- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
kızlar merhaba uzun zamandır yazmayı düşünüyodum ama bekledim bende 1 aydır zıplıyorum haftada en az 4 gün ve 30 dk 2 kg verdim
süpersin tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba uzun zamandır yazmayı düşünüyodum ama bekledim bende 1 aydır zıplıyorum haftada en az 4 gün ve 30 dk 2 kg verdim
kızlar merhaba uzun zamandır yazmayı düşünüyodum ama bekledim bende 1 aydır zıplıyorum haftada en az 4 gün ve 30 dk 2 kg verdim:
neden kimse bişi yazmadı kızlar nerdesiniz
tamam canım araştıracağım geçen gün d&r a gittik orda bir sürü diyet kitabı alasım geldi
Bu da TED konuşmalarından : http://www.ted.com/talks/sandra_aamodt_why_dieting_doesn_t_usually_work
Diyetlerin neden işe yaramadığını anlatıyor..
Alt yazısı da mevcut. videonun altında sağ tarafta "Subtitles" ı tıklayıp Turkish seçerseniz açılır.. sonuna kadar izleyin derim mutlaka kızlar
kısa kısa bakıyorum bu sıra foruma, kendi adıma gözümden kaçmış benim :26: hoşgeldin aramıza, sık sık yaz olur mu birbirimizi motive etmeye devam edelim
videoyu dinledim cnm,
evet ömür boyu diyet yapmak doğru değil.sadece vücudumuzu dinleyeceğiz.doyduğumuzu anladığımızda yemeyi bırakacağız.
zaten birçoğumuzun gözü aç değil midoyduğumuz halde habire yemeye devam ediyoruz..
misafir gezmelerinde hamurişleri,pastalar börekler kekler...olmadan olur mu?
yemek için yaşamayacağız yaşamak için yiyeceğiz.
sağlıklı olmak konusunda ise kendi adıma meyve yeme dışında hepsi bana uyar..Yeşilaycıyım içki, sigara içmem(hayatımda ikisini de içmedim dersem inzanır mısınız? merak da etmedim..)
bu uzman sanırım aç kalarak diyet yapmaya çalışanlar için söylüyor bunu..
bu arada herkese günaydın,
zıplayabilenlere söylüyorum:şükredin bi yeriniz ağrımıyor ve zıplayabiliyorsunuz.benim belim bırakmıyor zıplayayım...
hoşbulduk arkadaşım yazarım tabi de 1 haftalıgına kayınvalideme gidicem geldikten sonra kaldıgımız yerden devam ederiz
merhaba bayanlar.bende bu yöntemi yeni duydum.vermem gerek az biraz kilom var ancak bir türlü kurtulamıyorum.yürüyüş bandınıda çok kullanmaıyorum.çok hareketli ve uykusu az bir bebeğim var.kısa zamanda iyi kalori yaktırdığını duydum.inşallah en kısa sürede bir tane tedarik edicem
inşallah edinebilirsin.. çok da güzel stres attırıyor. yürüme bandını istikrarlı kullanıyorsan bunu daha kolay kullanırsın çünkü çok eğlenceli. gelişmeleri yaz olur mu.. inşallah azıcık da olsa fazlalıkları hemen atarsın
teşekkür ederim zey-tin.netten baktım sanırım 102 cm çap ideali.inşallah bu hafta elime geçer.ev işi,çocuk vs.yeterince stressli en azından rahatlayıp,kalorileri yakmış olucaz :)))
aynen canımteşekkür ederim zey-tin.netten baktım sanırım 102 cm çap ideali.inşallah bu hafta elime geçer.ev işi,çocuk vs.yeterince stressli en azından rahatlayıp,kalorileri yakmış olucaz :)))
Evet canım bendeki de 102 cm, çok rahat çalışıyorum... ama bir haftadır niyetlensem de dizim yüzünden çalışamıyordum. İnşallah artık yarın başlayacağım, tamamen düzeldi gibi..
Strese sıkıntıya da gerçekten birebir.. bende çocuk vs yok gerçi ama benim iş de stresli, hem masa başı, hem yoğun ve uykusuz geçen uzun çalışma saatlerim var. vakit ayırdığımda trambolin uykudan bile iyi geliyor, acayip rahatlatıyor.. sıkılaşmak da yanında bonusu
Merhaba arkadaşlar,
Bende 2 gün önce gittigidiyordan aldım trambolin. Avessa marka.
Siparişi verdim, ertesi gün geldi ürün. İlk gün zıplamayı denedim ama ben uzun zamandır spor yapamayan biriyim.
Oturarak çalışıyorum. Metro ile eve geliyorum filan. Yürüyüşü bayaa azaltmak zorunda kaldım.
O yüzden de hiç durmadan 10 dk. zıplayabildim ama bacaklarım çok ağrıdı.
Dün akşam evde olmadığım için yapamadım.
Bu akşam tekrar yapacağım. Deneyimli olanlardan bilgi istiyorum.
Mesela sabah 5 dk akşam eve gelince 5 dk, 22:30 gibi 10 dk. olarak parça parça yapsam işe yarar mı yoksa bu işi durmadan mı yapmak gerekir?
merhaba hoşgeldin elam :).................ALLAH büyüktür yapıcaz inşallah yakında...................:13:
bu konuda daha deneyimli arkadaşlar var.ben de bir hevesle aldım ama bel ağrısından yapamıyorum..
aynen canım
çok stresli hem ev işi hem çocuk..benim de 2tane büyük 5 yaşında küçük 6 aylık..
olsun zeytincim ne güzel 2 dil iki insan bence..mesleğin çok güzel...ama zorluklarını da en iyi sen bilirsin...şimdiki aklım olsa kesinlikle dil bölümünü seçerdim lisedeyken.. hafızam da iyiydi benim..severdim ing derslerini.. atanmak için de o kadar beklemezdim.
trambolin ben de yapamıyorum cnm yaa..yürürken bakıyorum zıplayabiliyor muyum diye..yok yok daha geçmedi ama zıplatmıyor...bi 10 güne kadar babamlar gelecek.. o zamana kadar geçer inşallah...:5