Çok teşekkür ederim tatlım, aynen kalkıp otururken dikkat ediyorum ama günlük işlerimi yapabildim, çok haklısın kısıtlyınca eklemler sertleşiyo... ama trambolinden tabi ki şüpheliyim dediğin gibi ara vermekte fayda var.. :26: bugün sadece esneme hareketi yaparım hamlamamak için, gerekirse sıkıcı sıkıcı mekik çekerim biraz yattığım yerde biraz, yarın da bir yoklarım trambolini... esneme hareketlerinden sonra yavaş yerimde sayarak başlıyorum zaten, ağrı duyarsam bırakırım... bisiklet de var evde, ondan da sıkılıyorum çook ama eklemi güçlendirmek için onu denerim yarın olmadı hafif seviyede teeizyon falan izlerken biraz dayanabiliyorum
o da ağrı yaparsa artık mecbur bekliycem..
Bu arada canım sen bu karatay alkali arası yapıyordun ya, doktor ozan tunçeri duydun mu hiç? Ben okumuştum kitabını ama uygulayamamıştım, daha doğrusu kafamın çok yoğun olduğu birr dönemdi odaklanamamıştım. birkaç gündür doyma ve acıkma olayını da oturttuğum için onun diyetsiz kalıcı zaıflama yöntemine geçmeye karar verdim :) benim çin en uygunu o... bir gıdayı ancak sağlığın el vermiyorsa yemiyorsun. Onun dışında beslenmede kısıtlama yapmıyorsun, vücudun ağıırlık dengeleme mekanizması yeniden harekete geçiriyorsun ve güzel güzel kilo veriyorsun.. Gerçi Dr. Tunçer sporu kilo vermek için yapmayın hatta öyle yapacaksanız hiç yapmayın, farketmeden daha çok yersiniz, yedikçe fazla spor yaparsnız diyor. Sporu eğlenmek için, doktor tavsiye ettiyse ya da sağlığınız için, daha iyi hissediyorsanız yapın diyor. E bizde trambolin olduğuna göre zaten eğlenmek için yapıyoruz ve eğleniyoruz da
ben zaten zayıflamaktan çok stres atmaya ve iyi hissetmeye çıkıyorum tepesine çok daişe yarıyor malum
Sen de bir netten netten Dr Ozan Tunçer e-kitap diye bir bak istersen. Zayıflama Diyetleri Çöpe diye yazında da çıkıyor. Birçok kitabı var aslında , bende çoğu da var, yeniden okuyaağım ama nette bu kitapların 40-45 sayfalık bir özeti var ve kitapta fazlasını söylemiyor aslında örnekleri çoğaltmış ama diyelim ki okudun aklına yatmayan ya da eksik kalan bir nokta var, kitabı tam okudum ben, sorarsan yanıtlarım muhakkak. Adam zaten sırf amme hizmeti olsun diye yazmış kitapları zamanında karısıyla birlikte.. 2-3 liradan satılıyordu kendi yayınevleri vardı. ama sonra sanırım yayınevini kapandı başka yayınevlerinden çıkan bir kitabı pahalıydı.. Neyse benim güvendiğim bir isim... bünyen çok kabul etmiyor bence senin de beslenmeni, ödem tutuyor. tabi aşırıya da kaçıyoruz zayıflamayı hızlandırmak için... Bir göz at istersen sonra değerlendirmek istersen konuşuruz yine...