- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.270
-
- Konu Sahibi Finrod Felagund
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah doktor randevum vardı. Aynı hastaneye yeğenim de gidecekti. Bende onu alıp gittim hastaneye. Kontrollerimizi olduk güzelce, eve gidiyoruz. Arkadan bir araç yol istedi. Yol müsait olduğunda verdim. Yanımdan geçerken sebepsizce kornaya basarak beni tahrik etti. Ben de aynı şekilde kornaya basarak tepki verdim. Daha sonra bir süre beni şeritte sıkıştırdı. Sola geçtim, sola kırdı. Sağa geçtim, sağa kırdı. Bir süre gittikten sonra kırmızı ışık denk geldi. Önümde durdular.
Arabadan 2 kişi inip bize doğru yürümeye başlayınca camları kapattım hemen. Biri arabanın farlarına vurmaya başladı diğeride benim camıma vurdu. Arabadan inip napıyorsunuz siz ya polisi arıyorum dedim. Telefonumu alıp arabaya doğru fırlattı. Beni itip sözlü taciz etti. O arada yeğenim arabadan indi (daha 5 yaşında) öndeki pislik herif küçük çocuğu bile itti. Çocuk yere düştü... Daha sonra küfür edip hızlıca arabalarına binip gittiler.
İstanbul'un göbeğinde bildiğiniz tacize uğradık. Bir Allah'ın kulu da dönüp ne oluyor demedi. Artık bu lanet şehirde trafiğe bile çıkmaktan korkar olduk. Kendimi geçtim küçücük çocuğu itmek nedir ya. Bu mu adamlığınız? Bu kadar mı düştünüz?
O psikolojide plakalarını da alamadım...
Yeğenimin dizinin üstü hafif soyuldu. Arabada sol tarafta hafif zedelenmeler var. Malında da değilim zaten. Canımıza bile kastedebilirlerdi. Bu kadar kolay mı gerçekten ya?
Eki Görüntüle 2189570 Eki Görüntüle 2189571
Ayni durumu yaşadım, araçlarını arabamın önüne kırdılar kirmizi isikta, arabadan inip bana dogru geldiklerini gorunce kapılarımı kitledim, tekme ve yumruk attılar arabama, bende gittim şikayetçi oldum...Merhaba arkadaşlar. Bu sabah doktor randevum vardı. Aynı hastaneye yeğenim de gidecekti. Bende onu alıp gittim hastaneye. Kontrollerimizi olduk güzelce, eve gidiyoruz. Arkadan bir araç yol istedi. Yol müsait olduğunda verdim. Yanımdan geçerken sebepsizce kornaya basarak beni tahrik etti. Ben de aynı şekilde kornaya basarak tepki verdim. Daha sonra bir süre beni şeritte sıkıştırdı. Sola geçtim, sola kırdı. Sağa geçtim, sağa kırdı. Bir süre gittikten sonra kırmızı ışık denk geldi. Önümde durdular.
Arabadan 2 kişi inip bize doğru yürümeye başlayınca camları kapattım hemen. Biri arabanın farlarına vurmaya başladı diğeride benim camıma vurdu. Arabadan inip napıyorsunuz siz ya polisi arıyorum dedim. Telefonumu alıp arabaya doğru fırlattı. Beni itip sözlü taciz etti. O arada yeğenim arabadan indi (daha 5 yaşında) öndeki pislik herif küçük çocuğu bile itti. Çocuk yere düştü... Daha sonra küfür edip hızlıca arabalarına binip gittiler.
İstanbul'un göbeğinde bildiğiniz tacize uğradık. Bir Allah'ın kulu da dönüp ne oluyor demedi. Artık bu lanet şehirde trafiğe bile çıkmaktan korkar olduk. Kendimi geçtim küçücük çocuğu itmek nedir ya. Bu mu adamlığınız? Bu kadar mı düştünüz?
O psikolojide plakalarını da alamadım...
Yeğenimin dizinin üstü hafif soyuldu. Arabada sol tarafta hafif zedelenmeler var. Malında da değilim zaten. Canımıza bile kastedebilirlerdi. Bu kadar kolay mı gerçekten ya?
Eki Görüntüle 2189570 Eki Görüntüle 2189571
Öncelikle o kolu değil bacağı. Ikincisi olarak zaten dizi yaraliymis. Düşünce de kabuğu kavradı.Bana nedendense inandırıcı gelmedi bilmiyorum fakat yiğenin in kolu çok eskiden kalma gbi duruyor en azından soyulsa bile biraz kız arık kanlı olmaz mı sırılsa 3 4 gün öyle oluyor
Bu arada siz yiğeninizle doktora gidemezsiniz sebebi de şu ki yetişkin ebeveyn olarak anne babasının olması zorunlu ben 13 yaşında ki kardeşimi götürdüğümde velisi nerde diye geri gönderildiğimi biliyorum
Birde şu var ki 5 yaşında aki çocuk arabadan korkudan inmez
Gittim arkadaşım 20 yaşında ilk defa taciz yaşamış bir bayan değilim. Gereken her seyi yaptım. Neden ustume gidiyorsunuz anlamadım. Hatalı olan benim, sıkıştıran benim, inip cami farlara vuran benim, bir kadini bir cocugu iten benim değil mi?Benim aklım almıyor, plakalı nasıl almadınız ? Oradan basıp polise neden gitmediniz , darp raporu almadınız ?
Buraya fotoğraflı konu açmak yerine sonuç çıksa da cikmasada polise , darp raporu almaya gidecekdiniz ..
Bu yüzden magandalarin önü açılıyor işte. Arabadan inmekte , özellikle çocuk varken cahil cesareti.
Ya geri kaçamadım. Arkama araba geldi. Önümde bu serefsizler. Aslında yan şeride girip basıp gidecektim kırmızı ışıkta bile ama şerefsizin biri arabanın önüne geçti bir de oradan arabalar geçiyordu o anda biraz panik yaptım...Aslinda geri vites yapip biraz gittikten sonra son sürat üstlerine gitmek vardi.
Bakalim erkeklikleri kaliyor mu.
Nasil sinirlendim hareketlerine terbiyesiz cahillerin
Bir hastaligi veya hormon sorunu yok. Bilmiyorum nedense hafif hafif tüyleri var :) ilâhi konu buraya nasıl geldi.Ya bir şey soracağım yeğeniniz de hormon sorunu mu var.
5 yaşında bi bacakta bu kadar kıl bana biraz tuhaf geldi.
Adam telefonumu fırlattı diyorum sen kameraya çekerdim diyorsun. Çocuk düşmüş yere ağlıyor ben o arada zaten panik yaşıyorum lütfen yerime koyun kendinizi nasil gidip plakaya bakayim o anda.Arabadan neden indiniz,üstelik yanınızda küçük çocuk var. Nasıl bir cesaret bu. Daha büyük zarardan Allah korumuş.
Plakayi aldınız mi ? Mobesa falan vardır illaki şikayet ettiniz mi ?
,
Ben olsam kamerayı açar çekerdim.
Çok çok geçmiş olsun. Şehir magandaları. Umarım bulunurlar... İnsanlar artık yardım etmeye korkuyor. Kimsenin can güvenliği yok ki.Pisliğe tokat atasım geldi o anda ama çocuğa bir şey yaparlar diye korktum... Ya arkada duran 15 tane arabadan biri de mi inip bakmaz? İnsanlık ölmüş cidden bu şehirde..!