- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
Çok geçmiş olsun siz iyisiniz ya buna şükür. ..ama peşini bırakmayın ...geçen yaz Alanya da kaldığımız otelin otoparkında! Park halindeki aracımiza belediyenin çöp kamyonu çarpmis. ..kasko var nasılsa diye polisler şikayetçi olmayalım diye beni bir kaç ikaz ettiler..benim eşim de dalasmaz mulayimdir; o Karakolu var ya ayağa kaldırdım kime baskı yapıyorsunuz siz diye...belediyenin arabasi sigortasiz çıktı diye !!!bastım yaygarayi adamı yollamis lar evine getirttim bağırıp çağırıp ...Eşim tamam kasko var diyor ben dinlemedim sen çık dışarda bekle istersen dedim mecbur kaldı yanımda! İnan cazgirlikla gordurdum işimi !peşini bırakmayın dava açılıyor zaten takip edin ...geçmiş olsun tekrar .
Ambulans nasıl krem sürüp gitti ben onu anlamadım hiç öyle bir şey görmedim iç kanama herşey olabilir hastaneye götürmeleri gerekirdi kaldı ki her kazada yaralanma varsa sürücü emniyete alınır karşı tarafta alınır ve ifadeler alınır öyle bırakılır eşiniz neden müdahale etmemiş şikayetçiyiz diye zaten polislerin şikayetçi misiniz diye sormaları gerekirdi eğer tekrar şikayetçi olursanız ifadeye çağırılar. Siz de bu durumunuzda daha ertesi günü burada konu mu açıyorsunuz o da garip doğrusu.
Görünürde bir şey olmayabilir de iç kanama da geçirebilirdiniz. Çok geçmiş olsun umarım o şahıs da gerekli cezayı alır. Ehliyete 6 ay el konulması çok komik gerçekten.
olay mahalinde şikayetçi olucaktınız neden bıraktınızki adamı saglık kontrolüne gidicektınız rapor tutturucaktınız alkollü oldugu zaten kayıtlara geçicekti birde kamera kaydı bulmaya çalışın işinize çok yarar
alkollu araba kullanmak bence kasten adam oldurmeye tesebbus olmali. ve bu kadar kolay pacayi siyirmamalilar.
Aracınızın perte çıkması daha iyi olur aslında. Bekleme süresi olur ama en azından 0 araç alırsınız. Diğer türlü uğraşmak çok güç ve zaman alıcı. Çok geçmiş olsun..şuan ben eşimle ayni moddayim. O sakin ben çileden çıkmış durumdayım. Cazgirlik yapmak zorunda kaldım şikayetçi olmak için. Kasko varsa " haaa tamam " mi demek gerekiyor. Bugün bana yarin başkasına. Herkes suçunun bedelini ödesin.
Bızde de aynısı oldu carpıp kactı kaskoda yoktu cok yuklu bır mıktar tamır ıcın para ödedık .Aynısı başıma geldi
Adam arkadan çarpıp kaçtı
Yaralı değilim diye polis şikayetimi almadı
Savcılığa suç duyurusunda bulundum
Ama takipsizlik çıktı
Yani adamın yanına kar kaldı
gerekli ceza verilmemiş . Şikayetçi olmak istediğimi söylediğimde bile dalga geçer gibi neden şikayetçi olacaksınız dediler. Kaygı bozukluğum var onu tetikledi diye şikayetçi olabildim. Canıma kast etmiş sayılmamış yaralı olmadığım için. Şaka gibi