Trambolin ile zayıflama

ben york 102 cm kullanıyorum 127 baya büyük bir seçim:) 5 gündür her gün müzik eşliğinde power jump yapıyorum yaylardan dolayı hafif gıcırdıyor ama çok rahatsız edici değil 30-35dakika yapıyorum şimdilik ii gidiyor karbonatlı suyada devam....ilk 2 gün ham olduğum için azcık vücut yorgunluğu vardı ama artık spordan sonra ağrı felan olmuyor gayet rahatım..

bugün geldi trambolinim.york 115 cm.tam ideal ölçüde almışım.127 bayağı büyük gelecekti salona :) kurdum hemen.onu teslim alıcam diye işe geç gittim.ağbim bununla tavana yapışırsın dedi.yok yapışmam dedim.önce kendi denedi.çok uçarsan yapışabiliyormuşsun hızını alamayıp gördüm :))))alan çok genişse 127 de alınabilir tabi ama 115 bile fazlasıyla geniş :) biraz zıpladım.cidden çok rahat.yanlız zıplarken ortadaki siyah yerin üstünde beyaz beyaz noktalar oluyor.sanırım york yazısının boyaları gidiyor.gıcırtı yapmadı bende.

hayırlı olsun cnm :)) ebat büyüdükçe esnemeside artıyor sanırım benimki öyle çok tavana değdirmiyor:))evet cnm o beyaz yazıların noktaları ilk gün çok döküldü ama benim artık dökülmüyor süpürünce geçer :)her gün 35 dakka yapıyorum yaptıktan sonrada güzel duş alıyorum kendimi yorgunda hisstmiyorum

süpersin canım ya.35 dk iyiymiş.ağbim de bana ilk hafta 5-10 dk yap sonra çoğaltırsın dedi.vücudun çok ham,ağrın çok olur dedi.ben de öyle yapıcam :) ağbi sözü dinlerim.:)))

süpersin canım ya.35 dk iyiymiş.ağbim de bana ilk hafta 5-10 dk yap sonra çoğaltırsın dedi.vücudun çok ham,ağrın çok olur dedi.ben de öyle yapıcam :) ağbi sözü dinlerim.:)))

ben ilk gün 20 dakikayla başladım sonra 5er 5er arttırdım 2 gündür 35 dakkada sabitledim ama istesem biraz daha yapabilirim 35dakika yeter diye düşünüyorum... evet ilk iki gün biraz ağrılarım oldu ama bu gün 6. günümdü ve ağrı felan kalmadı çok şükür ben diyete devam ediyorum hem spor hem diyet baya kilo veririm inş.. senin kilo fazlan varmı çok cnm

programın iyiymiş.benim boyum 1.69 kilom 58 canım.Kilo fazlam yok ama 25 kilo verdiğim için sporsuz, sıkılaşma yapmam lazım

canım ben çok zararlı bir şekilde verdim.2000 yılında verdim kilomu. hiçbir şey yemedim.sadece çorba salatalık yedim.80 kilodan 2,5 ayda 55 kiloya düştüm.fakat sonrasında tansiyon düşüklüğüm başladı.bayılmalarım başladı.sonra da akşam yemeği yemeyerek şuana kadar kilomu muhafaza ettim.ama sıkılaşmam lazım işte.çok yumuşamalar oldu vücudumda

bir de birara bir ilaç kullandım.ilaç ismi kullanma yasak olduğu için yazmıyorum.bir ara onunla 58 kilodan 49 kiloya düştüm.2 ayda.Fakat sırf zararı var mı diye kendim kullandım onu.anneme kullandırtacaktım.zararı yokmuş.fakat 49 kilo benim için çok azdı.aldım tekrar.

evet çok sıkı bir diyet yapmışın ama şu güzel seneler geçmesine rağmen muhafaza edebilben ben senelerdir çok defa kilo alıp verdim sürekli bu şekilde olunca benim vücutta deforme oldu verdikten sonra sabit yerimde duramadım ama oda benim yüzümden abartı yediğim ve çok atıştırma huyum olduğu için hep geri aldım bide yapmayıda pek severim:)) yapınca çokta yerim:)) şu aralar yine kilom uçtu yukarlara 7 aylık evliyim 88 kiloyla evlendim hamilelik oldu düşük yaptım ve ipin ucu kaçtı 99.1di geçen salı kilom şimdi diyet demiyorum artık sağlıklı beslenmeye çalışıyorum 6 günde 97 ye indim belli bir kiloya düşüncede bebiş istiyorum nasipse tabi kilo verirkende spor yaparsam sarkmalarım olmaz diye düşünüyorum..

En iyisini yapıyorsun canım. Kilo verdikten sonra toparlamak daha zor. Kilo çocukta engel değil ama çok zor olmasında etkili. İnşallah herşey istediğin gibi olur

En iyisini yapıyorsun canım. Kilo verdikten sonra toparlamak daha zor. Kilo çocukta engel değil ama çok zor olmasında etkili. İnşallah herşey istediğin gibi olur

evet kiloyla çocuk sahibi olurum ama bu kiloya bide hamilelik kilosu eklenince taşımak zor olur benim kemik yapım zaten ince dizlerim şimdi bile ağrıyor hamile olsam yerimden kalkamam sanırım:))) o yüzden ne kadar verirsem benim için o kadar kardır bu arada bir haftada 2.5kl gitti

yavaş vermek daha iyi.doğru hamilelik de eklenince daha da zor olur.kilo verip de hamile kalmak daha iyi.ben dün biraz zıpladım üstünde güzel rahatlatıyor ama :))

bende bu günde 35 dakika yine zıpladım artık vücut alıştı sıkıntım olmuyor başladığımda ölçüleri almıştım bir iki hafta sonra tekrar bir ölçü kontrolü yapıcam inş..bide beslenirken herşeyden yiyorum ama abartmadan bu gün ödül olarakta kendime sütlaç yaptım:))

alıştıktan sonra sorun yok tabi :) sütlaç mı? ne güzel ödülmüş o :)

evet sütlaç yaptım ama sadece 200gr bir kase yedim .. günlük almam gereken kaloriyede dikkat ediyorum bu gün diyet kaloriminde üzerine çıkmadım her şeyi yiyerekte kilo verilir ölçüyü bilmek lazım ben diyet yapmıyorum diyet diyerek kendimi şartlandırmıyorum ben sağlıklı besleniyorum...

azminden dolayı tebrik ediyorum.gayet istikrarlı gidiyorsun.Ben de dün akşam youtube'dan açtım power jump videosu bir güzel zıpladım.Çooook zevkliii :))

azminden dolayı tebrik ediyorum.gayet istikrarlı gidiyorsun.Ben de dün akşam youtube'dan açtım power jump videosu bir güzel zıpladım.Çooook zevkliii :))

bende her gün 35 dakikayı mutlaka dolduruyorum... normalde 1 hafta sonra kilo vermemde duraklama olurdu ama mşl. nazar değmesin her gün 300 yada 400gr gidiyor hemde abartmadan her besindende yiyorum bu hoplama işi baya işe yarıyor:)) ben geçen sene müzik açar bu şekilde hoplar spor yapardım hemde 1 saat ama bu kadar kilo gitmezdi demekki tranbolin daha etkili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…