- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi suprensesi
eee bide biz buluşalım trabzonlu kızlarkaydirigubbakcemilehaftaya geliyorum
,süper olacak :):teytey:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi kızlar gelelim önce herkes hangi gün müsait olduğunu söylerse iyi olur ona göre ayarlarız ee herkesi toplamak kolay olmazya
heyt be süper olacak tabı..ne zaman buluşuyoruz nerde buluşuyoruz ne yapıyoruz?
sanırım bu sorulara en ıyı yanıtı tmyy ıle ben verebılırım bız bılıyoz tr de kı yerlerı prensesım sana güzel bı yer ayarlayalım kafanı dağıt ıyıce
inşallah hava güzel olurda simitleri kapıp boztepede semaver keyfi yaparız. zaten suprensesine sözüm var.
ondan sonrada gezerde gezeriz artık:)))
boztepe gayet ıyı bı fıkır o manzarada oturup demlenmek hepımıze ıyı gelecek emınım.kaç kişiyiz sımdı bız 3 mü :S-tatlicadiarzu-
deliboncukcuğum kk da araştırma yapıyorum trabzonluları toplamaya çalışıyorum görcen kalemle kağıtla çalışıyorum:))
kızlar benim kızım olabilir ama yanımda gelirken kuzenim 6 yaşında eğer bende gelicem diye tutturursa oda gelebilirmi ablaları
kızlar selam demek buluşuyosunuz bende çok isterim gelmek ama eşime birkere çıtlattım hayır dedi bende üstelemedim ama boztepe fikri çok süper........
kızlar selam demek buluşuyosunuz bende çok isterim gelmek ama eşime birkere çıtlattım hayır dedi bende üstelemedim ama boztepe fikri çok süper........