- 27 Aralık 2011
- 198
- 0
kimsede çıkıp şu kadar aydır kullanıyorum su kadar kilo verdim dememiş biz türk kadınlaarının en belirgin özelliği heralde istikrar yok..
trambolini alınca memenun kalan falan varmı diye neti ararştırıken bu sayfaya geldim nş bende memnun kalırım ne zamandır istediğim birşeydi bu trambolin...seneler önce bir film izlemiştim happy go lucky diye kız işten çıkınca stres atmak için tramboline çıkıyordu bir spor salonunda hep özeniyordum bende öncelik kilo verme değil spor ve stres atma olacak tabi kilo verirsemde ne mutlu bana..deneyimleri yazacağım
herkese kolay gelsin :13:
merhaba arkadaşlar, yeni üyeyim:)
konuyla ilgili yorumlarınızı okuduktan sonra bende trampolin aldım, ama ne şanssızlıktır ki kurarken digital göstergeyi kırdım:)
oturarak çalıştıgımdan çok hareketsiz kalıyorum,kilom 49 ama sıkılaşmak istiyorum.iki gündür 10'ar dklık 2 set halinde yapıyorum.
kesinlikle müzik eşliğinde olmalı,dans eder gibi çok keyifli oluyor.inşallah süreyi uzatıcam,gelişmeleri yazarım.
umutluyum:)
Ölçüleri yazıyorum ve başlıyorum :)
Göğüs:90
Bel:77
Kalça:99
Bacak:52
Kol:29
Boy:1.61
Kilo:58.6
Kolumla bacağım da incelir inşallah:) bakalım bir ay sonra tekrar ölçeceğim. Tatlıya çok düşkünüm kendimi kontrol edebilmeyi başarırsam bu rakamları azaltacağım inşallah :)
Ben BAŞ-LAAAAA-DIM .....
Sevgili nilüfer Trambolinle zayıflamayı ilk kez senden duyuyorum,Ama çok mantıklı ve eğlenceli geldi düşüncesi bile sen denedikten sonra tavsiye edersen bende denemek isterim boşu boşuna para vermek istemem sen kullan bende senin tavsiyenle alırım.Ama nerden alıcaz ev tipi Trambolini? acaba Tatlım.....
teşekkürler dün dayanamayıp aldım. Ravel 36" Egzersiz Lastikli & Sayaçlı Renkli Trampolin RV345 75 tl ye aldım hepsiburada dan ama hala tedarik sürecinde yazıyor. 92 cm katlanabiliyor.Ellerinle tutma yeri filan var ailecek merak ediyoruz.Kullanmaya başlayıp altına yorumlarımı yazarım..