Trambolin ile zayıflama

Çok teşekkür ederim canım. Bu sefer bacaklarımı açıp kapayarak ve bir de müzikle yaptım 10 dk nasıl geçti anlamadım bile.

Şu videolara da az önce baktım indirdim. Akşam bir de o şekilde deneyeceğim. Bakalım inş. işe yarar. :)

Nasıl gidiyor canım videolar yardımcı oldu mu :KK34:

merhaba canım sana da günaydın,
belim çok şükür iyileşti..ama hiç iyileşmeyecek sanıyordum..ben yürüyüşümü düzenli yapıyorum..onda bi sıkıntı yok da eşim giderken saate baktım bak şu saatte geleceksin diyor:KK1:bikaç defa 15 dk geciktim diye..oyüzden yapamıyorum ama bu akşam başlayacağım ben de inşallah:)...

ben bunu kaçırmışım, geçmiş olsun canım, çok sevindim belinin artık düzelmesine :nazar::nazar:

Kızlar konu dışı bir sorum olacak, son KK güncellemesinden sonra sizin de arkadaş listeniz silinmiş mi :26:

Kızlar konu dışı bir sorum olacak, son KK güncellemesinden sonra sizin de arkadaş listeniz silinmiş mi :26:

profilde liste boş gözüküyor ama kontrol paneli irtibat ve arkadaşlar kısmında görülüyormuş.. neyse liste silinmemiş sanırım :KK34:

selam kızlar bugün 15 dk zıplayabildim.çok zorlamadım kendimi açıkçası bugün yoruldum heralde anca yapabildim.sizden ne haber ben şimdi duşa gireyim öptüm iyi geceler:KK16:

benden de bugün 25 dakika kızlar... yorulmadım ama nedense sıkıldım erken bıraktım, sanırım yeni müzikler bulmam lazım :44:

Nasıl gidiyor canım videolar yardımcı oldu mu :KK34:

Merhaba canım,
Hafta sonu sürekli dışarıdaydım. Eve yatmaya geldim resmen. Yapamadım ama videoları izledim bol bol, mantığını anladım iyice.
Ama bugün 5 günlük bir diyete başladım hemde hayatımda ilk defa :) bakalım nasıl olacak biraz heyecanlandım açıkçası.

Diyetle birlikte mecburen yapacağım, hatta eşime de söyledim yapmazsam beni uyar hatta zorla yaptır diye :)

Hafta sonunu iple çekiyorum bakalım ne olacak? :KK1:

Kızlar bugün tartılma günümdü ama dijital pilli bir tartım vardı, bozulmuş :KK43: önce pili bitti sandım ama yeni pille de çalışmıyor. Normal eski basküllerden de var, onunla tartıldığımda 1 kilo eksilmiş çıkıyorum ama ona da güvenemiyorum çünkü bu eski tipler +1 /-1 sonuç verebiliyormuş.. yeni bir baskül almak gerekecek bakalım, eksik çıkan 1 kiloya sevinemiyorum emin olamadığımdan...
buarada şu 4 dakikalık kadınlar için karın egzersizlerine de başladım dün ( http://www.youtube.com/watch?v=F-ni8cq0O_w ). bunu bitirdim hızımı alamadam üstüne 18 dakikalık bacak karın kalça egzersizini bitirdim ( http://www.youtube.com/watch?v=IetO_vK-FfQ ). valla baya güzel form tutmuşum 4 dakikalığı çok rahat bitirdim ki önceden denemiş yapamamıştım, çok zorlamıştı :KK9: demek trambolinle karnım bile güçlenmiş.. 18 dakikalığın da sonlarına doğru yoruldum ama yine de ilk denemeye göre rahat bitirdim hareket atlamadan, kaytarmadan :KK76: ama bu egzersizleri 1 gün yapıp bir gün kasları dinlendirmek gerekiyormuş. özellikle uzun video bacakları epey çalıştırıyor, bunu çok kaslanmamak için sadece 3-4 günde bir yapmayı düşünüyorum çünkü benim bacaklar zaten çok kaslı, 4 dakikalığı da haftada 3-4 kere yapayım diyorum, iki günde bir de 15-20 dakika trambolin yapmayı düşünüyorum. daha uzun yapınca dizin ve bileğim hala zorlanıyor.. artık birinden sıkılırsam diğerini yaparım :KK34: biraz daha sıkılaşsam bile bana yetecek, çok şükür daha 1-2 kilo gitti ama görünüş baya farketti, tramboline başladığım ile şimdiki halim arasında gerçekten fark oldu.. bu karın egzersizleriyle de yanlar ve arkalar sıkılaşsın yeter, o zaman çoook mutlu olacağım. zaten sporu sıkılaşmak için yapıyorum, tek başına zayıflatıcı bir mucize değil biliyorum... Ama sporsuz da zayıflasa da kötü sarkıyor insan... Zayıflamada yine benim asıl bel bağladığım sadece acıkınca yiyip, tokken hiçbir şey yememek, acıkmayı beklemeye devam..

Merhaba canım,
Hafta sonu sürekli dışarıdaydım. Eve yatmaya geldim resmen. Yapamadım ama videoları izledim bol bol, mantığını anladım iyice.
Ama bugün 5 günlük bir diyete başladım hemde hayatımda ilk defa :) bakalım nasıl olacak biraz heyecanlandım açıkçası.

Diyetle birlikte mecburen yapacağım, hatta eşime de söyledim yapmazsam beni uyar hatta zorla yaptır diye :)

Hafta sonunu iple çekiyorum bakalım ne olacak? :KK1:

bol şans canım, inşallah güzel verimli bir hafta olur :nazar:
ama diyet olayına girdiysen umarım çok zorlayıcı bir şey değildir, çünkü uzun vadede metabolizmanı gerçekten yavaşlatıp yıpratabilirsin, normal yeme düzenine dönünce daha da kilo alabilirsin, aman dikkat derim..
Sen de "Dr. Ozan Tunçer" diyetsiz kalıcı zayıflama, diye bir bak google'a istersen, adamın blogunda toplamda 45 sayfalık bir özet kitap var... diyetsiz kalıcı zayıflama hakkında, diyetlerin neden uzun vadede kilo aldırabileceğini de anlatıyor, zayıflayıp da bir daha asla kilo almamanın yöntemini açık açık anlatıyor... ben buna başladım 15 gün önce, başladım derken baya baya sofralar kurup istediğimi yemekten bahsediyorum, yani zorlayıcı bir yanı yok.. sadece gerçekten acıkmadan ağzına lokma koymuyorsun, doyunca da kalkıyorsun yemekten. istersen baklavaları götür farketemez, açlığa tokluğa kendini kandırmadan gerçekten uy, yeter :KK9:Ki ben baya zayıfken hep adamın önerdiklerini yapardım, 52-54 kilo arasındaydım, yıllarca hiç şaşmadı, hatta bir dönem istemsiz 48 kilolara düşüp, kendimi zorlayıp kilo aldığımı da biliyorum, kalçam 86 cm'e düşmüştü, çok fena çocuk gibi olmuştm :26: ki boyum 1.69 benim, baya sopa gibi olmuştum. ama sigarayı bırakıp da tüm yemek düzenimi alt üst edince, durmadan ara öğün tüketip kilomu kafama taktıkça kilo aldım, 60 kilo oldum (sigarayı bıraktığımda tam kilomu bilmiyorum 52-54 arası birşeydim, sık tartımazdm o zaman)... sen de bir göz at istersen ozan tunçerin bloguna.. Gerçekten ne kastettiğini anlayıp da açlığı tokluğu tam öğrenince çok güzel kilo gidiyor, yorulmadan, kalıcı, kesinlikle aç kalmadan, gerçekten her istediğini yiyerek, hatta iyice doyarak... tabi 3-5 gün sonra şeker krizlerine girmeme garantisi de var, diyetteki tehlikelerin hepsi bertaraf edilmiş:KK34: tavsiye ederim :KK34:

selam kızlar bugün de 15 dk zıpladım.ama çok yorgundum.nöbet,toplantı derken canımız çıktı.valla bunu bile yapmayacaktım.yoğurdumu mayalayıp yatacaktım.aaa bi baktım süt daha ılımamış.bende 15 dk boş durmayayım dedim birz trambolinde tepindim oh iyi geldi.yoğurdumu mayaladım.buralara uğradım.zeytincim bende acıkınca ye tokken bırak devam.bakalım 18 nisana kadar tartılmayacağım.inşallah faydasını görmeye devam ederim.hepinize iyi geceler:KK16::KK16:

selam kızlar bugün de 15 dk zıpladım.ama çok yorgundum.nöbet,toplantı derken canımız çıktı.valla bunu bile yapmayacaktım.yoğurdumu mayalayıp yatacaktım.aaa bi baktım süt daha ılımamış.bende 15 dk boş durmayayım dedim birz trambolinde tepindim oh iyi geldi.yoğurdumu mayaladım.buralara uğradım.zeytincim bende acıkınca ye tokken bırak devam.bakalım 18 nisana kadar tartılmayacağım.inşallah faydasını görmeye devam ederim.hepinize iyi geceler:KK16::KK16:

inşallah canım süper bir tarih seçmişsin tartılmak için, o güne kadar sakın vazgeçme bu yöntemden derim :KK34: inşallah sonuçlar güzel olacak :KK16::KK16:
Bu arada ben bugün öğlen 2 gibi geç kahvaltımı yaptım dışarıda, ama öncesinde de biraz yürüdüğüm vs için baya acıkmıştım, ben de güzelce yedim, ama yavaş yedim ve kesinlikle tam doyunca bıraktım.. inanır mısın hala acıkmadım :KK52::KK52: Akşam 9 gibi ise sindirim sisteminin çalışmasını, yani hazmı acıkma sandım, neredeyse yiyecektim, çok tuhaf, bazen karışabiliyor, aklında olsun, tam kalktım bir şeyler yemeye, bir yokladım kendimi, aç falan değilim, akşam çayı sadece hazmı hızlandırdı sanırım, acıkır gibi hissettim ama baktım karnım tok.. şimdilerde azıcık çekilme hissetmeye başladım karnımda, ama öyle ki, yokladığım anda kendimi yeniden tıkabasa dolu hissediyorum :KK9::KK9: heralde gerçek acıkma anca 1 saate olacak, yani bugün 10-11 saati buldu acıkmam... gece de yersem hafif yoğurt keten tohumu vs yerim rahatsız etmesin diye :KK34: Yani gerçekten açlık sinyalleri 15 gün sonra bile karışabiliyor :KK9: kesinlikle acıktığından emin olursan ve kesinlikle doyunca kalkarsan, bu kurala %95 uyarsan başarı kesin :KK34: üstelik de açlık çekmediğimizden ve tatlı krizleri ve pişmanlıklar olmadan psikolojiler misss :KK16::KK16:

canım zeytincim merhabalar,
kaç zamandır aklımda ama yazamıyorum buğday olayına çok sevindim..bi arkadaşım da diyet yapacaktı..makarnayı çok seviyorum ne yapıcam diye bana sordu.buğday ye dedim..o da aynı senin gibi, bu daha lezzetli diyor.makarna yerine buğday hem daha lezzzetli hem de kilo yapmıyor.
bu arada hani demiştin ya uzun zaman sonra adet olunca daha iyi kg verirsin diye..o hafta 1700gr verdim..ama bu hafta da 600gr...biraz üzüldüm ama..gerçi hiç aç kalmıyorum basbayağı doyuyorum..doyarak zayıflamak çok daha sağlıklı:KK12:
ancak yürürken kadının tekiyle hep karşılaşıyoruz hergün bana parfüm işkencesi yapıyor yaa..bildiğin sakız kokulu bi parfümü var..her akşam onu çekiyorum..yahu yıkanmak varken...neyse...

duruberilciğim, sen nerelerdesin ? nasıl gidiyor yürüyüşler, tramboline başlayabildin mi yeniden?

günaydın arkadaşlar,
hazır siteye girebilmişken mesaj yazayım dedim.çünkü son yaşanan sistem sorunundan dolayı bir türlü şifre alamadım.yeni şifre almak için çok uğraştım.şimdi girebiliyorum çok şükür ama yarın girebilir miyim onu bilemem:KK1:

duruberilciğim, sen nerelerdesin ? nasıl gidiyor yürüyüşler, tramboline başlayabildin mi yeniden?

günaydın sana da canım,iyi gidiyor yürüyüşler..yürüyüşte sorun yok.belimin ağrısı da geçti.ama trambolin yapamıyorum.eşim biraz söyleniyor.yakında ing sınavı var çalışmam lazım diye.nisanın 15indeymiş sınav..

bir de bizim yürüyüş alanı dar biraz..site yokuşlu olunca..geçen gün and.yakasına gittik..orda üsküdarda deniz kenarında yürümek çok güzeldi :KK5:
ama bana çok uzak yaa...burda da Küçükçekmece gölünün kenarındaki yürüyüş yolu ve florya sahili güzel ama uzak sırf yürümek için de oaralara gidemem..zaman kıymetli benim için...

zeytincim ben sana balık yağı hakkında bişey sorcaktım belki araştırmışsındır.balık yağı oranı en fazla olan hangisi?
araştırdıysan..

karatayda canan hanım öneriyor balık yağını antioksidanla alın diyor..sadece karatay değil.biçok uzmandan duydum hem zayıflatıyr hem de sağlık için çok önemli..

bence şu zayıflama ilaçlarının reklamları yasaklanmalı.balık yağı diyince aklıma zayıflama ilaçları geldi..bir sürü insan öldü ama hala reklamları yapılıyor..zayıflamak isteyen, zayıflama ilacı niyetine balık yağı içsin bence antioksidanla..
geçenlerde tv da çıkan ünlü bi dr da reklam yapıyordu..para için işte hepsi:KK19:

Slm arkadaslar bende trambolin almayı düşünüyorum 92 cm avessa var gittigidiyorda sizce yeterlimi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X