıyorsanız, mutlaka omega 3 alın çünkü kan dolaşımına etki ediyor, hızlandırıyor. ben zaten hormon tedavisindeyim hala.. resmen selulit basmıştı hormona başladıktan sonra, hormona devam etmeme rağmen selulite böyle güzel etki etmesine çok sevindim, sanırım yaza hiç selulit kalmayacak gerçekten :KK34: Bir de bu forumdan bir doktordan özelden marka rica ettim, sağolsun ilgilenmiş, o da seven seas önerdi ancak balık yağlarını değil değil, yine omega 3lü kapsülleri olacak.
ama açıkçası marincap special da beklentimin çok üzerinde çıktı, bir de türk markası olduğundan sanırım, güvendim.. yanında suda çözünen vitaminler de faydalıymış, özellikle dolaşım sorunları selulit ve cilt için. ben b vitamini alıyordum (b12 içeriği önemli), yanında ester c'ye de başlayacağım. uzun vadede omega 3 de cilde destek zaten kızlar, cilde elastikiyet kazandıırıyormuş.. yani her derde deva..
**UYARI: kan seyreltici ilaç kullanıyorsanız ya da kanınızda pıhtılaşmama sorunu varsa doktora danışmadan kesinlikle almayın, kan seyreltici çünkü... ayrıca bir dokunuşa bir yeriniz morarıyorsa da kan sorununuz olabilir, şüpheleniyorsanız kan pıhtılaşma değerlerinizi ölçtürün, ucuz bir test :KK34:
not: vejetaryenler için ikamesi keten tohumu yağı ama keten tohuunun düzenli kullanımı rahimde kalınlaşma yapıyormuş, dikkat edin, her gün keten tohumu ürünleri tüketmeyin :KK34:

canım bende oğluma diye almıştım balık yağı markası carlson.gerçek balık yağı soğuk deniz balığı olması önemliymiş ya.aslında bende içebilirim ya ondan.bu arada az önce 10 dk zıpladım.oğlumla eğlendik.akşama da zıplarsam biraz süper olacak:))

zey_tin uzun zamandır yapıyosun sanırım nasıl gelişmeler ? Bacakların özellikle alt bacağın incelmeye başladı mı bi de günde ne kadar yapıyosun kaç gün oldu :)

çok haklısın canım,
ben de 1 haftadır kullanıyorum.benimki solgar marka.950 mg.az mı diye araştırdım..en fazla epa ve dha oranı hangisinde acaba merak ediyorum?

canım bende oğluma diye almıştım balık yağı markası carlson.gerçek balık yağı soğuk deniz balığı olması önemliymiş ya.aslında bende içebilirim ya ondan.bu arada az önce 10 dk zıpladım.oğlumla eğlendik.akşama da zıplarsam biraz süper olacak:))

ben de kızıma corlsonınkini veriyorum canım.her yemekten sonra olmak üzere...çünkü canan hoca yemek sorası diyor...

Cok tesekkur ederim kimisi küçük geliyor falan yazmış korktum ama bende yeteceğini düşünüyorum hem evde fazla yer kaplamaz.faydasini görüyorsunuz memnunsunuz değilmi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT

ben senin yerinde olsam voitinkini alırım canım,
çünkü bussodan memnun değilim..hem ses çıkarıyor hem de 102 cm ama yaylarıyla sank daha küçük bi alanda zıplıyorsun.92 cm voit almadığıma pişmanım...

zeytinciğim bir de aklıma şu geldi,
omega 3 oranı en çok okyanus balıklarında bulunuyormuş.bu yüzden de okyanusa kıyısı olan ülkelerin markalarını düşündüm ben.kızımınki norveçin benim ing malı sanırım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT

ben senin yerinde olsam voitinkini alırım canım,
çünkü bussodan memnun değilim..hem ses çıkarıyor hem de 102 cm ama yaylarıyla sank daha küçük bi alanda zıplıyorsun.92 cm voit almadığıma pişmanım...

Ben avessayi gördüm ama bilmiyorum iyimi nasıl diye.fiyatida uygundu .

Canım çocuklar için olanlar genelde iştah yapar, o normal balık yağı, yetişkinler için yüksek oranda epa ve dha içeren omega 3'lü kapsül olması lazım..

Ben avessayi gördüm ama bilmiyorum iyimi nasıl diye.fiyatida uygundu .

benimki delta ama marka çok farketmez aslında, yaylı olsun yeter.. benimkinde yaylar da gıcırdıyordu, onu da yağladım oldu bitti.. yetişkin kullanımına uygun olsun, kafi canım, onu satıcıya bir sor, bazıları çocuklar için oluyor, öyle ise alma, yetişkin için derlerse rahat rahat alabilirsin bence canım... ben de delta markasını fiyatı uygun diye seçtim..

zey_tin uzun zamandır yapıyosun sanırım nasıl gelişmeler ? Bacakların özellikle alt bacağın incelmeye başladı mı bi de günde ne kadar yapıyosun kaç gün oldu :)

ben faydasını çok gördüm canım. kalça 98 cm başladım.. şimdi 94-95 cm... bacaklarda da 2şer santim incelme oldu.. dizle kalça arasında.. göbeğim bile toparlandı.. iki gündür de karın çalışıyorum ayrı... ama yeni başladım karına..
bir de tramboline 1 hafta kadar ara vermek zorunda kaldım, yani epi topu 3 hafta çalıştım. 1 hafta kadardır da iki günde 1 yapıyorum... diyet yapmıyorum, ama yeme düzenimi oturttum. gereksiz atıştırmaları kestim.. yeme düzenimi de değiştirdikten sonra toplamda 2 kilo kadar verdim. ama ben 60-61 kiloyla başladım egzersize... daha çok kilosu olanlarda daha güzel kilo gidiyor.. her şeyden önemlisi bir ay öncesine kadar kilo alımını durduramıyordum.. bir de 2 kilodan fazla sıkılaşma olmuş gibi duruyor.. kotlarım çok sıkmaya başlamıştı, şimdilerde epey rahatım içinde..

memnunum canım çok.. çok da üzel stres atıyo insan.. dediğim gibi sen satıcıya yetişkin için mi diye sorarsan için rahat eder :KK34:

çok haklısın canım,
ben de 1 haftadır kullanıyorum.benimki solgar marka.950 mg.az mı diye araştırdım..en fazla epa ve dha oranı hangisinde acaba merak ediyorum?

950mg epa+dha mı? yoksa toplam omega 3 mü canım? benimkinde en az 580 mg epa+dha imiş.. kalanı diğer omega 3 asitleri sanırım. vitamin takviyesi yok..
yine de günde 1 tablet öneriliyorsa yeterlidir diye düşünüyorum aslında canım..

Son düzenleme:
zeytinciğim bir de aklıma şu geldi,
omega 3 oranı en çok okyanus balıklarında bulunuyormuş.bu yüzden de okyanusa kıyısı olan ülkelerin markalarını düşündüm ben.kızımınki norveçin benim ing malı sanırım..

canım doğru diyorsn, yine de soğuk ve derin deniz balığı olması yeterli.. okyanusun nedeni de soğuk olması zaten, norveç de ing de iyi tabi bu açıdan.. solgar iyi marka zaten, gnc de tavsiye ediliyor ama onu derinlemesine araştırmadım.. ama bunlarla aynı fiyatlara, hatta daha pahalıya ithal diye bir sürü marka var, güvenemiyorum inan onlara.. ingilizce kaynaklarda araştırmak lazım bunları..
bahsettiğim doktor hanım ise fiyata sakın aldanma, seven seas bu alanda en iyisi dedi.. içeriğine gönül rahatlığıyla güvenebilirmişiz çoluk çocuk :KK66: ama o 500lük sanırım, günde 2 defa alınıyor herhalde tabletler.. belki 1000liği de vardır, elimde var diye onu çok araştıramadım daha.. onunda birkaç çeşidi var, omega 3lüsü yetişkinler için...

memnunum canım çok.. çok da üzel stres atıyo insan.. dediğim gibi sen satıcıya yetişkin için mi diye sorarsan için rahat eder :KK34:

Cok tesekkur ederim cevaplarınız icin.tamam Alcam kesin artık insallah ve incelecegim :)

Cok tesekkur ederim cevaplarınız icin.tamam Alcam kesin artık insallah ve incelecegim :)

Rica ederim, ne demek :KK16::KK16: .. dilersen aldıktan sonra sık sık girip yorum yaz, böyle böyle motive olursun, birbirimizi motive ederiz..
ayrıca nasıl çalışacağınla ilgili de yönlendiririz seni naçizane :KK34: bir de zayıflamak isteyen herkese kendimce tavsiyede bulunuyorum, google'a "Dr. ozan tunçer" yaz, çıkan blogu bir oku.. diyetsiz kalıcı nasıl zayıflanır çok güzel anlatıyor.. denenmiş yöntemdir, sonrasında kilo geri dönüşü yok, kendini kısıtlamadan zayıflayıp ömür boyu zayıf kalmanın yolunu anlatıyor.. çk basit bir tavsiye aslında ama tam uymak çok önemli.. trambolinle de güzelce sıkılaşırsın yanında..
çoook güzel incelirsin inşallah en kısa zamanda, gelişmeleri paylaşmayı unutma :KK34:

Son düzenleme:
X