- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
günaydınlar herkese
tünaydın durulberilciğim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar herkese
Çok teşekkür ederim canım. Bu sefer bacaklarımı açıp kapayarak ve bir de müzikle yaptım 10 dk nasıl geçti anlamadım bile.
Şu videolara da az önce baktım indirdim. Akşam bir de o şekilde deneyeceğim. Bakalım inş. işe yarar. :)
merhaba canım sana da günaydın,
belim çok şükür iyileşti..ama hiç iyileşmeyecek sanıyordum..ben yürüyüşümü düzenli yapıyorum..onda bi sıkıntı yok da eşim giderken saate baktım bak şu saatte geleceksin diyorbikaç defa 15 dk geciktim diye..oyüzden yapamıyorum ama bu akşam başlayacağım ben de inşallah:)...
Kızlar konu dışı bir sorum olacak, son KK güncellemesinden sonra sizin de arkadaş listeniz silinmiş mi :26:
Nasıl gidiyor canım videolar yardımcı oldu mu
Merhaba canım,
Hafta sonu sürekli dışarıdaydım. Eve yatmaya geldim resmen. Yapamadım ama videoları izledim bol bol, mantığını anladım iyice.
Ama bugün 5 günlük bir diyete başladım hemde hayatımda ilk defa :) bakalım nasıl olacak biraz heyecanlandım açıkçası.
Diyetle birlikte mecburen yapacağım, hatta eşime de söyledim yapmazsam beni uyar hatta zorla yaptır diye :)
Hafta sonunu iple çekiyorum bakalım ne olacak?
selam kızlar bugün de 15 dk zıpladım.ama çok yorgundum.nöbet,toplantı derken canımız çıktı.valla bunu bile yapmayacaktım.yoğurdumu mayalayıp yatacaktım.aaa bi baktım süt daha ılımamış.bende 15 dk boş durmayayım dedim birz trambolinde tepindim oh iyi geldi.yoğurdumu mayaladım.buralara uğradım.zeytincim bende acıkınca ye tokken bırak devam.bakalım 18 nisana kadar tartılmayacağım.inşallah faydasını görmeye devam ederim.hepinize iyi geceler
canım zeytincim merhabalar,
kaç zamandır aklımda ama yazamıyorum buğday olayına çok sevindim..bi arkadaşım da diyet yapacaktı..makarnayı çok seviyorum ne yapıcam diye bana sordu.buğday ye dedim..o da aynı senin gibi, bu daha lezzetli diyor.makarna yerine buğday hem daha lezzzetli hem de kilo yapmıyor.
bu arada hani demiştin ya uzun zaman sonra adet olunca daha iyi kg verirsin diye..o hafta 1700gr verdim..ama bu hafta da 600gr...biraz üzüldüm ama..gerçi hiç aç kalmıyorum basbayağı doyuyorum..doyarak zayıflamak çok daha sağlıklı
ancak yürürken kadının tekiyle hep karşılaşıyoruz hergün bana parfüm işkencesi yapıyor yaa..bildiğin sakız kokulu bi parfümü var..her akşam onu çekiyorum..yahu yıkanmak varken...neyse...
duruberilciğim, sen nerelerdesin ? nasıl gidiyor yürüyüşler, tramboline başlayabildin mi yeniden?