Trafik kazası

Lorentz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
2.058
3.442
Dün eşimle antalyadan izmire doğru giderken kırmızı ışıkta durduk. Emniyet kemerlerimiz takılıydı. Arkamızdan abartmıyorum en az 100 km hızla gelen bir sürücü bize çarptı. Allahtan durgunduk yoksa takla atabilirdik. Ben kazanın etkisiyle şoka girdim ilk yarim saat sadece çığlık attığımı bi bayanın bana simsiki sarılıp su icirdigini hatırlıyorum. Yüzümü çarpmışım ama nereye çarptığımı hatırlamıyorum . Eşimin çenesi kanamış biraz. O sürücü koltugundaydi.

Neyse bize çarpan adam arabadan indi, sarhoştu ayakta duramıyordu . Üstü başı dağılmış paçoz. 350 promil alkollü çıktı. Ambulans geldi . Hepimiz ayaktayız diye sadece patlamış dudagima ağrı kesici krem sürdü . Trafik polisleri geldi pert olmuş arabaları çekiciyle aldılar götürdüler.

Biz valizlerimizle yol kenarında kaldık. Bi taksi çağırıp korkunç baş ve boyun ağrısıyla bi otele zor attık kendimizi. Sabah uyanmak o kadar zordu ki. Burnum yüzüm her yerim şişmiş, eşimin çenesi ağrıyor falan...

Kahvaltı yapmadan karakola gittik. Bize dediler ki, kaza anında trafik polislerine şikayetçi oldugunuzu söyleyecektiniz , ambulansa kötü olduğunuzu söyleyip rapor alacaktınız . Artik şikayetçi olamazsınız. Adamın aldığı ceza dudak uçuklatıcı. 6 ay ehliyetine el koyacaklarmış bi de 3 bin lira ceza. Salmışlar gitmiş adamı.

Şikayet edemiyorum sağlık raporu alamiyorum.

Çileden çıktım ve karakolda olay çıkardım. Bu kadar ucuz mu benim hayatım ? Nasıl bırakırsınız adamı dedim. Ben sorun çıkarınca beni hastaneye götürdüler. İfademi almak zorunda kaldılar şikayetçi olmama izin verdiler.

Ben hic anlamıyorum bu işlerden. Eşim çok sakin bir insandır. Olay çıkarmaz , gerekli neyse yapılmıştır der üzerine gitmez nasıl olsa sağ salim çıktık diye.

Ben ne yapmaliyim ? O trafik canavarına dava mi açacağım şikayetimin sonucunu nasıl takip edeceğim ? Arabamız sıfırdı borcunu yeni bitirdik şuan pert olabilir demiş çekici.

Yol yordam bilen var mi? Çok ama çok sinirliyim.

Cok gecmis olsun canim. Ceza saka gibi maalesef alkolu kaza yapmis biri icin 6 ay ehliyete el koyma cok cok kisa. Ambulansin gelip, krem surup gitmesine de sasirdim. Sikayet edilemeyecegine de inanmiyorum ben ya oyle olsa bile bilgilendirilmen lazimdi bu kouda araba hasat olmus sonucta hangi normal vatandas sikayetci olmaz? Bana tuhaf geldi.

oncelikle gecmis olsun. o alkolle yola cikan trafik canavarindan kesnlkle sikayetci olun. davanizi acin. madi manevi tazminat isteyin.

gerekli ceza verilmemiş . Şikayetçi olmak istediğimi söylediğimde bile dalga geçer gibi neden şikayetçi olacaksınız dediler. Kaygı bozukluğum var onu tetikledi diye şikayetçi olabildim. Canıma kast etmiş sayılmamış yaralı olmadığım için. Şaka gibi

Geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış.
İşleyişi bilmiyorum.

zaten şikayetçi olamazsınız dedikleri an tartıştım polislerle. Sonra saçma sapan bi şikayet dilekçesi yazdılar. İfademizi bile almaya meyilli değillerdi.

konunun davalik olup olmadigina savci karar verir. polis sizin sikayetizi alip savciya ulasitirir. savci konuyu inceler. gerekli gorurse davayi baslatir. mahkemeye gidersiniz. gerekli gormezse takipsizlik verir. ama bunun kararini kesinlikle savci verir. sikayette bulunun kesinlikle. isin psikolojik ve fiziksel boyutu var. alkolle yola cikma ayrica basli basina zaten suc.

Çok geçmiş olsun şu an ne yaparsınız bilmiyorum ama polislerde bir sıkıntı var gibi geldi bana. Bazen kişisel yorum yapabiliyorlar. Kesinlikle şikayetçi olun.

kazanin oldugu yerde mobese varsa belki onunla kanit alip mahkeneye basvurulabilir

mobeseye gerek yok. Adam %100 kusurlu çıktı. Yapılan idari işlemler de bundan ibaret. Kimse bizim ne halde olduğumuzla ilgilenmedi. Bu konu adli vaka olur mu? Kamu davasına dönüşür mü? O adamın ehliyetine el konulmasını istiyorum. Çünkü biz bugün kurtulduk ama yarın başkası ölebilir o adam yüzünden.

ben konyada yaşıyorum bu olay antalyada meydana geldi. Mahkeme zamanı bana nasıl bildirilir. Ben vatandaş olarak bunun peşini bırakmayacağım. Gidip mahkemede şikayetimin arkasinda duracağım

ben konyada yaşıyorum bu olay antalyada meydana geldi. Mahkeme zamanı bana nasıl bildirilir. Ben vatandaş olarak bunun peşini bırakmayacağım. Gidip mahkemede şikayetimin arkasinda duracağım
siz size en yakin karakola polis merkezine giderek konuyu anlatin. onlar sizin sikayetnizi aldiktan sonra is mahkemeye donusurse adresnize bilgi gelecek davalik olup olmadiginiza yonelik.

siz size en yakin karakola polis merkezine giderek konuyu anlatin. onlar sizin sikayetnizi aldiktan sonra is mahkemeye donusurse adresnize bilgi gelecek davalik olup olmadiginiza yonelik.

tamam tesekkur ederim bilgi için. Avukat tutmama gerek var mi?

tamam tesekkur ederim bilgi için. Avukat tutmama gerek var mi?
sikayette bulunmak icin hayir yok. davali olursaniz olay mahkemeye tasinirsa evet faydasi okur avukatin. mahkemeyi kazanrsaniz sayet avukat masrafinizi da karsi tarafa odetebilirsiniz. onun icin de basvuru yaparak. simdilik sikayette bulunup bekleyin.

Çok geçmiş olsun siz iyisiniz ya buna şükür. ..ama peşini bırakmayın ...geçen yaz Alanya da kaldığımız otelin otoparkında! Park halindeki aracımiza belediyenin çöp kamyonu çarpmis. ..kasko var nasılsa diye polisler şikayetçi olmayalım diye beni bir kaç ikaz ettiler..benim eşim de dalasmaz mulayimdir; o Karakolu var ya ayağa kaldırdım kime baskı yapıyorsunuz siz diye...belediyenin arabasi sigortasiz çıktı diye !!!bastım yaygarayi adamı yollamis lar evine getirttim bağırıp çağırıp ...Eşim tamam kasko var diyor ben dinlemedim sen çık dışarda bekle istersen dedim mecbur kaldı yanımda! İnan cazgirlikla gordurdum işimi !peşini bırakmayın dava açılıyor zaten takip edin ...geçmiş olsun tekrar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…