Trafikte tacize uğradım... (Resimli)

Allah islah etsin böyle comar cinsi insanlari! Hayvan bile daha insan kalir bunlarin yaninda.
Oncelikle gecmis olsun.Lutfen pesini birakmayin bu isin.Elbet kimdir nedir cikar bir sekilde ortaya.
Bu trafik öküzleri yüzünden kaza yaptim gecen aylarda.Ama plakasini adini,sanini gbt'sini cikarip sikayetci olunca bay ayi bir anda sipsirin sevimli bir maymuncuga dönüsüverdi.. :))
(Hayvanlara ettigim hakaretler icin üzgünüm)

O magandalara söyliceklerim için uzun bir "biiiiiiiiiiip" sesini ihtiyacım var.Yaratıklar !!

Geçmiş olsun.Ama bence bir daha arabada çocuk varken bu tiplerle dalaşa girmeyin derim.Kork Allah'tan korkmayandan demişler.

Bana nedendense inandırıcı gelmedi bilmiyorum fakat yiğenin in kolu çok eskiden kalma gbi duruyor en azından soyulsa bile biraz kız arık kanlı olmaz mı sırılsa 3 4 gün öyle oluyor

Bu arada siz yiğeninizle doktora gidemezsiniz sebebi de şu ki yetişkin ebeveyn olarak anne babasının olması zorunlu ben 13 yaşında ki kardeşimi götürdüğümde velisi nerde diye geri gönderildiğimi biliyorum

Birde şu var ki 5 yaşında aki çocuk arabadan korkudan inmez

Ayni durumu yaşadım, araçlarını arabamın önüne kırdılar kirmizi isikta, arabadan inip bana dogru geldiklerini gorunce kapılarımı kitledim, tekme ve yumruk attılar arabama, bende gittim şikayetçi oldum...

Savci uzlaştırma istedi, benim karar verdiğim bir ceza uygulandı....

gazete ve tvlerde haberi çıktı..

Ya bir şey soracağım yeğeniniz de hormon sorunu mu var.
5 yaşında bi bacakta bu kadar kıl bana biraz tuhaf geldi.

Öncelikle o kolu değil bacağı. Ikincisi olarak zaten dizi yaraliymis. Düşünce de kabuğu kavradı.

O hangi hastahane bilmiyorum ama burada öyle bir sey yok. TC cüzdanı olduğu sürece bakıyorlar. Burada size yaşadığım rezilliği anlatıyorum, hikaye dinletmiyorum!!

Saat 16.00 gibi yeğenimi alıp darp raporu aldım. Daha sonra en yakın karakola gidip şikâyetçi oldum. Olayın saatini, yerini aracın marka modelini, aldılar. Daha sonra bir kaç şey için bekletip inceleyeceğiz dediler. Sanırım kameraları inceleyecekler. Bulunurlarsa ki bu kadar bilgi ile polis bulunur dedi hem maddi hem de manevi dava açacağım. Peşlerini bırakmayacağım kesinlikle.

Plaka bilinseydi daha kolay olurdu dedi polis. Maalesef o anda alamadım plakayı.

Tiplerini de hatırlıyorum. Bunu istemediler ama isterlerse gidip bunu da teyit ettirebilirim.

Gittim arkadaşım 20 yaşında ilk defa taciz yaşamış bir bayan değilim. Gereken her seyi yaptım. Neden ustume gidiyorsunuz anlamadım. Hatalı olan benim, sıkıştıran benim, inip cami farlara vuran benim, bir kadini bir cocugu iten benim değil mi?

Kadına ve çocuğa zorbalık yaparak erkeklikleriyle ilgili komplekslerini bastırmaya çalışan aciz ama asla acınmaması gereken mahlukatlar!!!!!!!!!!!!!

Aslinda geri vites yapip biraz gittikten sonra son sürat üstlerine gitmek vardi.
Bakalim erkeklikleri kaliyor mu.
Nasil sinirlendim hareketlerine terbiyesiz cahillerin
Ya geri kaçamadım. Arkama araba geldi. Önümde bu serefsizler. Aslında yan şeride girip basıp gidecektim kırmızı ışıkta bile ama şerefsizin biri arabanın önüne geçti bir de oradan arabalar geçiyordu o anda biraz panik yaptım...

Ilk önce camları kapatıp kapıları kitledim inmeyecektim ama Sonra inip düzgünce konuşayım tamam hata bende diyip uzatmayayim dedim ama konusturmadi pislik herif itti beni...

Adam telefonumu fırlattı diyorum sen kameraya çekerdim diyorsun. Çocuk düşmüş yere ağlıyor ben o arada zaten panik yaşıyorum lütfen yerime koyun kendinizi nasil gidip plakaya bakayim o anda.

Birde arkadaki arabalar selektör yapıp basıyor kornaya iyice stres yaptırıyorlar...

10 saniye geç yer verdim diye bunları mi hak ettim yani?

Pisliğe tokat atasım geldi o anda ama çocuğa bir şey yaparlar diye korktum... Ya arkada duran 15 tane arabadan biri de mi inip bakmaz? İnsanlık ölmüş cidden bu şehirde..!
Çok çok geçmiş olsun. Şehir magandaları. Umarım bulunurlar... İnsanlar artık yardım etmeye korkuyor. Kimsenin can güvenliği yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…