Trafikte tacize uğradım... (Resimli)

çok geçmiş olsun öyle bir durumda hemen 155 i arayın.defalarca kez trafikte tacizi yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim bu tip adi karakterli insanlar ancak emniyetten korkar
sivastan adanaya gelince ilk tacizde ben de korkmuştum artık alıştım bu şehrin bu durumuna

Lütfen şikayet edin. Hatta beklemeyin gidip darp raporu alın öncesinde hem size hem yeğeninize. Mobesa kameraları vardır. Aracın rengini hatırlıyorsanız, yeri saati söylerseniz çok ücra bir yer değilse bulunur sanıyorum

Çok geçmiş olsun. Mobeselerden bulunabilir. Lütfen polise gidin. Bu arada araç içine kamera takabilirsiniz. Bizde var. Çok rahatız.

Ufak bir kaza olmuştu. Adam remen üstümüze cullandi. Bagiriyor kufur ediyor tampona vuruyor falan. Aradabada bebek var ben varım. Adam 500 lira para istiyor. Ki kendi hatalı. Kaldiki bizim kaskomuz var. Tutanak falan tutturmuyor. Böyle yapınca polis çağıracağımızı söyledik. Yanındaki salak sevgilisi kendisi zaten polis diyor. Neyse aradık polisi dedik suradayiz, bir de tehdit ediliyoruz dedik. Sonra trafik polisi aradı geri ver telefona dedi o halletti. Adam geldi tutanağı tuttu. Sonra 1-2 hafta daha para istedi biz de yallah dedik. Yani o gün eşim zaten arabada bebek olduğu için çok tedirgin oldu. Hiç adamla tartışmadi. Ama düşündüm ben tek başıma olsam ve arabada yine bebek olsa bu adam beni doğduma pişman ederdi.

Yani araçta çocuk falan olduğunu fark edince daha bir saldırgan olduklarini düşünüyorum. Hepsinde de bir yalan ben polisim diye.

Camları kirsaydi diye korkmayın. O camlar temperli kırıldığı zaman size zarar vermez. Kasko varsa zaten sigorta şirketi onların peşine düşerdi.

Diğer türlü zaten zarar gördünüz. Küçücük çocuğu bile hirpalamislar. Bu sekilde basit yaralama oliyor. Baktim simdi internettrn sikayetine bagli olarak 4ay -1 yil arasinda cezasi varmis. Siz hastaneye gidip darp raporunu alın mutlaka sonra da polise. Muhtemelen bu pisliklerin başka suçları da vardır.

Kamera kayıtlarını alıp kanıtlayabilirseniz çok güzel süründürürsünüz

Ancak kadınlara gucu yeter deyip durmayın. Resmen öğrenilmiş çaresizlik. Fiziksel olarak daha az güçlüyüz ok. Ancak savunma teknikleri yöntemleri var. Unutmayın insanlığı baskın tür yapan zekamiz yoksa bizden çok daha güçlü türler var.

Şikayetçi olun elbet kamera vs vardır

Geçmiş olsun ama yine de polise şikayette bulunsaydınız keşke. Belki etrafta bir güvenlik kamerasına yakalanmış olabilirlerdi.
Bu tür olaylara karşı arabada ya da çantada biber gazı bulundurmak lazım. Suratına sıkıcansın şerefsizlerin. Artık o duruma getirdiler insanları. Şiddetsiz olmuyo malesef..

Pisliğe tokat atasım geldi o anda ama çocuğa bir şey yaparlar diye korktum... Ya arkada duran 15 tane arabadan biri de mi inip bakmaz? İnsanlık ölmüş cidden bu şehirde..!

Niye baksın ki..
Ülke de ben şeytanım diyip durakta bekleyen 2 kişiyi boynundan bıçaklayıp öldüren manyaklar da var.
Ben olsam bu kadar şizofren kılıklı insanların arasında bakmazdım kadın halimle.
Eşim olsa onu da yollamazdım.
Ben biraz tanımadığım insanlardan korkuyorum sanırım.
Biliyorum yarın bir gün başıma gelebilir.
O zaman da kimse bana yardım etmez, ama yapacak bir şey yok.

Istanbulda oturuyorum. Hızlı ve agresif araba kullanırım. Şimdiye dek hiç-bir erkeğe de yolda pabuç bırakmadım. Seritte sikistiriyorlarsa asla yana kaymam. O da son anda carpmaktan korkup vazgecer. arkadan tamponuma sıfır yaklaşıp taciz ediyorsa aniden frene basarım. Sonra da aynadan şerefsizin yüzündeki korkuyu izlerim.

Simdiye dek sıkıntı yaşamadım fiziksel olarak. Ama sözlü taciz veya kornaya abanma, arabayla selektör ile taciz etme çok yaşadım. En son bir adam beni takip etti. Sanırım yakalasa döverdi. Bir şekilde kaçtım arabayla. Sonra insanlara karşılık vermeyi bıraktım.

Umarım bulunur o hayvanlar

Arabadan neden indiniz,üstelik yanınızda küçük çocuk var. Nasıl bir cesaret bu. Daha büyük zarardan Allah korumuş.

Plakayi aldınız mi ? Mobesa falan vardır illaki şikayet ettiniz mi ?
,
Ben olsam kamerayı açar çekerdim.

Son düzenleme:

Benim aklım almıyor, plakalı nasıl almadınız ? Oradan basıp polise neden gitmediniz , darp raporu almadınız ?

Buraya fotoğraflı konu açmak yerine sonuç çıksa da cikmasada polise , darp raporu almaya gidecekdiniz ..

Bu yüzden magandalarin önü açılıyor işte. Arabadan inmekte , özellikle çocuk varken cahil cesareti.

tamamen sizin gibi yapiyorum ben de. malesef bunun gibiler yuzunden o kadar on yargili olduk ki, kac kez tekerim patlamis adam haber vermek icin korna caliyor yanimda durup cami acip biseyler soylemeye calisiyor ve ben tacizci diyip domup bakmkyorum

ta

Benimde başıma gelecekti. Şerefsizler bayan gördü de pısarım sandı. Işıkta önümde durdular indiler dediğim gibi araca saldırmalarını bekledim özellikle ki kameralardan tahrik olduğu görünsün. bende kapıları kitledim allah ne verdi gaza bi yüklendim. Arabalarına ciddi zarar verdim. Üstlerine kırdım yani ortalık baya karıştı.
Eşim ve akrabalarım geldi. En son kuzenim o bana camı aç o... Pu diye bağıran itin kafasını kaputa sürtüyordu :)
Şikayetçi olamadılar tabi. Keşke ezseydim diye aklıma gelir bazen.

Gecmis olsun. Isiklarin oldugu yerde kamera vardir buyuk ihtimalle. Sikayet edin. Kameradan tespit etsinler. Boyle magandalari caydirici cezalae yok malesef. Ifadesi alinip serbest kalir. Bir sonraki kurbana kadar da trafikte cirit atar.

Mutlaka ve lutfen sikayet edin. Mobeseden kameralardan falan mutlaka birseyler bulurlar. Ve israrci olun. Babalarinin ciftligi degil bu okuzlerin.

O vahşileri şikayet edin mobeseden bulurlar. Böyleleri bugün size saldırmış yarın Aşlah korusun bir anneyi babayı evladı öldürebilirler. Sizi yolda sıkıştırırken yoldan çıkabilirdiniz . Kaza yapabilirdiniz. Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…