ben karar verdim bile york 127 cm alıcam büyük seçmemin nedeni daya rahat ve daha iyi zıplatıyomuş oyun amacıyla bile kullanılır :) gıcırtı olayını araştırdım ikisinde de oluyomuş sanırım yaylardan dolayı o da sorun değil zaten müzikle yapıcam çook heycanlıyım bakalım nolcak aynı zamanda hap ve karbonatlı su içiyorum hadi bakalım hayırlısı..
bugün geldi trambolinim.york 115 cm.tam ideal ölçüde almışım.127 bayağı büyük gelecekti salona :) kurdum hemen.onu teslim alıcam diye işe geç gittim.ağbim bununla tavana yapışırsın dedi.yok yapışmam dedim.önce kendi denedi.çok uçarsan yapışabiliyormuşsun hızını alamayıp gördüm :))))alan çok genişse 127 de alınabilir tabi ama 115 bile fazlasıyla geniş :) biraz zıpladım.cidden çok rahat.yanlız zıplarken ortadaki siyah yerin üstünde beyaz beyaz noktalar oluyor.sanırım york yazısının boyaları gidiyor.gıcırtı yapmadı bende.
süpersin canım ya.35 dk iyiymiş.ağbim de bana ilk hafta 5-10 dk yap sonra çoğaltırsın dedi.vücudun çok ham,ağrın çok olur dedi.ben de öyle yapıcam :) ağbi sözü dinlerim.:)))
programın iyiymiş.benim boyum 1.69 kilom 58 canım.Kilo fazlam yok ama 25 kilo verdiğim için sporsuz, sıkılaşma yapmam lazım
En iyisini yapıyorsun canım. Kilo verdikten sonra toparlamak daha zor. Kilo çocukta engel değil ama çok zor olmasında etkili. İnşallah herşey istediğin gibi olur
alıştıktan sonra sorun yok tabi :) sütlaç mı? ne güzel ödülmüş o :)
azminden dolayı tebrik ediyorum.gayet istikrarlı gidiyorsun.Ben de dün akşam youtube'dan açtım power jump videosu bir güzel zıpladım.Çooook zevkliii :))