Trafikte tacize uğradım... (Resimli)

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun .İşin kötüsü alzaymır hastası kayınvalidemi hastaneye kontrole götürmüştüm kadıncağızı hastane güvenliğine bırakıp araba için park yeri arıyordum. Aklım kadında , tekrar aynı yere dönmem 15 20 dakika sürdü

Tabi ki de hemen şikayet edin cok sinirlendim gecmis olsun.Boyle durumlar icin arabada kalin bir sopa bulundurcaksin yen mi yemen mi diye iyi bir dovucen boylelerini

Gecen hafta bana da öküzün biri magandalik yapti. Ne oldugumu anlamadan onumdeki arac kasti olarak geri geri gelip aracıma vurup kacti. Geri geri gelirken durmadigi icin vuracagini anladim kornaya bastim inadina camdan bakip vurdu ve bagira bagira kaçtı pislik. Plakayi alip gerekeni yaptim sikayet ettim. Henuz bir sey cikmadi ins yakalarlar. Aracima ciddi bsy olmadi hafif bi surtme var on tamponda ama hamile halimle stres yasadigimla kaldim. Gelismelerden haberdar edin.

O daha kötüymüş. Pislik herife bak ya. Geri geri gelerek çarpmak ne. Bunları yapacak nasıl bir öfke yaşıyorlar anlamıyorum.

Guvenliginizi saglayamayacaksiniz kimseye ilişmeyeceksiniz. Adamlari hakli veya yaptiklarini dogru bulmuyorum ben esime de surekli soylerim millete bulasip durma diye. Boyle olaylar ilk kez duyulmuş seyler degil Istanbulda sirf yol kavgasindan birbirini öldüren kac kisi haber oldu. O an basiniza daha kotusu de gelebilirdi. Yaralama, darp anlik oluyor.

Bu tarz seyler yaparken etrafta insanlarin olmasindan guven almayin cunku kolay kolay kimse mudahale edemez herkes kendi canini dusunur. Rahatsiz edildiyseniz direk plaka alin sikayet edin, karsilik vermeyin. Umarim yeterli olacak bir ceza alirlar. Gecmis olsun.

O daha kötüymüş. Pislik herife bak ya. Geri geri gelerek çarpmak ne. Bunları yapacak nasıl bir öfke yaşıyorlar anlamıyorum.
Is çıkışıydı arkamda is arkadaşlarimin araclari da vardi. Onlar da sahit oldular kimse niye olduğunu anlamadi. Ruh hastasi bol memlekette. Tek dileğim bunun acisi bir yerden ciksin muhakkak ondan. Milletin canina malına kastetmek bu kadar kolay herhalde.

Şikayet edin ve arabanızda biber gazı taşıyın. Arabadan da asla inmeyin böyle bir durumda derim. Memlekette psikopattan bol ne var... Geçmiş olsun :/

cok gecmis olsun. yakinlarda yolu gorebilecek bir market vs kamerasiyla da belki bir plakaya ulasirsiniz saati dakikayi aklinizda tutun. basvurdugunuzda o dakikalara bakarlar mobeseden

Polisi aradığımda telefonumu atmıştı ruh hastası. Arama geçmişinden tam saati biliyorum. Yer falan da belli. Artık mahkemede görüşeceğiz onlarla...

Geçmiş olsun keşke arabadan inmeden içerdeyken polisi arasaydınız hatta o zaman plakayı da alabilirdiniz dışarı çıktığınızda fiziksel şiddete maruz kaldığınız için kendinizi korumaya çalışırken plakayı alamazsınız

ne kadar tahammülsüz sabırsız insanlar olduk... ufak şeylerden cinayetler çıkar oldu.. geçmiş olsun. keşke arabadan inmeseydiniz. direkt polisi arayıp plakanın fotoğrafını cekseydiniz.

Böyle durumlarda sakin kalmak en iyisi, karşılık vermek sonucu daha kötü yapabiliyor. Hele ki yanınızda sorumluluğunuz altında birisi varken. Allah korusun silah çekebilirdi, bıçak takabilirdi vs... kaşınıyorsa başkası kaşısın, gücüm yoksa uğraşmam. Zararlı olan ben çıkacağıma gitsin başka Manyakla dalaşıp boyunun ölçüsünü alsın derim. Yani sokakta durduk yere gelip dalaşsalar bile pardon diyip sıvışıyorum çünkü neden Çan’ımı tehlikeye atayım? Bir kere sinirim bozulur fakat zarar görmemiş olurum. Polise şikayet etsen nolacak, ipini kurtarınca yine musallat olur manyak herif. Zaman devir ortalık köstötü. Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun.
Kimin ne oldugu belli değil maalesef,kendi adıma duymuyorum,görmüyorum trafikte kimseyi muhattap almıyorum. Manyak kaynıyor ortalık. Adam öldürüyorlar kornaya bastı diye.
Muhakkak darp raporu alın. Kamera da vardır bulunur plakası,yanına kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…