Trafikte tacize uğradım... (Resimli)

Eşim bana sürekli trafikte haklı da olsan gormeyeceksin, duymayacaksin der durur. Zaten ben de o mantıktayim. Karşıdaki haksız da olsa hiç tinlamiyorum öyle korna felan basmiyorum. Böyle maganda çok trafikte. Büyük geçmiş olsun. Yine de Allah beterinden korumuş. Ne diye temenni eder olmuşuz hale bak.

Eşim bana sürekli trafikte haklı da olsan gormeyeceksin, duymayacaksin der durur. Zaten ben de o mantıktayim. Karşıdaki haksız da olsa hiç tinlamiyorum öyle korna felan basmiyorum. Böyle maganda çok trafikte. Büyük geçmiş olsun. Yine de Allah beterinden korumuş. Ne diye temenni eder olmuşuz hale bak.
Canım benim eşimde trafikte polemiğe girme, hakli da olsan haksız da olsan benim hatam de geç der.

Ama ben haksızlığa gelemiyorum. Karakter olarak da baskınımdır biraz yani kendimi ezdirmem bu tipler olsa bile. Yine de Allah korudu tabii ki silah taşıyanı var bıçakla dolaşani var. Bunların tipi oyl değildi ama kadın ve çocuk görünce erkeklikleri kabardı...

Bana nedendense inandırıcı gelmedi bilmiyorum fakat yiğenin in kolu çok eskiden kalma gbi duruyor en azından soyulsa bile biraz kız arık kanlı olmaz mı sırılsa 3 4 gün öyle oluyor

Bu arada siz yiğeninizle doktora gidemezsiniz sebebi de şu ki yetişkin ebeveyn olarak anne babasının olması zorunlu ben 13 yaşında ki kardeşimi götürdüğümde velisi nerde diye geri gönderildiğimi biliyorum

Birde şu var ki 5 yaşında aki çocuk arabadan korkudan inmez

5 yaşındaki çocuk arabadan korkudan gayette iner.

evet polis konusu yarın konuşcam bakim ne dicek...ama elimde hiç bi kanıtım yok 2 senedir veriyorum hatta bu sene nisanda verdim bide şimdi veriyorum bi sorun yaşamadım diye teslim formu falan almak aklıma gelmedi hiç tanıdık gibi olmuştuk adamla..taşındığıdan haberim yoktu :KK43:

Öncelikle o kolu değil bacağı. Ikincisi olarak zaten dizi yaraliymis. Düşünce de kabuğu kavradı.

O hangi hastahane bilmiyorum ama burada öyle bir sey yok. TC cüzdanı olduğu sürece bakıyorlar. Burada size yaşadığım rezilliği anlatıyorum, hikaye dinletmiyorum!!

5 yaşındaki çocuk arabadan korkudan gayette iner.

Ben öncelikle hikaye anlatıyorsunuz demedim evet bu durum yaşandı ise çok çirkin zaten bu konu da hemfikiriz

Fakat 5 yaşında ki yiğenim o tartışma ortamına girmez ve hastanede onunla işlem yapabilmeniz beni şaşırttı

Kötübişey söylediğimi düşünmüyorum açıkcası

Ben öncelikle hikaye anlatıyorsunuz demedim evet bu durum yaşandı ise çok çirkin zaten bu konu da hemfikiriz

Fakat 5 yaşında ki yiğenim o tartışma ortamına girmez ve hastanede onunla işlem yapabilmeniz beni şaşırttı

Kötübişey söylediğimi düşünmüyorum açıkcası
5 yaşında ama gayet akıllı ve zeki bir kız. Konuşmasını görseniz yetişkin gibi dersiniz. O anda çocuk aklı işte inmiş. Ben indiğimde kapıları kitleseydim daha iyi olurdu. Hatta hiç inmemen lazımdı ama kendime yenik düştüm.

Araç kamerası almis eşim geçen ne gerek vardı demistim ama böyle şeyler için de şart gerçekten.gecmis olsun size
Gerekli canım, ben de taktıracağım en kısa vakitte.

Geçmiş olsun

Yalnız neden iniyorsunuz arabadan

Kilitleyip arayın polisi

Canınıza dahi kastederler çoluk çocuk yazık değil mi
Sağol öncelikle. İnip uzamasın diye özür dileyip gönderecektim. Adamlar hiç dinlemedi bile... O psikolojide niye indim bilmiyorum. İnmeyip polisi aramam daha doğru ve sağlıklı olurdu. Haklısınız. Olan oldu artık şikayetimi yaptım ben. Bekleyeceğiz.

5 yaşında ama gayet akıllı ve zeki bir kız. Konuşmasını görseniz yetişkin gibi dersiniz. O anda çocuk aklı işte inmiş. Ben indiğimde kapıları kitleseydim daha iyi olurdu. Hatta hiç inmemen lazımdı ama kendime yenik düştüm.

Gerekli canım, ben de taktıracağım en kısa vakitte.

Sağol öncelikle. İnip uzamasın diye özür dileyip gönderecektim. Adamlar hiç dinlemedi bile... O psikolojide niye indim bilmiyorum. İnmeyip polisi aramam daha doğru ve sağlıklı olurdu. Haklısınız. Olan oldu artık şikayetimi yaptım ben. Artık bekleyeceğiz.

Yani evet bir daha inmeyin arabanızdan sizin gündüz başınıza gelmiş benm gece 12 de başıma geldi kardeşim vardı yanımda kapılar kilitli değildi hemen kilitledim mesela
Ve o bana sürdükçe ben sürdüm onu sıkıştırdım tabi bunu eşime söylesem kıyamet kopar neden uğraşıyorsun diye sonra basıp izimi kaybettirmiştim

Yani evet bir daha inmeyin arabanızdan sizin gündüz başınıza gelmiş benm gece 12 de başıma geldi kardeşim vardı yanımda kapılar kilitli değildi hemen kilitledim mesela
Ve o bana sürdükçe ben sürdüm onu sıkıştırdım tabi bunu eşime söylesem kıyamet kopar neden uğraşıyorsun diye sonra basıp izimi kaybettirmiştim
Sağ şeride kaçsaydım ben de kaçacaktım ama kaçamadım. Arabada büyük olunca biraz kaçışını etkiliyor. Hemen kırmızı yanar yanmaz üşüştüler arabanın başına. Allah beterlerinden korusun... Sana da geçmiş olsun canım...

Adam telefonumu fırlattı diyorum sen kameraya çekerdim diyorsun. Çocuk düşmüş yere ağlıyor ben o arada zaten panik yaşıyorum lütfen yerime koyun kendinizi nasil gidip plakaya bakayim o anda.

Birde arkadaki arabalar selektör yapıp basıyor kornaya iyice stres yaptırıyorlar...

10 saniye geç yer verdim diye bunları mi hak ettim yani?

Isterseniz önüne kırın bunun yarısını bile yapmaya hakları yok.

Arabadan indikten sonraki hal elbette kontrol edilemez olur. Şoke olmuşsunuzdur hak veriyorum. Olan olmuş, arabadan inmeyin lütfen böyle durumlarda. Beteri de olabilirdi. Organizma dolu etraf.

Sağ şeride kaçsaydım ben de kaçacaktım ama kaçamadım. Arabada büyük olunca biraz kaçışını etkiliyor. Hemen kırmızı yanar yanmaz üşüştüler arabanın başına. Allah beterlerinden korusun... Sana da geçmiş olsun canım...

Aslında bizlere de tecrübe oluyor

Eşim bu yüzden istemez benm çok araba kullanmamı sinirlendiğimde bende abartıyorum biliyor bir kaç kez farketti mesela

Düşündüğünde sen kimsin yani adam inip cami patlatsa kardeşim arabada adam bana kırdı ben ona orda sinirlenip hızlı gelebilirdi vbbb....

O an bunları düşünemiyorum daha ama yapar mıyım tabiki hayır çok korkmuştum fakat benm korkularım hep sonradan belli ediyor kendini

Sana da çok geçmiş olsun kimseden bişey. Bekleme yardımlaşma kalmamış malesef....

Gittim arkadaşım 20 yaşında ilk defa taciz yaşamış bir bayan değilim. Gereken her seyi yaptım. Neden ustume gidiyorsunuz anlamadım. Hatalı olan benim, sıkıştıran benim, inip cami farlara vuran benim, bir kadini bir cocugu iten benim değil mi?

Diğer mesajınızda da yazmışsınız, hatalı olduğunuzu söyleyen mi oldu , tepkiniz yersiz.

Bir mesjinizda gitmedim eşim yarın gidecek yazmışsınız , bunun üzerine yazdım..

Insallah bulunurlar ve cezalarını çekerler.

Çok gecmis olsun kesinlikle o arabadan inmemeliydiniz.
Ya bicaklasaydi? Ya baska kotü seyler yapsalardi...Allah korusun.Birdaha arabani parcalasalar bile asla arabadan inme böyle durumlarda gecmis olsun.
İnada da bindirme.
Arabani sür kaçmaya calis o an ortamdan.
Yegenine polisin onlari yakaladigini ve cezalarini cekeceklerini söyle.

Merhaba arkadaşlar. Bu sabah doktor randevum vardı. Aynı hastaneye yeğenim de gidecekti. Bende onu alıp gittim hastaneye. Kontrollerimizi olduk güzelce, eve gidiyoruz. Arkadan bir araç yol istedi. Yol müsait olduğunda verdim. Yanımdan geçerken sebepsizce kornaya basarak beni tahrik etti. Ben de aynı şekilde kornaya basarak tepki verdim. Daha sonra bir süre beni şeritte sıkıştırdı. Sola geçtim, sola kırdı. Sağa geçtim, sağa kırdı. Bir süre gittikten sonra kırmızı ışık denk geldi. Önümde durdular.

Arabadan 2 kişi inip bize doğru yürümeye başlayınca camları kapattım hemen. Biri arabanın farlarına vurmaya başladı diğeride benim camıma vurdu. Arabadan inip napıyorsunuz siz ya polisi arıyorum dedim. Telefonumu alıp arabaya doğru fırlattı. Beni itip sözlü taciz etti. O arada yeğenim arabadan indi (daha 5 yaşında) öndeki pislik herif küçük çocuğu bile itti. Çocuk yere düştü... Daha sonra küfür edip hızlıca arabalarına binip gittiler.

İstanbul'un göbeğinde bildiğiniz tacize uğradık. Bir Allah'ın kulu da dönüp ne oluyor demedi. Artık bu lanet şehirde trafiğe bile çıkmaktan korkar olduk. Kendimi geçtim küçücük çocuğu itmek nedir ya. Bu mu adamlığınız? Bu kadar mı düştünüz?

O psikolojide plakalarını da alamadım...

Yeğenimin dizinin üstü hafif soyuldu. Arabada sol tarafta hafif zedelenmeler var. Malında da değilim zaten. Canımıza bile kastedebilirlerdi. Bu kadar kolay mı gerçekten ya?

Eki Görüntüle 2189570 Eki Görüntüle 2189571
Yahu siz neden arabadan dışarı çıkıyorsunuz bir de çocuğu riske atmışsınız hayret birşey!
Çekin videoya, arabanın camını kırmak kolay mı, hemen polis merkezine gideceksiniz.
Yani arabadan inip söylenmek nedir bunlar maganda bunlarda akıl da yok vicdan da allahtan daha da ileri girmemişler

Arabayı kilitlemek yerine daha dışarı çıkıyorsunuz bence bu size ders olsun bidaha asla yapmayın bu hatayı
Geçmiş olsun bu arada

Allah kahretsın boyle pıslıklerı.geçmiş olsun.şikayet edın peşini bırakmayın.

X