Trafik kazası

bı gozu toprakta kı amcaya bak ya..

pekı hastane masraflarını karsılamıs olmanız ( fatura) bu dava yı etkılemedı mı

bı gozu toprakta kı amcaya bak ya..

pekı hastane masraflarını karsılamıs olmanız ( fatura) bu dava yı etkılemedı mı
Etkiledi tabi arabulucu avukat amca sen 70000 istersin ama hakim isitme cihaz parasiyla 1000-2000 manevi tazminat verir ancak dedi oda toplasan 6000-7000 bosuna ugrasicaksin diyince iyi verin 7000 davayi geri cekiyim dedi valla ölmedi ya hic gozumde yok para allah korudu valla

cok sinir bozucu ...ınsallah bıdaha boyle tatsız bı mevzu yasamazsınız ... sızede gecmıs olsun

Nasıl yaralı değilsin. Baş ve boyun ağrın var. Mr çektir. Duran arabaya arkadan carpmalarda boyun fıtığı riski çok yüksek.

Olur mu oyle sacmalik. Karakol sikayetci olmanizi kabul etmiyor ifadenizi almiyorsa savciliga gidip sikayetci olun. Sizin yasadiginiz olay trafik kazasi degil o alkolle trafige ciktigi icin olasi kastla adam oldurmeye tesebbustur resmen. Eger savciliga gidip suc duyurusunda bulunursanz en kotu ihtimal bilincli taksirle adam yaralamaktan ceza alir karsi taraf.
Ek olarak maddi ve manevi tazminat davasi acabilir kaldiginiz otel parasina kadar talep edebilirsiniz.
Diger yandan da arabanin deger kaybi icin dava acabilirsini.
Cok buyuk gecmis olsun.

Çok üzüldüm. Bize de bilgi olsun bu yaşadıklarınız. Başımıza gelse bizde sizden farklı davranmazdik.

hepsini yapmayı düşünüyorum. Bir daha alkol alıp trafiğe çıkamasın diye!

Çok üzüldüm. Bize de bilgi olsun bu yaşadıklarınız. Başımıza gelse bizde sizden farklı davranmazdik.

o an zaten insanin şuuru kapanıyor ne yapacağını bilemiyor. Demek ki ilk iş şikayetçi olmak ikinci iş de ambulans gelince rapor istemek olmalıymış . Allah kimseyi mecbur bırakmasın.

Gelmiş geçmiş olsun canım verilmiş sadakaniz varmış .. Burası TURKIYE Adalet yok varsada bizim gibi lerine yok.. Tanınmış ünlü biri olsaydım ozaman herşey faklı olurdu...

Gecmıs olsun kucuk bır ılceyse tanısmıslıkları var mı sorun bır avukata gıdın hertırlu mahkeme hakkınız var bence o polıslerı de dava edın

verdiğim dilekçede olay no yazıyor. 2017/534 gibi sayılır mi ?
Evet bir kayıt numarası olması gerekiyor. Bu kayıt numarası ile dilekçenize yapılan işlemleri takip edebilirsiniz. Olayın savcılığa sevk edilip edilmediğini soruşturabilirsiniz.

Evet bir kayıt numarası olması gerekiyor. Bu kayıt numarası ile dilekçenize yapılan işlemleri takip edebilirsiniz. Olayın savcılığa sevk edilip edilmediğini soruşturabilirsiniz.
tamam tesekkur ederim

Evet kasko var araç sıfır

Normal pert prosedürü uygulanıyor ama siz tabi ki haciz borcunu kapatmak zorundasınız.

Belki şirketlerin ve bankaların bununla ilgili oluşturdukları kendi şartları ve sözleşmeleri vardır. Kesin birşey söyleyemiyorum. Kasko şirketi ile görüşün.

Canim direk savciliga git. Polisler raporu eksik tutabilir belki ama savcilik arastirir. Hic vakit kaybetmeden gidin.

Ben de asla bırakmayacağım yanlarına kalmayacak güçlü insanların eşim 20 yaşında engelli kaldı üniversite son siniftaydik sonra evlendik düğünümde dans etmeyi bırakin kim derdi bebeğim olmayacak onlar yüzünden hem psikolojik hem fiziksel olarak soruç yaşadım yanlarına kalmayacak

Çok geçmiş olsun. Geçen sene tatilden dönerken Afyon'da aracımıza arkadan vurdular. İndik tutanak filan tuttuk ama adam o hengamede tutanağı alıp gitti, ben size fotoğrafı atıyorum filan dedi. Birkaç kere telefonumuzu açtı sonra da engelledi. İstanbul'a dönünce hemen karakola adliyeye filan gittik ama bir sonuç alamadık. Bu olaya her önüne gelen memur trafik durumundaki olayları anında şikayet etmelisiniz demekten başka bir şey demediler. Savcılık şikayetimizi aldı ama sonuç yok ortada. Tabi biz de sadece araçta sorun vardı, yaralanma olmadığı için daha çok üstüne gidemedik. Çünkü mahkeme açsak olay yeri olan ilde açmalıymışız. Biz istanbulda diğer adam Bursa'da olay Afyon'da. O hafta çok uğraştık karakol, adliye, trafik şube filan ama sonuç çıkartamadık(kazaran sonrada Afyon'da şikayet etmediğimiz birim kalmadı, ama her gittiğimiznyer başka yere yönlendirdi) ama siz de ambulans araya girmiş ve yaralanma var bizimkinde ne başka bir prosedür yapılabilir, yine de peşini bırakmayın.

yani kaza anında siz mi diyecekmissiniz biz sikayetciyiz diye olayın şokuyla sizi yönlendirmesi gerekirdi birilerinin. bunu da öğrenmiş olduk bu sayede aklımızda olsun geçmiş olsun

yani kaza anında siz mi diyecekmissiniz biz sikayetciyiz diye olayın şokuyla sizi yönlendirmesi gerekirdi birilerinin. bunu da öğrenmiş olduk bu sayede aklımızda olsun geçmiş olsun

aynen ambulansa beni hastaneye götürün diyecekmisim, polislere de şikayetçiyim diyecekmisim. Yoksa hak iddia etmem için olay çıkarmam lazimmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…