- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Bu arada benimki Delta marka. 100kiloya kadar taşıyor. Çok memnunum. Hepsiburada dan almıştım. KDV dahil 108 tl ye almışım şimdi baktım. Ama hepsiburada da kalmamış. Biraz büyük geldi bana açıkçası bi boy küçüğünü alabilrisiniz.
Tam adı buymuş
Delta 45 '' (114cm) Trampolin DS-455 Mavi
woww cok guzel tebrikler nuraa..
bende daha farkliliklar olmadan yazmak istemiyordum bikacgundur 7 dakikalik falan yapiyorum normal hoplamak ile power jump cok farkli haberiniz olsun power jump harekletleri daha cok yoruyor ve terletiyor
herkese kolay gelsin keske goebgim gitse benimde
Galiba Çelik yaylı daha çok ses yapıyo benimki lastikli arkadaşım Çelik yaylının daha çok ses çıkardığını söyledi benimkine göre öyle katlama olmuyo öbür türlü her gün sök geri yap zor olur
Seninkinin markası ne cnm?
Hımmm,bir alışveriş sitesi yorumunda lastikli trambolinin 4 ay gibi bür sürede deforme olduğunu o yüzden tekrar yaylı aldığını yazan birini görmüştüm.O yüzden arada kaldım.
Voit 160 tlye aldim 92 cm
Kafan karışmış bilmiyorum ama yaylı olanıda yağladılar ses aynı ve rahatsız edici kuzenim öyle canım istediğinde yapamıyorum alt üst komşu rahatsız olur diye yapamıyorum diyo sende bilindik iyi bi marka al
92 cm, her türlü hareket için yeterli oluyor mu peki?
Bu arada, kuzeninin trombolini ne marka?
ben okuduğum yorumlardan delatnın iyi olduğunu düşündüm ve delat marka çelik yaylı aldım heps buradadna geçen hafta 70 tl ye 102 cm olanı aldım evet çok az bi ses var yatak gıcırtısı gibi bence dah büüyk alma gereksi zidela olanı 102 cm rahat yapabiliyıorum hareketleri kilomda 91 kg
alda al derim ben pişman olmazsın kesinlikle
ya bende almayı düşünüyorum şuanda ip atlıyorum ama evde ip atlamak biraz zor alt komşunun yakındır kapıya gelmesibu da ip atlamakla aynı etkiyi yapar mı yapar gibi geliyor ama karar veremedim bi danışayım dedim