- 13 Kasım 2019
- 6.282
- 13.206
E ben sizin verdiğiniz örnekleri kabul ediyorum bunu değil yoksa niye konu açayım. Ha bir kişi burada bu duruma flörtöz değil diyemez. İleri gidip taciz diyen oldu. Eşim valla iki lafın belini kırmaktı niyetim diyor. Yani senin bunun böyle evrenden gelen bir mesaj müjde vb gibi romantik bir şey mi olduğunu düşünüyorsun bunu da kadın anladı ben anlamadım? Kocam Benim romantik lafıma bile bozuldu. Yahu dedim sana arkadan çarpan farzedelim.ki yaşlı bir dede ve nine onlara da böyle desen gayet absürt olur kaldı ki arabadan yalnız inen bir kadına diyorsun elbet flortoz ve dünyanın neresinde olursa olsun flortozdur yani.Şu kafadan azıcık bende olsa keşke. Dalga geçmiyorum bazen de böyle olmak lazım siz yaşlanmazsiniz mesela . Bu kadari fazla da birazcigi bende olsa yani .
Bakın size yazan insanlar da inanın ki sosyallesiyor. Insan sosyal bir hayvandır ya hani . Benim yakın arkadaşlarımın çocuğu erkek bizlerde buluşuruz . Iş yerinden yurt dışına giden erkek arkadaşım arada hikayelerime yanıt verir mesajlasiriz . Ama bunlarda hep bir seviye vardır. Yolda çarptığı kadına yaz dizisi tadında yürüse kocam çıldırırim . Onu bırakın sizin yanınızda yazıp sizi gerçekten salak yerine koyuyor bu adam çok üzgünüm . Yani bunu açık yapmış olması aldatmadigi anlamına gelmez. Bu dünyanın neresine giderseniz gidin flortlesmedir. Siz derseniz ki ben bunu kabul ediyorum o sizin bileceğiniz is .
Hakikaten kadın evliyse eve gittiğinde kocası görmüştür arabadaki cizikleri sormuştum kadın da ha tesadüf değil evrenin bir işareti bir müjdesiymis kahve içmeye çağırdı dese adam vay biiiip çocuğu der yani yalan mı? Turkiyede böyle der dünyanın başka yerinde biip demeyebilir belki ama adam karıma yurumuş der. Başka türlüsü olmaz yani tabi kabul etmiyorum.