Trafik kazası

Gecmis olsun kesinlikle ustune gidin bu olayin. Gecen sene ekim ayinda trafik kazasi gecirdim hastanelik oldum emniyete goturuldum sikayetci oldum. Polisler dava acilacagini soylediler ben dava gununu beklerken nerdeyse 1 sene olcak ne ses var ne seda. Kapattilar ustunu benim yasadiklarim korkum bana kaldi
Tavsiyem pesini birakmayin alkollu arac kullanmasin artik insanlar

Şaka gibi bir ülke illa ölmeniz ya da sakat kalmanız gerekiyor galiba adaletin işlemesi için. İnsan kaza şokuyla şikayetçi olmayı düsünemeyebilir. Bir de sizi hastaneye götürmediler mi? Kaza yerinde müdahale edip bıraktılar mi?

Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak biçiminde bir suç tipi var, yani illa yaralanmış olmanız gerekmez. Ayrıca kanunumuzda şikayete bağlı suçlar için şikayet süresi 6 aydır, bir gün gecikmeniz hiçbir şeyi değiştirmez.

Çok geçmiş olsun bir de.

Bu durumlarda zaten hapse atacaklarını düşünmüyorum ama bir karakol gerçeğini söyleyeyim size, ne yazık ki karakoldakiler işlem yapmamak için uğraşıyorlar çünkü karakollarda artık polis Yok çok az sayıda var kalanlarında işleri fazla onlarda olabildiğince uzlaştırmaya, şikayetçi olmamalarını sağlıyorlar iyi yapmışsınız 6 ay süresi var şikayet edebilir geri çekebilirsiniz, gidip raporunuzu alın kazaya bağlı iş görememezlik raporu alırsanız daha da iyi olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…