- 12 Ocak 2009
- 538
- 547
-
- Konu Sahibi Finrod Felagund
Kamera vardı. Rapor alıp şikayete gideceğim. Orada olayın olduğu saati, yeri araç modelini falan da isterler sanırım. Anlatırım.Etrafta kamera varmı diye bakın ve mutlaka şikayetçi olup darp raporu alın yaptıkları yanlarına kalmasın
Vuramam ben öyle yaTabi ki de hemen şikayet edin cok sinirlendim gecmis olsun.Boyle durumlar icin arabada kalin bir sopa bulundurcaksin yen mi yemen mi diye iyi bir dovucen boylelerini
Hiç vakit kaybetmeden yapın çok geçmiş olsunKamera vardı. Rapor alıp şikayete gideceğim. Orada olayın olduğu saati, yeri araç modelini falan da isterler sanırım. Anlatırım.
O daha kötüymüş. Pislik herife bak ya. Geri geri gelerek çarpmak ne. Bunları yapacak nasıl bir öfke yaşıyorlar anlamıyorum.Gecen hafta bana da öküzün biri magandalik yapti. Ne oldugumu anlamadan onumdeki arac kasti olarak geri geri gelip aracıma vurup kacti. Geri geri gelirken durmadigi icin vuracagini anladim kornaya bastim inadina camdan bakip vurdu ve bagira bagira kaçtı pislik. Plakayi alip gerekeni yaptim sikayet ettim. Henuz bir sey cikmadi ins yakalarlar. Aracima ciddi bsy olmadi hafif bi surtme var on tamponda ama hamile halimle stres yasadigimla kaldim. Gelismelerden haberdar edin.
Is çıkışıydı arkamda is arkadaşlarimin araclari da vardi. Onlar da sahit oldular kimse niye olduğunu anlamadi. Ruh hastasi bol memlekette. Tek dileğim bunun acisi bir yerden ciksin muhakkak ondan. Milletin canina malına kastetmek bu kadar kolay herhalde.O daha kötüymüş. Pislik herife bak ya. Geri geri gelerek çarpmak ne. Bunları yapacak nasıl bir öfke yaşıyorlar anlamıyorum.
cok gecmis olsun. yakinlarda yolu gorebilecek bir market vs kamerasiyla da belki bir plakaya ulasirsiniz saati dakikayi aklinizda tutun. basvurdugunuzda o dakikalara bakarlar mobesedenMerhaba arkadaşlar. Bu sabah doktor randevum vardı. Aynı hastaneye yeğenim de gidecekti. Bende onu alıp gittim hastaneye. Kontrollerimizi olduk güzelce, eve gidiyoruz. Arkadan bir araç yol istedi. Yol müsait olduğunda verdim. Yanımdan geçerken sebepsizce kornaya basarak beni tahrik etti. Ben de aynı şekilde kornaya basarak tepki verdim. Daha sonra bir süre beni şeritte sıkıştırdı. Sola geçtim, sola kırdı. Sağa geçtim, sağa kırdı. Bir süre gittikten sonra kırmızı ışık denk geldi. Önümde durdular.
Arabadan 2 kişi inip bize doğru yürümeye başlayınca camları kapattım hemen. Biri arabanın farlarına vurmaya başladı diğeride benim camıma vurdu. Arabadan inip napıyorsunuz siz ya polisi arıyorum dedim. Telefonumu alıp arabaya doğru fırlattı. Beni itip sözlü taciz etti. O arada yeğenim arabadan indi (daha 5 yaşında) öndeki pislik herif küçük çocuğu bile itti. Çocuk yere düştü... Daha sonra küfür edip hızlıca arabalarına binip gittiler.
İstanbul'un göbeğinde bildiğiniz tacize uğradık. Bir Allah'ın kulu da dönüp ne oluyor demedi. Artık bu lanet şehirde trafiğe bile çıkmaktan korkar olduk. Kendimi geçtim küçücük çocuğu itmek nedir ya. Bu mu adamlığınız? Bu kadar mı düştünüz?
O psikolojide plakalarını da alamadım...
Yeğenimin dizinin üstü hafif soyuldu. Arabada sol tarafta hafif zedelenmeler var. Malında da değilim zaten. Canımıza bile kastedebilirlerdi. Bu kadar kolay mı gerçekten ya?
Eki Görüntüle 2189570 Eki Görüntüle 2189571
Geçmiş olsun keşke arabadan inmeden içerdeyken polisi arasaydınız hatta o zaman plakayı da alabilirdiniz dışarı çıktığınızda fiziksel şiddete maruz kaldığınız için kendinizi korumaya çalışırken plakayı alamazsınızMerhaba arkadaşlar. Bu sabah doktor randevum vardı. Aynı hastaneye yeğenim de gidecekti. Bende onu alıp gittim hastaneye. Kontrollerimizi olduk güzelce, eve gidiyoruz. Arkadan bir araç yol istedi. Yol müsait olduğunda verdim. Yanımdan geçerken sebepsizce kornaya basarak beni tahrik etti. Ben de aynı şekilde kornaya basarak tepki verdim. Daha sonra bir süre beni şeritte sıkıştırdı. Sola geçtim, sola kırdı. Sağa geçtim, sağa kırdı. Bir süre gittikten sonra kırmızı ışık denk geldi. Önümde durdular.
Arabadan 2 kişi inip bize doğru yürümeye başlayınca camları kapattım hemen. Biri arabanın farlarına vurmaya başladı diğeride benim camıma vurdu. Arabadan inip napıyorsunuz siz ya polisi arıyorum dedim. Telefonumu alıp arabaya doğru fırlattı. Beni itip sözlü taciz etti. O arada yeğenim arabadan indi (daha 5 yaşında) öndeki pislik herif küçük çocuğu bile itti. Çocuk yere düştü... Daha sonra küfür edip hızlıca arabalarına binip gittiler.
İstanbul'un göbeğinde bildiğiniz tacize uğradık. Bir Allah'ın kulu da dönüp ne oluyor demedi. Artık bu lanet şehirde trafiğe bile çıkmaktan korkar olduk. Kendimi geçtim küçücük çocuğu itmek nedir ya. Bu mu adamlığınız? Bu kadar mı düştünüz?
O psikolojide plakalarını da alamadım...
Yeğenimin dizinin üstü hafif soyuldu. Arabada sol tarafta hafif zedelenmeler var. Malında da değilim zaten. Canımıza bile kastedebilirlerdi. Bu kadar kolay mı gerçekten ya?
Eki Görüntüle 2189570 Eki Görüntüle 2189571
coksevindim bu duruma iyi denk gelmis belasini buldunlar sehir magandalariPolisi aradığımda telefonumu atmıştı ruh hastası. Arama geçmişinden tam saati biliyorum. Yer falan da belli. Artık mahkemede görüşeceğiz onlarla...