Canım tabi sizin işiniz çoook daha zor... Çocuk büyütmek başlıbaşına bir iş zaten çok zor.. Benim tek sıkıntım uykusuzluk aslında 50 saat uymadığımı ya da 10 gün evden bakkala bile çıkmadığımı, günde 2-3 saat uykuyla hatalar geçirdiğimi bilirim
ama şimdilerde bu kadar abartmamaya çalışıyorum ama iş teslim tarihlerine yaklaştıkça sıkıntı başlıyor. Bunun stresi de sağlığa vuruyor elbet.. Başka hareketli bir işim olsaydı spora hiç niyetlenmezdim aslında, öncelikle bu kötü etkileri atmak ve stres için yapıyorum trambolini aslında
Yine de çok şükür buna da şikayet etmiyorum, zaten aslında dışarda koşturmaktansa bu kendibaşına kendi bildiğin gibi çalışma olayını seviyorum.. İnsanla minimum düzeyde uğraştığım, sadece kendi performansıma göre kazandığım bir iş, tabi başlarda tutunduktan sonra böyle oldu, sömürüye de açık bir sektör ama direniyoruz işte
inşallah ardımızdan gelen nesillere için daha insani koşullar bırakırız, ne diyeyim.. yoğun olsun da işsiz kalmayayım yine de, zaten bizde de garanti yok, iş başı çalışıyoruz, her iş bitiminde yeni iş alarak gidiyor, bu yüzden şükrediyorum iş olmasına aslında... Ayrıca öğretmen arkadaşlarım var, gıkım çıkmaz onların yanında hiç şikayet etmem çünkü gerçekten de ciddi bir haksızlık var:26: inşallah ülkedeki şu atama meselesi yakın zamanda artık çözülür..
Bu arada bence sen yine de yerde sert zeminde zıplamayı deneme, o çok zorlar beli ve dizi, mümkünse trambolinde dene kendini canım...
Bu arada kızlar ben DKZ'ye göre besleniyorum ya ya bir haftadır, bir haftadır da tramboline dizimden hiç çıkamadım, bu akşam inşallah artık başlayacağım
Aslında tartılma günüm haftayaydı ama dayanamadım yedinci günde tartıldım, sonunda 1 kilo vermişim (aslında 1.3 kilo) ilk 2 hafta gram vermeyip DKZ ile 1 kilo vermek ilginç ama işe yaradığını gösteriyor
Ama ben ilk günden beri açlık tokluk olaylarına çok uyuyorum, canım ne isterse yiyorum ama sadece açken, doyunca kesinlikle bırakıyorum (doymadan ya da doyduktan 5 dakika sonra değil, tam doyunca) gün oluyor acıkmadığımdan sadece günde 1 öğün yiyorum, gün oluyor kahvaltımı öğleden sonra yapıyorum, çünkü beden kısıtlama psikolojisinden çıkınca kullanım önceliğini vücuttaki yağlara verip acıktırmıyor insanı. Ama normalde bu acıkma doyma olaylarını öğrenmek 15 günü bulurmuş, yine de bir süre karataya uymuş ya da atıştırmadan sadece ana öğün beslenmiş olanlar kolay yapar
Bir de 1 kilo ama baya incelmiş hissediyorum, sanırım yağdan güzel gitti, karnım epey düzleşti
bakalım her hafta tartılcam inşallah devamı gelir
Katı katı kilolar yağlar da sağlıkla sizden gitsin inşallah kızlarr