Trambolin ile zayıflama

ancak dizlrrimi bükerken çok ağrıdı..iki bacağımın üstünde zıplarken bi ağrı yoktu ama..
çok mu zorladım bilemedim şimdi

Hadi gözün aydın canım :KK34::KK34: Çok sevindim... çok zevkli di mi :KK52::KK52:İlk günden diz bükmelere çok başlama ağır ağır başla bence yüklenme şimdiden, müziğe göre ritmli zıpla dans et falan, bir iki güne vücudun açılır o zaman dilediğin hareketleri yaparsın. bir de mutlaka mutlaka öncesinde ısınma hareketleri yap bi 5 dakika ;D hadi bol bol zıplamalar :KK34:

Ben bugün sadece 20 dakika yaptım ve dün de zor tuttum kendimi ama zıplamadım :KK1: sanırım regl iyice yaklaştı bacaklarımda başladı ağrılar bakalım yine de yarın olmazsam yarın da biraz zıplayacağım inşallah :KK34:

sen bu şevkle 3 günde 1 günü boş bırakamazsın.kız o ne 55 dk.maşallah:)ben bugün trambolinime başladım çok şükür 20 dk dır zıpladım dans ettim eğlendim.oooooh stresimi attım valla.bu zıplamaya regl hemen biter heralde:))iyi geceler herkese kızlar.yalnız 3 gündür feci yiyorum.allah sonumu hayır etsin.sabah yağmur yağmazsa arkadaşlarla yürüyüşe çıkcaz 40 dk falan yürüyüz.sonra iş bası malum.:KK16::KK16::KK16::KK16:

Yok canım zor da olsa tuttum kendimi valla zıplamadım :KK1::KK1: Bir de iştah çoksa tarçın çayı öneririm, kabuk tarçın şeker dalgalanmalarını dengeliyor dolaylı olarak iştahı dizginliyor, tadı da çoook güzel :KK34: bir de akşam geç saatlerde birşey yemesek yeter aslında, hatta meyveyi bile gündüze çekmek lazımmış.. gündüz yediğimizi yakıyoruz da akşamı erkene çok çekemedim ben daha, bir de gece kuşuyum tam geç yatınca yeniliyor da :KK9:.. regl de yakın çok iştah patlaması yaşamasam da bir yere kadar dizginleyebiliyorum bu sıra kendimi valla :KK76: sonumuz hayrolsun... ben de bugün yarım saat yürüdüm, 20 dakika da trambolin... bir iki santim incelme var ama kiloda hiç bir değişiklik yok :26:bakalım yarın nasıl geçecek..

Hadi inşallah hepimizin iştahı kapanıverir ve bir an önce kurtuluruz fazlalıklardan :KK34:

Son düzenleme:
selam kızlar bugün sabah 45 dk tempolu yürüyüşümü yaptım akşam da trambolinimde zıplarım diyordum ama bugün okul çok yordu beni.okul nöbeti üstüne toplantım vardı.akşam eve geldiğimde beynim zzonkluyordu resmen.ağrı kesici aldım.zıplayamadım maalesef

Bu arada geçmiş olsun canım... Olsun ara vermekten birşeycik olmaz, çok yüklenmemek lazım zaten... inşallah yarına kısmet olur :KK34:

Selam kızlar. Ben tronbolinle çalışöayı bıraktıum. Spor salonuna yazıldım.bakalım böyle kilo verebişlecemmi. Her ğün 1 buçuk saat çalıştırıyor hoca.yürüme bantları bişiklletler sopalarla.6 ayda 30 kilo verdirecem dedi...

Öncelikle bol şans dilerim, inşallah isteğin hedefe bir an önce ulaşırsın cnm :KK66:
Buarada trambolini neden bıraktın, işe yaramadı mı yoksa yeterli mi gelmedi?

OMG yine made in prc
bu da mı çin malı
herşey de çinde yapılıyor çok işçi var sanırım ondan
işgücü ucuz..
ne bileyim insan bi avrupa yada amerika malı olsun istiyor..

malesef cnm, ben de takık durumdayım buna ama her şey made in PRC ne yazık ki :26:

Hadi gözün aydın canım :KK34::KK34: Çok sevindim... çok zevkli di mi :KK52::KK52:İlk günden diz bükmelere çok başlama ağır ağır başla bence yüklenme şimdiden, müziğe göre ritmli zıpla dans et falan, bir iki güne vücudun açılır o zaman dilediğin hareketleri yaparsın. bir de mutlaka mutlaka öncesinde ısınma hareketleri yap bi 5 dakika ;D hadi bol bol zıplamalar :KK34:

Ben bugün sadece 20 dakika yaptım ve dün de zor tuttum kendimi ama zıplamadım :KK1: sanırım regl iyice yaklaştı bacaklarımda başladı ağrılar bakalım yine de yarın olmazsam yarın da biraz zıplayacağım inşallah :KK34:
teşekkür ederim canım ben 1 satlik yürüyüşün ardından yeteri kadar ısınmış olabileceğimi düşündüm ama sanırım bu,trambolin için yeterli değil.onun değişik ısınma hareketleri var öyle mi canım?dizlerimi hiçbir şekilde tek tek bükemedim..3-4 saatlik temizlik ve 1 saatlik yürüyüşün ardından çok zorladım sanrım..
bir de hedefin kaç kg?
selam kızlar bugün sabah 45 dk tempolu yürüyüşümü yaptım akşam da trambolinimde zıplarım diyordum ama bugün okul çok yordu beni.okul nöbeti üstüne toplantım vardı.akşam eve geldiğimde beynim zzonkluyordu resmen.ağrı kesici aldım.zıplayamadım maalesef
sana da selam canım sanırım meslektaşız...
ben bebeğimden dolayı raporluyum ama eylül gibi düşünüyorum çalışmayı kısmetse..4sabah ne güzel fırsatın oluyormuş..sanırım geç başlıyor derslerin..
ben akşam 7ile 10 arası yapabiliyrm duruma göre sitenin içindeki yürüyüş alanında..çok yürüyen oluyor o saatlerde..
senin hedefin kaç kg?

malesef cnm, ben de takık durumdayım buna ama her şey made in PRC ne yazık ki :26:

saatlik, satlik olmuş,hızlı yazınca hata da kaçınılmaz..
yaa evet canım ben de buna takılmış durumdayım
avrupa, amerika kaynaklı markalar bile işgücü ucuz diye sanırım
çinde üretim yapıyor..
kalitesi tartışılır
bazı şeyler gerçekten kaliteli oluyor
sanırım kendi ülkelrinden malzeme getiriyorlar.
mesela voit amerikanınmış araştrıdığma göre
o da %100 öinde üretim yapıyordur..
mesela bebeğime aldığım bazı avrupa menşiili ürünlere bakıyoruum made in prc...

bir de sporcu sütyen almam gerek sanırım çünkü şuankiler hiç rahat değil ve göğsümün altında çizgi şeklinde kızarıklık yaptılar.
dün de aynı şey oldu kızarıklığım ikiye çıktı netten alsam, ya olmazsa iyisimi gidip yerinde almak..
pentininkileri pek beğenmedim(sporcuları iyi değildi)
kompedana bakıcam bakalım orda çeşit bol...

[

sana da selam canım sanırım meslektaşız...
ben bebeğimden dolayı raporluyum ama eylül gibi düşünüyorum çalışmayı kısmetse..4sabah ne güzel fırsatın oluyormuş..sanırım geç başlıyor derslerin..
ben akşam 7ile 10 arası yapabiliyrm duruma göre sitenin içindeki yürüyüş alanında..çok yürüyen oluyor o saatlerde..
senin hedefin kaç kg?[/QUOTE]

dersim 8.15 de başlıyor.sabah 6-7 arası yürüyüş için ayırdım.öğretmen arkadaşlarla yürüyoruz.burası küçük bir ilçe zaten.toplasan 4km:))benim kilom 67,6 şuan hedefim ise 63 (ilk hedef) ama 60 falan olsam süper olur.boyum 167cm.görünüş olarak kilolu durmuyorum kemiklerimin maşallahı var.ama ben eski kilomu özlüyorum(63)kıyafetler falan daha güzel duruyor .bu arada bebeğini güle güle büyüt canım iyi günler diliyorum

teşekkür ederim canım ben 1 satlik yürüyüşün ardından yeteri kadar ısınmış olabileceğimi düşündüm ama sanırım bu,trambolin için yeterli değil.onun değişik ısınma hareketleri var öyle mi canım?dizlerimi hiçbir şekilde tek tek bükemedim..3-4 saatlik temizlik ve 1 saatlik yürüyüşün ardından çok zorladım sanrım..
bir de hedefin kaç kg?

canım netten bacak esnetme hareketleri diye bak istersen, gerekirse dizlere ilk hafta çok yüklenme, eklemler güçlensin biraz.. Yürüyüş sonuçta tekrarlı bir hareket esnetmekten çok eklemlere de yük yapabilir. Bu yüzden trambolin için bacak esnetme hareketleri hem ısınmak hem soğumak için ideal.. hem öncesinde hem sonrasında bence 5er dakika bacaklarını esnet.. Vücudunu dinle, o dizdeki sıkıntıyı görmezden gelme canım..
Ben sigarayı geçen yıl bıraktığımda 53 kilo civarıydım o zaman, boyum 1.68-69 civarı.. şimdi 60 kiloyum. Aslında önceliğim tabi ki sıkılaşmak ama kilo kaybı da olmalı... Biraz insülin direncim de yüksek çıktı.. güya sağlığım için bıraktım sigarayı, sigara içerken hiç böyle dertlerim yoktu :KK52: şaka bi yana iyi ki kurtuldum ama işte iş çıktı başıma :KK9: Neyse çok aklım yatmazdı önceleri ama sanırım karatayın önerilerini biraz dikkate almam gerekiyor.. ama etle aram hiç yok, sevmiyorum, başka türlü nedenlerle de pek yemek istemiyorum ama onlar uzun konular.. neyse sanırım balık ve bakliyat ağırlıklı beslenirsem vücudu dengeye kavuştururum çünkü sigarayı bırakınca deli gibi işlenmiş karbonhidrat yemeye başladım.. önceden de yerdim, hatta ne yesem kilo almazdım ama böyle tıka basa yemek nedir bilmezdim, çok nadir olurdu. o günlerime geri dönmek hedefim tabi ama yaza 56 kilo girsem de yeter.. sıkılaşınca zaten o 53 kilo gibi durur.. ama işte bu spora kadar kilomu kafaya taktıkça kilo aldım, dikkat edeyim dedikçe gram veremedim. yoksa benim kadar kilosu olanlar takmasın benim kadar kafasına, ters tepebiliyor.. ama işte bende kilo takıntısı var biraz. bir de kilo almaya devam ediyordum tramboline kadar, durdurdum en azından, yani daha çok kilo alma korkusu bendeki... bir de artık bu işin sabır işi olduğunu öğrendim...
Senin bebeğin küçük sanırım daha.. öncelikle ikisini de allah bağışlasın.. ti sen daha iyi bilirsin ama hiç dert etme, benim hamilelikte 20 kilo alan arkadaşlarım bile süzüldüler biraz dikkat edince... hormonlar dengelenecek zaten rahatlıkla vereceksin hiç merak etme, hele bu azimle.. sadece biraz sabretmemiz gerek sanırım :KK34:

zeytinciğim,
karatay tam benlik bi beslenme şekli ve yaşam biçimi
söyledikleri de çok mantıklı kitabı okuyunca anlıyor insan, canan karatay herşeyin sebebini açıklamış
tavrı, tarzı biraz sert olabilir..

sen de et yiyemiyorsan köy tavuğu,mercimek yada balık yersin..
doğru karbonhidratları seçip daha uzun süre tok kalırsın..
yiyecekleri doğru pişirir,işlenmiş şeeylerden kaçınırsan yani sağlıkölı beslenirsen olacak bu iş innşallah

yine bir saatlik yürüyüşün ardından trambolin yapayım dedim
bu sefer ayakkabı ile yaptım ama yine ayaklarım ağrıdı.12 dk dan fazla yaapmadım
sanırım video ile yapmalıyım, bu işi bilen birinin rehberliğinde...:44:

selam kızlar bugünlük 20 dk trambolinimle zıpladım:)oh stres attım.duruberilcim ilk günler için 12 dk normal.bende 10dk ile başladım.şimdi rahat 20 yapıyorum.1 hafta sonra 25 dk yapcam inşallah.herkese iyi akşamlar.sabah kalkabilirsem 6 da yürüyüşe gitcem bende kızlarla.:KK16:

zeytinciğim,
karatay tam benlik bi beslenme şekli ve yaşam biçimi
söyledikleri de çok mantıklı kitabı okuyunca anlıyor insan, canan karatay herşeyin sebebini açıklamış
tavrı, tarzı biraz sert olabilir..

sen de et yiyemiyorsan köy tavuğu,mercimek yada balık yersin..
doğru karbonhidratları seçip daha uzun süre tok kalırsın..
yiyecekleri doğru pişirir,işlenmiş şeeylerden kaçınırsan yani sağlıkölı beslenirsen olacak bu iş innşallah

yine bir saatlik yürüyüşün ardından trambolin yapayım dedim
bu sefer ayakkabı ile yaptım ama yine ayaklarım ağrıdı.12 dk dan fazla yaapmadım
sanırım video ile yapmalıyım, bu işi bilen birinin rehberliğinde...:44:

En azından Glisemik İndeksi düşük beslenmem gerekiyor kesinlikle onu anladım, belki o zaman her şey kendi bünyeme göre normale dönene kadar.. Bakalım bugün dikkatliydim.. İşte aksi gibi ne yumurta ne tavuk seviyorum :26: artık sabah peynirli maydanozlu baharatlı omlet idare edebildim bu sabah ama her gün yiyemem imkanı yok.. neyse ki sabahları iştahım pek yoktur, geç acıkırım, çok yiyemem ve peynire zeytine domatese falan düşkünüm, onlar da serbest :KK9: akşamları da yemek yanında bol salata, mercimek, fasulye, brokoli börülce her gün birşeyler denerim :) severim de aslında.. pilavdan ve patatesten uzak durayım da bir süre.. makarnayı da zaten kepekli yerim, onu da azaltırım hatta bir süre hiç yemem.. bir de deli gibi meyve yerim ben sanırım asıl şeker kaynağı o :KK9: onları da seçecekmişiz :44: gündüz yoğurtla ya da tarçınla yiyeceğim, akşam yemeyeceğim artık.. en azından şu şeker kalıcı bir soruna dönüşmesin..
Sen de kesinlikle videolardan rehberlik al canım ama onlar da biraz yükleniyor, ilk zamanlar sadece yapabildiklerimi yap, çok zorlamadan yavaş yavaş... ama inan 12 dakika çok iyi, bak elifce82 de ne güzel arttırmış :KK9: sen de zamanla artırırsın ama, aman ha o arada sakatlama kendini, yavaş yavaş emin emin... kimileri daha üzerinde denge kurmak için günlerini harcıyor... bana bakma benim bacaklar sağlam, öncesinde de 1 hafta ip atlayarak hazırladım kendimi zaten.. bugün ben de 35 dakika zıpladım regl olmadım daha :KK34: ama kasları çok yormamak için artık abartmayacağım :KK34:

selam kızlar bugünlük 20 dk trambolinimle zıpladım:)oh stres attım.duruberilcim ilk günler için 12 dk normal.bende 10dk ile başladım.şimdi rahat 20 yapıyorum.1 hafta sonra 25 dk yapcam inşallah.herkese iyi akşamlar.sabah kalkabilirsem 6 da yürüyüşe gitcem bende kızlarla.:KK16:

Tebrik ederim canım :KK9:
sabah 6da yürüyüş de süpermiş, şimdiden tebrik ederim, hadi inşallah :KK34:

En azından Glisemik İndeksi düşük beslenmem gerekiyor kesinlikle onu anladım, belki o zaman her şey kendi bünyeme göre normale dönene kadar.. Bakalım bugün dikkatliydim.. İşte aksi gibi ne yumurta ne tavuk seviyorum :26: artık sabah peynirli maydanozlu baharatlı omlet idare edebildim bu sabah ama her gün yiyemem imkanı yok.. neyse ki sabahları iştahım pek yoktur, geç acıkırım, çok yiyemem ve peynire zeytine domatese falan düşkünüm, onlar da serbest :KK9: akşamları da yemek yanında bol salata, mercimek, fasulye, brokoli börülce her gün birşeyler denerim :) severim de aslında.. pilavdan ve patatesten uzak durayım da bir süre.. makarnayı da zaten kepekli yerim, onu da azaltırım hatta bir süre hiç yemem.. bir de deli gibi meyve yerim ben sanırım asıl şeker kaynağı o :KK9: onları da seçecekmişiz :44: gündüz yoğurtla ya da tarçınla yiyeceğim, akşam yemeyeceğim artık.. en azından şu şeker kalıcı bir soruna dönüşmesin..
Sen de kesinlikle videolardan rehberlik al canım ama onlar da biraz yükleniyor, ilk zamanlar sadece yapabildiklerimi yap, çok zorlamadan yavaş yavaş... ama inan 12 dakika çok iyi, bak elifce82 de ne güzel arttırmış :KK9: sen de zamanla artırırsın ama, aman ha o arada sakatlama kendini, yavaş yavaş emin emin... kimileri daha üzerinde denge kurmak için günlerini harcıyor... bana bakma benim bacaklar sağlam, öncesinde de 1 hafta ip atlayarak hazırladım kendimi zaten.. bugün ben de 35 dakika zıpladım regl olmadım daha :KK34: ama kasları çok yormamak için artık abartmayacağım :KK34:
canım sen zaten okumuşsun kitabı çok güzelı..anlaşılıyor bu..diyet de çok önemli sadece sporla da olmuyor sadece diyetle de olmuyor..ikisini muhakkak birlikte yürütmeliyiz.pilav derken pirinçten uzak duruyoruz. bulgur serbest sarmalarda, dolmalarda, pilavlarda falan.bi de kitabı okuduysan ahtırlarsın yapabiliyosan 2 öğün yap diyor hoca( onda da çok güzel doyuyorsun.).yapamıyorsan da 3 öğün yap öğünler arasında en az 4-5 saat olsun ki zayıflama hormonu leptin çalışsın.bir de akşam 8 den sonraya bırakmamalıymışz yemekleri..ben bi kez okudum kitabı tekrar okumayı düşünüyorum benim için başucu kitabı çünkü karatay diyeti ile yaşam boyu sağlık..
çok güzel canım..ben acaba yürüyüş sonrası yaptığım için mi bu kadar zorlandım dedim kendi kendime ama video ile yapmaya çalışayım bir de..
ben de kulağımda müzikle yürüyorum..yoksa çekemem 1 saat yürüyüşü valla..

bu arada adımölçer aldım.bakalım bir günde kaç adım atıyorum.
ancak sabahları çok halsiz ve bitkin uyanıyorum ben yaa.
şuanda da çok halsizim

canım sen zaten okumuşsun kitabı çok güzelı..anlaşılıyor bu..diyet de çok önemli sadece sporla da olmuyor sadece diyetle de olmuyor..ikisini muhakkak birlikte yürütmeliyiz.pilav derken pirinçten uzak duruyoruz. bulgur serbest sarmalarda, dolmalarda, pilavlarda falan.bi de kitabı okuduysan ahtırlarsın yapabiliyosan 2 öğün yap diyor hoca( onda da çok güzel doyuyorsun.).yapamıyorsan da 3 öğün yap öğünler arasında en az 4-5 saat olsun ki zayıflama hormonu leptin çalışsın.bir de akşam 8 den sonraya bırakmamalıymışz yemekleri..ben bi kez okudum kitabı tekrar okumayı düşünüyorum benim için başucu kitabı çünkü karatay diyeti ile yaşam boyu sağlık..

çok güzel canım..ben acaba yürüyüş sonrası yaptığım için mi bu kadar zorlandım dedim kendi kendime ama video ile yapmaya çalışayım bir de..
ben de kulağımda müzikle yürüyorum..yoksa çekemem 1 saat yürüyüşü valla..

bizde arkadaşlarla sohbet ede ede yürüyoruz.sabah rüzgar çıktı ama 30 dk yürüyebildik.

X