teşekkür ederim canım ben 1 satlik yürüyüşün ardından yeteri kadar ısınmış olabileceğimi düşündüm ama sanırım bu,trambolin için yeterli değil.onun değişik ısınma hareketleri var öyle mi canım?dizlerimi hiçbir şekilde tek tek bükemedim..3-4 saatlik temizlik ve 1 saatlik yürüyüşün ardından çok zorladım sanrım..
bir de hedefin kaç kg?
canım netten bacak esnetme hareketleri diye bak istersen, gerekirse dizlere ilk hafta çok yüklenme, eklemler güçlensin biraz.. Yürüyüş sonuçta tekrarlı bir hareket esnetmekten çok eklemlere de yük yapabilir. Bu yüzden trambolin için bacak esnetme hareketleri hem ısınmak hem soğumak için ideal.. hem öncesinde hem sonrasında bence 5er dakika bacaklarını esnet.. Vücudunu dinle, o dizdeki sıkıntıyı görmezden gelme canım..
Ben sigarayı geçen yıl bıraktığımda 53 kilo civarıydım o zaman, boyum 1.68-69 civarı.. şimdi 60 kiloyum. Aslında önceliğim tabi ki sıkılaşmak ama kilo kaybı da olmalı... Biraz insülin direncim de yüksek çıktı.. güya sağlığım için bıraktım sigarayı, sigara içerken hiç böyle dertlerim yoktu
şaka bi yana iyi ki kurtuldum ama işte iş çıktı başıma
Neyse çok aklım yatmazdı önceleri ama sanırım karatayın önerilerini biraz dikkate almam gerekiyor.. ama etle aram hiç yok, sevmiyorum, başka türlü nedenlerle de pek yemek istemiyorum ama onlar uzun konular.. neyse sanırım balık ve bakliyat ağırlıklı beslenirsem vücudu dengeye kavuştururum çünkü sigarayı bırakınca deli gibi işlenmiş karbonhidrat yemeye başladım.. önceden de yerdim, hatta ne yesem kilo almazdım ama böyle tıka basa yemek nedir bilmezdim, çok nadir olurdu. o günlerime geri dönmek hedefim tabi ama yaza 56 kilo girsem de yeter.. sıkılaşınca zaten o 53 kilo gibi durur.. ama işte bu spora kadar kilomu kafaya taktıkça kilo aldım, dikkat edeyim dedikçe gram veremedim. yoksa benim kadar kilosu olanlar takmasın benim kadar kafasına, ters tepebiliyor.. ama işte bende kilo takıntısı var biraz. bir de kilo almaya devam ediyordum tramboline kadar, durdurdum en azından, yani daha çok kilo alma korkusu bendeki... bir de artık bu işin sabır işi olduğunu öğrendim...
Senin bebeğin küçük sanırım daha.. öncelikle ikisini de allah bağışlasın.. ti sen daha iyi bilirsin ama hiç dert etme, benim hamilelikte 20 kilo alan arkadaşlarım bile süzüldüler biraz dikkat edince... hormonlar dengelenecek zaten rahatlıkla vereceksin hiç merak etme, hele bu azimle.. sadece biraz sabretmemiz gerek sanırım