Trambolin ile zayıflama

ama yürüyüşü ömür boyu yapabilirz

bi de şunu fark ettim herkes spor ayakkabıyla zıplıyor
siz de spor ayakkabı ile mi zıplıyorsunuz arkadaşlar?

bende normal görünmüyor,
olsun canımız sağolsun,
biraz moralim bozuktu
1 saat yürüdm sonra banyo yaptım
endorfin salgıladım sanki
oley oley oley

valla müthis stres atıyor insan sporla.. Öncesinde gergin de olsam, moralim de bozuk olsa, spor sonrası iyice muhallebi kıvamına geliyorum ben de

valla müthis stres atıyor insan sporla.. Öncesinde gergin de olsam, moralim de bozuk olsa, spor sonrası iyice muhallebi kıvamına geliyorum ben de

aynen canım çok stres atıyor insan
ancak mayışma hormonuna mı devrediyor endorfin
acayip mayışmış durumdayım uykum var..

canım sen spor ayakkabısıyla mı zıplıyorsun
videolarda spor ayakkabı var ama..

önceleri ayakkabıyla zıplıyordum, baktım kayma riski olan bir yüzey değil, ayakkabısız daha rahat ediyorum ben ama spor ayakkabı genelde sakatlanmaları burkulmaları kaymaları önler diye önerilir canım.. bu yüzden sen de ayakkabısız zıpla diye tavsiyede bulunamam ama ben bir sorun yaşamadım canım. sen bilirsin

Selam kızlar
Ben dün de 55 dakika kadar çalıştım... Bir de hibisküs çayı içmeye başladım ödem için günde 1 fincan, 10 gün sonra keseceğim ne olur ne olmaz, çok abartmayacağım. günde 2 - 3 fincan da yeşil çaya başladım. özellikle spor sonrası 10 dakika içinde içiyorum. tabi önce su Ve biraz daha abartarak şu biberiye yağı sürüp streçle sarma işine de başladım spordan 3 saat önce sürdüm sardım, trambolinden sonra tabi hemen duş aldım. Dehşet ter attırdı, ödemimi de baya aldı, bu sabah çok daha iyi kalktım, ödem büyük oranda azalmıştı.
Ancak asıl başka birşey söylemek istiyorum, bunları yapma nedenim sporun şiddetini azaltma gereği olduğundan başka şeylerle desteklemek. Çünkü dün epey araştırdım pilates, hafif yoga ve yürüyüş dışında kardiyo egzersizlerinin her gün yapılmaması, kilo korumak için haftada 3 gün, kilo vermek için 4-5 gün yapılması gerekiyormuş. Gerçi trambolinin en büyük avantajı kardiyonun yarattığı stresin olmaması ama malum ben epey yükleniyorum, sonuçta eklemler olmasa da kalpte damarda bir yüklenme oluyor. Bir de kasların kendini onarması için vakit bırakmak gerkirmiş. Bu yüzden bugün zıplamayacağım. beki sadece 10-15 dakika esneme hareketleri yaparım hamlamamak için. aslında dün de zıplamamayı düşünüyordum ama sabırsızlanıyorum kilo vermek için, sonra 20 dakika zıplayayım en azından diye çıktım neredeyse bir saat zıplamışım :) inanın benim için bir sporu yapmadan duramamak bir mucize ;D neyse zaten çok zorlayınca vücut alarma geçebilirmiş. bu yüzden 2-3 günde bir 1 gün boşluk bırakarak devam edeceğim. istediğim kadar kilo verirsem de hergün 10-15 dakika ya da haftada 2-3 gün yarım saat zıplarım. Bir kilo vereyim de gerisi kolay
Yaptığım yanlıştan dönerken sizi de bilgilendirmek istedim. muhtemelen bu ödem sorunu da bu yüzden, ödemi atsak bile böbrekler zarar görmesin diye abartmamak gerekiyormuş Hibisküs çayı ve yeşil çaydan bir destek görürsem de yazarım. hibisküs baya işe yarıyor diyorlar ama siz yine de araştırarak kafanıza yatarsa kullanın. C vitamini ve antioksidan deposuymuş aynı zamanda, gripten falan da koruyormuş.
Peki sizde durum nasıl kızlar, yeni başlayanlar oldu mu? nasıl gidiyor siz de yazın bir şeyler..
Neyse, şimdilik benden bu kadar.. Herkese güzel güzel incelmeler

Son düzenleme:

merhaba canım ne güzel açıklamışsın,trambolini hergün yapmamak gerekiyor sanırım nedelerini açıklamışsın.ancak biz zayıflamak istediğimizden biraz abartabiliriz sanırım ne dersin?
yeşilçay için şunu duydum tv da bi dr dan 10 yıl boyunca hergün 10 bardak yeşil çay içen bi kadının kemikleri sünger gibi olmuş ama o abartmış
benim trambolinim hala gelmedi çok pişman olşdum sinirimden iptal ettiricektim ama neyse dedim boşver beklicem...

Gelmedi mi daha, olsun sıkma canını hiç, gelir elbet bugün yarın çoğu gitti azı kaldı eli kulağındadır. Olmadı birkaç kere daha arayıp taciz edersin biraz gönderin atık diye
Canım yeşil çay günde 4-5 fincandan fazla kesinlikle içilmemeliymiş zaten, haklısın.. günde 10 bardak 10 yıl, su dışında ne içsen hehalde sorun olur ben çok araştırdım yeşil çayı maksimum faydası kalp damar vs için günde 3-4 fncanmış, bunun üzerine yapılan araştırmalar hep 4 - 5 fincan üzerindenmiş ama ben yine de o kadar içmem. ortalamam günde 1-2 şimdilik, o da kahveyi içmemek için, bir tek sabah 1 fincan kahve içiyorum, gün içinde çay vs de kestim ya da azalttım diyeyim, sadece yeşil çay içmeye çalışıyorum .. Yoksa günde bir demlik siyah çay içerdim kahve de cabası bundan iyidir herhalde yeşil çay
Dediğim gibi trambolini de 3 güne bir gün boşluk bırakcam ama şu an resmen zor tutuyorum kendimi zıplamamak için.. ne güzel stres atardım ama bir yanda da bir kırıklık var üstümde zaten.. artık bu günü es geçeceğim inşallah .. yürüyüşte sorun yok ama her gün yürüyebilirmişiz...

İnşallah seninki de bir an önce gelir canım

sen bu şevkle 3 günde 1 günü boş bırakamazsın.kız o ne 55 dk.maşallah:)ben bugün trambolinime başladım çok şükür 20 dk dır zıpladım dans ettim eğlendim.oooooh stresimi attım valla.bu zıplamaya regl hemen biter heralde:))iyi geceler herkese kızlar.yalnız 3 gündür feci yiyorum.allah sonumu hayır etsin.sabah yağmur yağmazsa arkadaşlarla yürüyüşe çıkcaz 40 dk falan yürüyüz.sonra iş bası malum.

çok sağol canım inşallah gelir..dün mesaj atmıştım..2.mesajımda büyük kızımı bahane ettim 5 yaşındaki kızım sabırsızlanıyor diye..gerçekten de sabırsızlanıyor..aslında ben de ondan aşağı değilim yanivar zaten çocuksu bi yanım sanırım
valla ben yağmur soğuk falan dinlemeden yürüyorum..canan hoca da öyle diyor.süreklilik çok önemli diye..karda yağmurda ne olursa olsun yürüyüş yapı diyor..Allah tan çok sıcak tutan bi paltom var..onun sayesinde sanırım büyük bi, şey olmadı ama geçen hafta hafif kırgınlığım oldu..

bir de eşim temzilik için yardımcı tut dedi.ben bunu bile değerlendirdim yok ben yaparım dedim ki bana hareket olsun.dün aralıklarla banyo ,tuvalet,balkon yıkadım,mutfak dolaplarını sildim.bir de yürüdüm sabah belim ağrıyarak uyandım daha iş bitti mi hayır yeni başladı..
dip bucak temziliğ. var bugün artı yürüyüş..aralıklarla yaptım bebeğim durmadı o kadar müsade etti..mutfak dolapları çok zaman aldı..

OMG yine made in prc
bu da mı çin malı
herşey de çinde yapılıyor çok işçi var sanırım ondan
işgücü ucuz..
ne bileyim insan bi avrupa yada amerika malı olsun istiyor..

trambolinin atlanan yeri sanırım hava alsın diye delikli, esnek ve sağlam kumaştan yapılmış
sizinki de öyle mi zeytin?

bu arada temziliğm1,5 gibi ancak yürürken bile bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum acayip terledim..
yürürken de terliyorum ama bu kadar değil..
sağolsun bebeğim izin verdi..

Selam kızlar. Ben tronbolinle çalışöayı bıraktıum. Spor salonuna yazıldım.bakalım böyle kilo verebişlecemmi. Her ğün 1 buçuk saat çalıştırıyor hoca.yürüme bantları bişiklletler sopalarla.6 ayda 30 kilo verdirecem dedi...

1 saatlik yürüyüşü ardından ilk tramnolin deneyimim çok güzeldi..
çocuklaştım, kalbmin atışı hızlandı,çok eğlendim.
..ancak kızım kartvizit okymuş tam zıpladığım yere..
çok korktum az daha kayıyordum.
12 dk yaptım ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım
ancak şunu anladım ben ayakkabısız almıyim trambolini.

ancak dizlrrimi bükerken çok ağrıdı..iki bacağımın üstünde zıplarken bi ağrı yoktu ama..
çok mu zorladım bilemedim şimdi

selam kızlar bugün sabah 45 dk tempolu yürüyüşümü yaptım akşam da trambolinimde zıplarım diyordum ama bugün okul çok yordu beni.okul nöbeti üstüne toplantım vardı.akşam eve geldiğimde beynim zzonkluyordu resmen.ağrı kesici aldım.zıplayamadım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…